Facts

Guy Fieri en Sammy Hagar hebben officieel samen een tequila gemaakt

Een onverwachte samenwerking

Toen ik voor het eerst hoorde dat Guy Fieri, de iconische tv-presentator en restauranthouder, was gaan samenwerken met Sammy Hagar, de voormalige frontman van Van Halen, om een tequilamerk te creëren, was ik geïntrigeerd. Deze twee popiconen lijken op het eerste gezicht niet veel gemeen te hebben, maar het blijkt dat ze al heel lang vrienden zijn met een gedeelde passie voor tequila.

Een “hogere geest” creëren

Fieri en Hagar waren niet geïnteresseerd in het maken van de zoveelste doorsnee tequila. Ze waren op een missie om een “hogere spirit” te ontwikkelen die de unieke smaken van de agave zou benadrukken. Het resultaat is Santo Spirits, een merk dat zich richt op handgemaakte tequila’s in kleine series, gemaakt van 100% Blue Weber Agave die afkomstig is van duurzame landbouw.

De Santo Tequila Reposado

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van Santo Spirits is de Santo Tequila Reposado, een zachte en smaakvolle tequila die vijf maanden heeft gerijpt in gebruikte Amerikaanse eikenhouten bourbonvaten. Dit rijpingsproces heeft geresulteerd in een tequila met een rijk, complex smaakprofiel dat hem onderscheidt van veel van zijn concurrenten.

Deelnemen aan de collectie

De Santo Tequila Reposado voegt zich bij de twee andere producten van het merk, de rokerige en zachte Mezquila en de aardse en citrusachtige Santo Tequila Blanco, die door het Robb Report werd uitgeroepen tot een van ’s werelds top 7 Blancos in 2020. Klanten die alle drie de flessen Santo-producten bestellen, kunnen nu genieten van een korting van $20, en wie twee of meer flessen bestelt, krijgt gratis verzending en een gratis cadeau.

Een winnende combinatie

Over het geheel genomen heeft de samenwerking tussen Guy Fieri en Sammy Hagar geresulteerd in een uniek en kwalitatief tequilamerk dat de passies en persoonlijkheden van de makers weerspiegelt. De Santo Tequila Reposado is een bewijs van hun gedeelde liefde voor tequila en hun toewijding aan het maken van een echt uitzonderlijke spirit.

FAQ

Volgens het artikel zijn Fieri en Hagar al lange tijd vrienden die een sterke werkethiek, liefde voor vrienden en familie en een passie voor tequila delen. Hun gedeelde interesses en vriendschap hebben ertoe geleid dat ze in 2019 zijn gaan samenwerken om het tequilamerk Santo Spirits te creëren.

Wat maakt de Santo Tequila Reposado uniek?

De Santo Tequila Reposado is uniek omdat het wordt gemaakt door de tequila tot vijf maanden te laten rusten in gebruikte Amerikaanse eikenhouten bourbonvaten. Dit verouderingsproces resulteert in een zachte, smaakvolle spirit die de unieke smaken van de agave benadrukt.

Welke andere tequila’s maken deel uit van het assortiment van Santo Spirits?

Het assortiment van Santo Spirits omvat de Santo Tequila Reposado, evenals de rokerige en zachte Mezquila en de aardse en citrusachtige Santo Tequila Blanco, die in 2020 werd uitgeroepen tot een van ’s werelds top 7 Blancos.

Welke speciale aanbiedingen zijn er voor klanten?

Klanten die alle drie de flessen Santo-producten bestellen, krijgen $20 korting en klanten die twee of meer flessen bestellen, krijgen gratis verzending en een gratis cadeau.

Wat was het doel bij het creëren van het tequilamerk Santo Spirits?

Volgens het artikel waren Fieri en Hagar op een missie om een “hogere spirit” te ontwikkelen die de unieke smaken van de agave zou benadrukken. Ze wilden handgemaakte tequila’s met een kleine oplage maken, gemaakt van 100% Blue Weber Agave die afkomstig is uit duurzame landbouw.