Facts

De onvertelde waarheid van Barrie House Coffee Roasters

De onvertelde waarheid over Barrie House Coffee Roasters

Een kop koffie van goede kwaliteit kan je dag letterlijk goed maken – vooral als je koffiebonen van een gerenommeerd merk als Barrie House Coffee Roasters weet te bemachtigen. Dit bedrijf bestaat al heel lang, voor het eerst opgericht in 1934, en is er sindsdien in geslaagd om zich te ontwikkelen en een plek te verdienen als een van de meest gerespecteerde koffiemerken in het land.
Volgens de officiële website is het familiebedrijf gestart vanuit hun garage waar ze koffiebonen verpakten, naar verschillende eetgelegenheden en hotels in New York. Zoals in een beschrijving op de site staat, zijn de koffiebonen een cruciaal onderdeel van de erfenis van de familie. “Zoals alle grote familiegeheimen, is de kunst van het branden van onze speciale koffie van generatie op generatie doorgegeven,” luidt de beschrijving. “Al meer dan 80 jaar hebben we zorgvuldig geselecteerd, gemengd, gebrand en verpakt wat volgens ons ’s werelds beste koffie is.”

Kwaliteit en eerlijke handel

Barrie House richt zich op kwaliteit en eerlijke handel en gaat verandering zelden uit de weg. Al sinds de oprichting zeggen de oprichters van Barrie House Coffee Roasters dat de kwaliteit van de producten voor alles gaat. Bovendien maakt het bedrijf al sinds 2011 deel uit van de Fair Trade Organization.
In 2017 benadrukte de voormalige CEO van het bedrijf, David Goldstein, het belang van het waarderen en begrijpen waar hun koffie vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. “We zijn afhankelijk van de beste kwaliteit groene koffie om onze producten te maken,” zei hij. “Deelnemen aan de bredere beweging van het waarderen en begrijpen waar onze koffie vandaan komt en hoe het wordt gemaakt, is heel belangrijk voor ons.”
Barrie House Coffee Roasters gaat verandering ook niet uit de weg. In de afgelopen jaren besloot het bedrijf zijn verpakking en merkidentiteit te vernieuwen en een samenwerking aan te gaan met huisvrouw en chef-kok Martha Stewart voor een co-branded koffielijn. Deze gedurfde stap laat zien dat het bedrijf streeft naar innovatie en relevant wil blijven in de steeds veranderende koffie-industrie.

Een gerespecteerd koffiemerk

Barrie House Coffee Roasters heeft zijn reputatie verdiend als een van de tien beste fairtrade koffiebranders van het land. Hun toewijding aan kwaliteit, eerlijke handelspraktijken en bereidheid om verandering te omarmen hebben hen onderscheiden in een zeer concurrerende markt.
Met meer dan 80 jaar ervaring heeft Barrie House de kunst van het selecteren, mengen, branden en verpakken van koffiebonen geperfectioneerd tot wat velen beschouwen als ’s werelds beste koffie. Hun toewijding aan uitmuntendheid en het erfgoed van hun familie schijnt door in elk kopje.
Of je nu een koffiekenner bent of iemand die gewoon geniet van een goede kop koffie om de dag mee te beginnen, Barrie House Coffee Roasters biedt een breed scala aan opties voor elke smaak. Van krachtige en robuuste smaken tot zachte en zachte melanges, hun gevarieerde selectie is geschikt voor koffieliefhebbers van alle voorkeuren.
Dus de volgende keer dat je behoefte hebt aan een cafeïneboost, kun je overwegen om een zak Barrie House Coffee Roasters-bonen te pakken. Je trakteert jezelf niet alleen op een heerlijk kopje koffie, maar je steunt ook een merk dat kwaliteit, eerlijke handel en een rijke familietraditie hoog in het vaandel heeft staan.
Bronnen:
https://www.mashed.com/295771/the-untold-truth-of-barrie-house-coffee-roasters/

FAQ

Wat is de geschiedenis van Barrie House Coffee Roasters?

Barrie House Coffee Roasters werd in 1934 opgericht als een familiebedrijf. Ze begonnen met het verpakken van koffiebonen in hun garage en leverden deze aan eetgelegenheden en hotels in heel New York. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde koffiemerken in het land en zijn ze trouw gebleven aan hun traditie van het zorgvuldig selecteren, mengen, branden en verpakken van wat volgens hen ’s werelds beste koffie is.

Geeft Barrie House prioriteit aan kwaliteit en eerlijke handel?

Absoluut. Kwaliteit en eerlijke handel vormen de kern van de waarden van Barrie House Coffee Roasters. Ze maken sinds 2011 deel uit van de Fair Trade Organization en geloven in het sourcen van de beste kwaliteit groene koffie om hun producten te maken. Ze zijn toegewijd aan het waarderen en begrijpen waar hun koffie vandaan komt en hoe het wordt gemaakt.

Hoe heeft Barrie House verandering omarmd?

Barrie House Coffee Roasters heeft laten zien dat ze bereid zijn om verandering en innovatie te omarmen. Ze hebben bijvoorbeeld onlangs hun verpakking en merkidentiteit vernieuwd, wat hun toewijding toont om relevant te blijven in de steeds veranderende koffie-industrie. Ze hebben ook samengewerkt met de bekende huisvrouw en chef-kok Martha Stewart voor een co-branded koffielijn, wat hun vermogen laat zien om zich aan te passen en consumenten te boeien met nieuwe aanbiedingen.

Wat maakt Barrie House Coffee Roasters tot een gerespecteerd koffiemerk?

Barrie House Coffee Roasters heeft zijn reputatie verdiend als een van de tien beste fairtrade koffiebranders van het land. Hun toewijding aan kwaliteit, eerlijke handelspraktijken en hun vermogen om met hun tijd mee te gaan hebben hen onderscheiden van hun concurrenten. Met meer dan 80 jaar ervaring hebben ze de kunst van het maken van uitzonderlijke koffie die zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers tevreden stelt, geperfectioneerd.

Welke soorten koffie biedt Barrie House?

Barrie House Coffee Roasters biedt een gevarieerd aanbod aan koffieopties voor verschillende smaken. Of je nu de voorkeur geeft aan krachtige en robuuste smaken of aan zachte en zachte melanges, ze hebben voor ieder wat wils. Van koffie van één origine tot melanges met een smaakje, hun selectie zorgt ervoor dat koffieliefhebbers hun perfecte kopje koffie kunnen vinden.

Waar kan ik Barrie House Coffee Roasters-producten kopen?

Je kunt Barrie House Coffee Roasters-producten op verschillende locaties vinden, waaronder hun officiële website en geselecteerde winkels. Daarnaast hebben ze mogelijk partnerschappen met online retailers of bieden ze de optie om direct via hun website te kopen. Kijk op hun website of neem contact op met hun klantenservice voor specifieke details over waar je hun producten kunt kopen.
Bronnen:
https://www.mashed.com/295771/the-untold-truth-of-barrie-house-coffee-roasters/