Facts

Nieuwe snoepsmaken in 2020 die je versteld zullen doen staan

Nieuwe snoepsmaken in 2020 die je versteld zullen doen staan

Milky Way gezouten karamel repen

Als snoepliefhebber had ik onlangs het genoegen om een van de meest opwindende nieuwe snoepsmaken van 2020 te proberen: Milky Way Salted Caramel Bars. Gemaakt door Mars, de genieën achter de klassieke Milky Way repen, brengt deze nieuwe smaak de onweerstaanbare combinatie van zout en karamel naar een heel nieuw niveau.
Toen ik mijn eerste hap nam, werd ik begroet door de vertrouwde melkchocolade en nougat die ik ken en waar ik van hou. Maar wat me echt verbaasde was de toevoeging van gezouten karamel. De wisselwerking tussen de zoete en zoute smaken was gewoonweg goddelijk. Ik kon niet helemaal zeggen of de karamel zelf gezouten was of dat er kleine zoute kristallen in de reep zaten, maar hoe dan ook, het was een winnende combinatie.
De Milky Way Salted Caramel Bars liggen in januari 2020 in het hele land in de winkels en als je niet kon wachten, heb je ze misschien al eerder bij je plaatselijke Walmart gevonden. Geloof me, de zoete en zoute zaligheid van deze repen is het wachten waard. Het is geen wonder dat deze smaak de snoepwereld stormenderhand heeft veroverd.

Skittles Dips

Een andere snoepsmaak die mijn aandacht trok in 2020 was Skittles Dips. Als fan van zowel Skittles als yoghurt, was ik enthousiast om deze nieuwe draai aan een klassieke favoriet te proberen. Het concept is eenvoudig maar briljant: neem de iconische, hapklare Skittles en geef ze een romige yoghurtlaag.
Ik moet toegeven dat ik eerst een beetje sceptisch was. Zou de yoghurtlaag de smaak versterken of juist verminderen? Maar zodra ik een van deze Skittles Dips in mijn mond stopte, was ik aangenaam verrast. De combinatie van de fruitige Skittles en de zachte yoghurt zorgde voor een heerlijk contrast van texturen en smaken. Ik moet echter toegeven dat niet iedereen fan zal zijn van deze nieuwe variatie. Het is een kwestie van persoonlijke smaak en meningen kunnen verschillen.
Skittles Dips werden in eerste instantie uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk met smaken als Aardbei, Limoen, Sinaasappel, Citroen en Zwarte bes. Gelukkig zijn ze in februari 2020 naar de Verenigde Staten gekomen, zodat snoepliefhebbers zoals ik kunnen genieten van deze unieke draai aan een geliefd snoepje.

Fudge Brownie M&M’s

M&M’s zijn altijd al een favoriet snoepje geweest voor chocoladeliefhebbers en in 2020 besloot Mars de lat nog hoger te leggen met hun Fudge Brownie M&M’s. Zodra ik over deze nieuwe smaak hoorde, wist ik dat ik ze in handen moest krijgen.
Toen ik deze verrukkelijke traktaties eindelijk kon proberen, was ik omver geblazen. De M&M’s waren iets groter dan de originele en toen ik er in beet, werd ik begroet door een kleverige kern die deed denken aan een fudge brownie. De rijke chocolade in combinatie met de smeltzachte textuur van het omhulsel van het snoepje was een hemelse combinatie.
Mars plaagde de release van de Fudge Brownie M&M’s op Instagram, waardoor er een buzz ontstond onder snoepliefhebbers zoals ik. De verwachting was het waard toen deze hemelse snoepjes in april 2020 in de schappen lagen. Als je net als ik verslaafd bent aan chocolade, raad ik je zeker aan om deze eens te proberen. Maar wees gewaarschuwd, ze kunnen je nieuwe guilty pleasure worden.

