Facts

24% zei dat dit hun minst favoriete bijgerecht was voor Thanksgiving

Het minst favoriete bijgerecht voor Thanksgiving

Als iemand die al jaren gastheer is bij Thanksgiving-diners, kan ik beamen dat het plannen van het perfecte menu geen sinecure is. Met zoveel geliefde gerechten en familietradities is het geen wonder dat sommige bijgerechten op de “minst favoriete” lijst belanden.

Spruitjes nemen de taart (of moet ik zeggen, het bord?)

Volgens een recente enquête van Mashed gaf maar liefst 24,25% van de lezers aan dat spruitjes hun minst favoriete bijgerecht waren voor Thanksgiving. Het lijkt erop dat zelfs de Grinch zelf niet dood gevonden zou willen worden bij het bereiden van deze kruisbloemige groenten. Hoewel sommigen misschien beweren dat spruitjes heerlijk kunnen zijn als ze op de juiste manier bereid zijn, is het duidelijk dat een aanzienlijk deel van de bevolking ze liever helemaal van het menu schrapt.

Andere problemen met Thanksgiving-bijgerechten

De Mashed-enquête onthulde ook een aantal andere impopulaire bijgerechten. Cranberrysaus kwam op de tweede plaats met 18,11% van de stemmen, gevolgd door sperziebonenschotel (17,28%) en yams (15,12%). Deze gerechten, hoewel geliefd bij sommigen, lijken een bron van angst te zijn voor veel Thanksgiving-gastheren.

De feestvierders

Gelukkig worden niet alle bijgerechten met minachting bekeken. Uit het onderzoek bleek dat een aantal van de meest populaire gerechten om te bereiden mac and cheese (9,97%), vulling (9,14%) en de altijd klassieke aardappelpuree (6,15%) zijn. Deze vertrouwde favorieten worden waarschijnlijk met enthousiasme en dankbaarheid onthaald door Thanksgiving-gasten.

Conclusie

Uiteindelijk is het plannen van het perfecte Thanksgivingmenu een delicate evenwichtsoefening. Terwijl sommige gasten hun neus ophalen bij het horen van spruitjes, kijken anderen reikhalzend uit naar hun komst op tafel. Als gastheer is het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen het bevredigen van persoonlijke voorkeuren en het tegemoetkomen aan de verschillende smaken van je gasten. De ware geest van Thanksgiving draait tenslotte om samenkomen en genieten van het gezelschap van geliefden, ongeacht wat er op het bord ligt.

FAQ

Volgens de Mashed-enquête was het Thanksgiving-bijgerecht dat 24,25% van de respondenten het meest haatte om te maken spruitjes.

Welke andere bijgerechten vonden de gastheren van Thanksgiving niet lekker?

Uit het onderzoek bleek ook dat cranberrysaus (18,11%), sperziebonenschotel (17,28%) en yams (15,12%) tot de minst favoriete bijgerechten behoorden om te bereiden voor Thanksgiving.

Welke bijgerechten voor Thanksgiving waren het populairst om te maken?

De populairste bijgerechten om te maken waren macaroni met kaas (9,97%), vulling (9,14%) en aardappelpuree (6,15%).

Waarom vinden sommige gastheren het niet leuk om bepaalde Thanksgiving-bijgerechten te maken?

Het artikel suggereert dat het plannen van het perfecte Thanksgivingmenu een delicate evenwichtsoefening is, omdat persoonlijke voorkeuren en familietradities kunnen botsen met de uiteenlopende smaken van gasten. Sommige bijgerechten zijn arbeidsintensiever of meer verdeeld dan andere.

Wat is volgens het artikel de ware geest van Thanksgiving?

Het artikel concludeert dat de ware geest van Thanksgiving draait om samenkomen en genieten van het gezelschap van geliefden, ongeacht wat er op tafel staat. Als gastheer is het belangrijk om een balans te vinden tussen het bevredigen van persoonlijke voorkeuren en het tegemoet komen aan de verschillende smaken van je gasten.