Mijn artikel in EVA Magazine // eerste gedrukte artikel

DSC_0120

Toen ik vorig jaar op Veggieworld een magazine van Eva vzw meenam was ik meteen verkocht: mooie foto’s, leuke receptjes, vegan citytrip tips… Daar wilde ik ook aan meewerken! Zo gezegd, zo gedaan, dus sinds juli 2018 ben ik vrijwilliger voor Eva vzw en kan je mijn artikels lezen in het magazine.

Eva Magazine ontvang je vier keer per jaar als lid van de Eva vzw. Het heeft steeds een vaste inhoud: reviews van (nieuwe) kookboeken (mét receptjes), bespreking van een specifiek dier (intelligentie, gevoel, emotie, nut…), citytrip, Q&A met een voedingsdeskundige en specials.

Op 6 september lag er weer eentje in de brievenbus, het eerste magazine waar een artikel van mij zou instaan. Ik was zooo benieuwd!

En daar was het dan:

DSC_0122

DSC_0123

DSC_0124

DSC_0125

DSC_0126

DSC_0127

Het maakte mij zo blij om mijn harde werk zo eens ‘in het echt te zien’. Gedrukt is toch nog altijd leuker dan online vind ik. Mijn foto’s in het groot, mijn tips. Echt fijn! Het artikel dat ik schreef is een aanpassing op mijn blogposts over hotspots in Barcelona en Valencia.

Voor het volgende Magzine zal ik waarschijnlijk ook weer een bijdrage leveren. Wil je Eva Magazine ook ontvangen? Word dan snel lid! Voor 23 euro per jaar (of 27 euro voor het hele gezin) ontvang je 4 x het magazine en krijg je op heel veel plekken korting. Link worden kan via deze link. (Voor alle duidelijkheid: ik krijg hier geen commissie op, ik doe het puur vrijwillig en sta ook echt achter de missie van Eva vzw).

Wie heeft mijn artikel gelezen? En wat vond je ervan? Ik ben zo benieuwd naar alle reacties! 😊

Liefs

Lisa

Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Meer lezen?

Mijn recept in de krant

Hotpots in Barcelona // vegan food + to do

Hotspots in Valencia // vegan food + to do

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s