Facts

De echte kruidenierswinkel waar Guy’s Grocery Games in filmden

De echte kruidenierswinkel waar Guy’s Grocery Games in filmden

Ben je een fan van het populaire Food Network programma “Guy’s Grocery Games”? Dan is het misschien interessant om meer te weten te komen over de echte kruidenierswinkel die aanvankelijk werd gebruikt als opnamelocatie voor de show. In dit artikel gaan we dieper in op de details van de winkel en de redenen achter de beslissing om de opnames te verplaatsen naar een speciaal gebouwde set. Laten we het fascinerende verhaal achter de echte kruidenierswinkel waar Guy’s Grocery Games vroeger in filmde eens nader bekijken.

De verhuizing van Fields Market naar een op maat gemaakte set

Tijdens het eerste seizoen van “Guy’s Grocery Games” werd de show gefilmd in Fields Market, een echte kruidenierswinkel in Los Angeles. Na slechts één seizoen besloot het productieteam echter om de opnames te verplaatsen naar een op maat gemaakte set in Santa Rosa, Californië.
De belangrijkste reden voor de verhuizing was het verschil in ganggrootte tussen Fields Market en de op maat gemaakte set. Terwijl gewone klanten bij Fields Market niet veel aandacht zouden besteden aan de afmetingen van de gangpaden, werd het een groeiend probleem voor de productiestaf van de show. De schappen in een gewone kruidenierswinkel zijn niet ontworpen om het snelle winkelen en mogelijke schade door botsende karren tijdens de intense competitie van de show te weerstaan.
Om dit probleem aan te pakken, bouwden de decorontwerpers met opzet bredere planken op de op maat gemaakte set. Deze aanpassing zorgde ervoor dat het voedsel niet naar beneden zou storten tijdens de energieke uitdagingen. Bovendien maakten de bredere gangpaden het makkelijker voor de concurrerende chef-koks om te navigeren en snel de ingrediënten te vinden die ze nodig hadden voor hun gerechten.

Het belang van voedselselectie

Een van de belangrijkste elementen van “Guy’s Grocery Games” is culinair experimenteren en creativiteit. Gastheer Guy Fieri moedigt de chef-koks vaak aan om met onconventionele ingrediënten te koken, die hij “un-gredients” noemt. Daarom was het cruciaal voor de setting van de show, Flavortown Market, om een breed scala aan ingrediënten en opties beschikbaar te hebben.
Fields Market trok de aandacht van het productiepersoneel vanwege de uitgebreide selectie voedingsmiddelen. De winkel had meer dan 25.000 ingrediënten en bood de chef-koks veel creatieve vrijheid. Dankzij de variëteit konden ze kookuitdagingen zoals “World Fusion” aangaan, waarbij ze twee verschillende keukens moesten combineren om unieke en innovatieve gerechten te creëren.
Uiteindelijk werd, ondanks het indrukwekkende aanbod van Fields Market, besloten om de winkel achter te laten en een op maat gemaakte set te maken. Fields Market blijft echter open voor zaken en als je ooit in Los Angeles bent, is het misschien een leuke ervaring om de winkel te bezoeken en je in te leven in de spannende uitdagingen van Guy’s Grocery Games.

Conclusie

De verhuizing van Fields Market naar een speciaal gebouwde set in Santa Rosa betekende een belangrijke overgang voor “Guy’s Grocery Games”. De beslissing om te verhuizen werd ingegeven door de behoefte aan grotere gangpaden en stevigere schappen om de snelle en intense competitie in de show aan te kunnen. De uitgebreide selectie levensmiddelen van Fields Market was in eerste instantie aantrekkelijk voor het productieteam, maar de op maat gemaakte set zorgde voor meer controle en gemak.
Of je nu een fan van de serie bent of gewoon nieuwsgierig naar de details achter de schermen, als je de geschiedenis van de echte kruidenierswinkel kent waar Guy’s Grocery Games in filmde, krijg je een extra laag waardering voor de toewijding en creativiteit die gepaard gaan met de productie van deze populaire Food Network-serie.

FAQ

Waarom is de opnamelocatie voor Guy’s Grocery Games veranderd van Fields Market naar een speciaal gebouwde set?

De beslissing om de opnamelocatie te verplaatsen werd voornamelijk ingegeven door de behoefte aan grotere gangpaden en stevigere schappen. De normale rekken in de supermarkt waren niet bestand tegen het snelle winkelen en mogelijke schade door botsende karren tijdens de intense competitie van de show.

Wat was het grootste verschil tussen Fields Market en de op maat gemaakte set?

Het grootste verschil tussen de twee locaties was de grootte van de gangpaden. De op maat gemaakte set had bredere gangpaden voor het snelle winkelen en de snelle bewegingen van de concurrerende chef-koks. Bovendien waren de schappen op de set opzettelijk breder gemaakt om te voorkomen dat het eten tijdens de wedstrijd zou vallen.

Wat was het belang van voedselselectie voor Guy’s Grocery Games?

De selectie van voedsel was cruciaal voor de show omdat het de nadruk legde op culinaire experimenten en creativiteit. Gastheer Guy Fieri moedigde de chef-koks vaak aan om te koken met onconventionele ingrediënten, ook wel “un-gredients” genoemd. Door een breed scala aan ingrediënten en opties beschikbaar te hebben in Flavortown Market, de setting van de show, konden de chef-koks hun creativiteit laten zien en unieke kookuitdagingen aangaan.

Is Fields Market nog steeds open voor het publiek?

Ja, Fields Market is nog steeds open. Hoewel de opnames van Guy’s Grocery Games naar een andere locatie zijn verhuisd, blijft Fields Market een volledig operationele kruidenierswinkel. Bezoekers van Los Angeles kunnen nog steeds de uitgebreide selectie ingrediënten van de winkel ervaren en zich midden in de spannende uitdagingen van de show wanen.

Kan ik de speciaal gebouwde set bezoeken waar Guy’s Grocery Games momenteel wordt gefilmd?

Helaas is de speciaal gebouwde set waar Guy’s Grocery Games momenteel wordt gefilmd niet toegankelijk voor het publiek. De set is speciaal ontworpen voor de productie van de show en is alleen toegankelijk voor de cast, crew en uitgenodigde gasten. Fans kunnen echter nog steeds genieten van de show en zich onderdompelen in de culinaire opwinding vanuit het comfort van hun eigen huis.

Zijn er nog andere opvallende redenen voor de verandering van opnamelocatie?

Naast de behoefte aan grotere gangpaden en stevigere rekken, speelde ook de nabijheid van de op maat gemaakte set bij het huis van gastheer Guy Fieri in Californië een rol in de beslissing. De nieuwe locatie zorgde voor meer gemak en toegankelijkheid voor het productieteam en Fieri zelf.