Facts

Dit is wat Travis Barker echt eet op een dag

Travis Barker’s heerlijke en gezonde dagelijkse dieet

Als drummer van de iconische band Blink-182 en het vriendje van Kourtney Kardashian is Travis Barker geen onbekende in de spotlights. Het zijn echter niet alleen zijn muziek en relatie die de aandacht hebben getrokken, maar ook zijn unieke en gezonde eetgewoonten. In dit artikel duiken we in wat Travis Barker echt eet op een dag, zodat je een kijkje krijgt in zijn heerlijke en voedzame dieet.

Een kickstart voor de ochtend: Koffie en Matcha

Net als velen van ons begint Travis Barker zijn dag met een stoot cafeïne. Hij geniet van een kop zwarte koffie of espresso om zijn ochtend op gang te brengen. Maar af en toe schakelt hij over op een vanille lattes met havermelk of matcha met haver- of kokosmelk. Soms voegt hij zelfs een extra scheut espresso toe aan zijn matcha voor een extra energieboost. Het is duidelijk dat Barker weet hoe hij zijn dag goed moet beginnen.

Veganistische lekkernijen voor het ontbijt

Als toegewijd veganist zorgt Barker ervoor dat zijn ontbijtkeuzes overeenkomen met zijn dieetvoorkeuren. Zijn ultieme ontbijt is veganistische kip met wafels, een heerlijke combinatie van hartige en zoete smaken. Als hij zin heeft in iets anders, kiest hij voor een veganistisch broodje Engelse muffin met worst en ei. Deze stevige en bevredigende ontbijtopties zorgen ervoor dat Barker genoeg brandstof heeft en klaar is voor de dag die voor hem ligt.

Lunchtijdverkenning bij Erewhon Market

Voor de lunch gaat Barker vaak naar de Erewhon Market, een populaire bestemming in Los Angeles die bekend staat om zijn biologische en gezondheidsbewuste aanbod. Hier bestelt hij vleesloos rundvlees met broccoli, een voedzame en smaakvolle keuze. Als aanvulling op zijn maaltijd drinkt Barker een kurkuma smoothie, die vol zit met ontstekingsremmende eigenschappen en een verfrissende vitaliteitsboost geeft.

Avondeten: Veganistische sushi en Italiaanse keuken

Als het op eten aankomt, verkent Travis Barker graag het culinaire landschap van Los Angeles. Hij bezoekt gerenommeerde etablissementen als Nobu en Matsuhisa voor hun verrukkelijke veganistische sushi-opties. Deze plantaardige creaties geven hem een bevredigende en smaakvolle eetervaring. Daarnaast geniet Barker van veganistische Italiaanse gerechten van Crossroads Kitchen, zoals pasta bolognese, pizza, calamares, caesarsalade en artisjokoesters. Deze gerechten laten de veelzijdigheid en creativiteit van de veganistische keuken zien en bewijzen dat plantaardig eten zowel heerlijk als bevredigend kan zijn.

Eiwitshake voor na de training

Na een zware training begrijpt Barker hoe belangrijk het is om zijn lichaam met de juiste voedingsstoffen aan te vullen. Hij maakt thuis een proteïneshake met plantaardig proteïnepoeder en zuivelvrije melk als basis. Om de smaak en voedingswaarde te verbeteren voegt hij ingrediënten toe zoals lijnzaad, lijnzaadolie, kaneel, dadels en banaan. Deze shake boordevol proteïne helpt hem te herstellen en spieren op te bouwen, wat zijn actieve levensstijl ondersteunt.

Gezonde snacks en zoete lekkernijen

Gedurende de dag eet Barker gezond en energiegevend voedsel. Enkele van zijn favoriete snacks zijn amandelen, pistachenoten, bananen met amandelboter en avocadosmoothies. Deze opties bieden hem een goede balans van gezonde vetten, vezels en essentiële voedingsstoffen.
Ondanks zijn toewijding aan een gezonde levensstijl, beknibbelt Barker niet op toetjes. Hij geeft toe dat hij dol is op zoete lekkernijen en heeft een paar favorieten van de plekken waar hij vaak komt. De decadente sundae van Crossroads Kitchen, de kokossorbet van Nobu en het geschaafde ijsdessert van Matsuhisa behoren tot zijn topkeuzes. Het is duidelijk dat Barker weet hoe hij met mate moet genieten van de zoetere kant van het leven.

Tot slot

Het dagelijkse dieet van Travis Barker laat zijn toewijding aan een veganistische levensstijl zien, terwijl hij ook een grote verscheidenheid aan smaken en keukens omarmt. Van zijn koffierituelen ’s ochtends tot zijn avontuurlijke lunch- en dinerkeuzes, laat Barker zien dat gezond eten zowel plezierig als bevredigend kan zijn. Door voedingsrijk plantaardig voedsel in zijn maaltijden te verwerken en met mate te genieten, stelt Barker een voorbeeld voor mensen die een evenwichtige en smaakvolle benadering van hun eigen dieet willen. Dus waarom zou je niet een voorbeeld nemen aan Travis Barker en de heerlijke mogelijkheden van een veganistische levensstijl verkennen?

FAQ

Wat is Travis Barker’s favoriete drankje in de ochtend?

Travis Barker begint zijn dag graag met zwarte koffie of espresso. Soms kiest hij echter voor havermelk vanillelattes of matcha met haver- of kokosmelk voor een andere smaakervaring.

Volgt Travis Barker een veganistisch dieet?

Ja, Travis Barker volgt een veganistisch dieet. Hij kiest ervoor om dierlijke producten te vermijden en omarmt plantaardige alternatieven in zijn maaltijden.

Waar luncht Travis Barker meestal?

Travis Barker gaat vaak naar Erewhon Market voor zijn lunch. Deze populaire bestemming in Los Angeles biedt een verscheidenheid aan biologische en gezondheidsbewuste opties die aansluiten bij Barkers dieetvoorkeuren.

Wat zijn enkele van Travis Barker’s favoriete eetgelegenheden?

Travis Barker eet graag veganistische sushi op plekken als Nobu en Matsuhisa. Hij verkent ook de veganistische Italiaanse gerechten die Crossroads Kitchen aanbiedt, zoals pasta bolognese, pizza, calamares, caesar salad en artisjokoesters.

Wat doet Travis Barker in zijn proteïneshake voor na de training?

In zijn proteïneshake voor na de training combineert Travis Barker plantaardig proteïnepoeder met zuivelvrije melk. Hij verbetert de smaak en voedingswaarde door ingrediënten als lijnzaad, lijnzaadolie, kaneel, dadels en banaan toe te voegen.

Houdt Travis Barker van toetjes?

Ja, Travis Barker is een zoetekauw en houdt van toetjes. Enkele van zijn favoriete zoete lekkernijen zijn de decadente sundae van Crossroads Kitchen, kokossorbet van Nobu en het schaafijsdessert van Matsuhisa.