Koekjes & Crème Twix

Soms hebben snoepklassiekers een kleine twist nodig om het spannend te houden. Dat is precies wat Mars heeft gedaan met de lancering van Cookies & Creme Twix. Als Twix-fan was ik erg blij toen ik hoorde dat deze nieuwe smaak op de markt kwam.
De originele Twix, met zijn combinatie van knapperige koekjes, zachte karamel en een laagje melkchocolade, is al een publiekslieveling. Maar de toevoeging van een rijke koekjes-en-room glazuur in plaats van de karamel bracht dit snoepje naar een heel nieuw niveau. Het contrast van texturen en de overheerlijke koekjes en roomsmaak maakten van elke hap een heerlijke ervaring.
Cookies & Creme Twix had een nostalgisch tintje, want ze waren oorspronkelijk verkrijgbaar in 1990, maar werden kort daarna gestopt. Fans zoals ik stonden te springen om hun terugkeer en Mars heeft eindelijk onze gebeden verhoord. Het snoepje maakte zijn comeback in januari 2020 en het was het wachten waard. Als je een fan bent van Twix of koekjes en roomsmaken, raad ik je ten zeerste aan om deze heerlijke draai aan een klassieker te proberen.

Valentijns lievelingen

Valentijnsdag zou niet compleet zijn zonder die iconische snoephartjes met schattige berichtjes. In 2019 waren we echter gebroken toen Sweethearts niet in de schappen lagen. Gelukkig maakten ze in 2020 een triomfantelijke terugkeer en ik kon niet gelukkiger zijn.
De afwezigheid van Sweethearts in 2019 was te wijten aan de sluiting van de oorspronkelijke fabrikant, maar Spangler Candy Company stapte in om deze geliefde Valentijnstraditie nieuw leven in te blazen. Toen ik die kleurrijke hartjes zag met boodschappen als “Be Mine” en “XOXO”, wist ik dat het een zoete Valentijnsdag zou worden.
De smaak van Sweethearts bracht jeugdherinneringen terug. De krijtachtige textuur en de licht fruitige smaken waren precies zoals ik me herinnerde. Het was een nostalgische reis door het verleden en ik kon niet anders dan glimlachen toen ik de berichten op elk hart las.
Zoetekauwen zijn al tientallen jaren een vaste waarde op Valentijnsdag en hun terugkeer in 2020 bracht vreugde bij snoepliefhebbers overal ter wereld. Of je ze nu deelt met je geliefde of er zelf van smult, deze klassieke snoepjes voegen zeker een vleugje zoetheid toe aan elk Valentijnsfeest.

Conclusie

Als snoepliefhebber had ik het genoegen om enkele van de meest opwindende nieuwe snoepsmaken van 2020 te ontdekken. Van de onweerstaanbare combinatie van gezouten karamel in Milky Way repen tot de romige yoghurtlaag op Skittles Dips, deze nieuwe smaken verlegden de grenzen van smaak en verrukten mijn zoetekauwen. De rijke en heerlijke Fudge Brownie M&M’s en de heerlijke twist van cookies and cream in Twix voegden een nieuw niveau van decadentie toe aan het snoepgoed assortiment.
En wie kan de nostalgische terugkeer van Sweethearts vergeten, die de geliefde snoephartjes met liefdesboodschappen op Valentijnsdag terugbrengen? Het was een reis door het verleden en een zoete herinnering aan de geneugten van de kindertijd.
De snoepwereld evolueert voortdurend en bedrijven streven ernaar om nieuwe smaken en ervaringen te creëren die onze smaakpapillen boeien. Deze nieuwe snoepsmaken van 2020 hebben me echt versteld doen staan en ik kan niet wachten om te zien welke heerlijke verrassingen ons in de toekomst te wachten staan. Dus grijp een reep, knal een Skittle of geniet van een lekkernij met een laagje chocolade en laat je smaakpapillen op een heerlijk avontuur gaan.

FAQ

Wanneer zijn de Milky Way Salted Caramel Repen uitgebracht?

Milky Way Salted Caramel Bars zouden in januari 2020 in het hele land in de winkels liggen.

Waar kan ik Milky Way gezouten karamelrepen vinden?

Je kunt Milky Way Salted Caramel Bars vinden bij verschillende verkooppunten, waaronder lokale Walmart-winkels.

Welke smaken zijn er beschikbaar in Skittles Dips?

Skittles Dips werden oorspronkelijk uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk met smaken als Aardbei, Limoen, Sinaasappel, Citroen en Zwarte Bes.

Wanneer werden de Fudge Brownie M&M’s uitgebracht?

Fudge Brownie M&M’s lagen in april 2020 in de schappen.

Zijn Cookies & Creme Twix limited edition?

Cookies & Creme Twix maakte een comeback in januari 2020 nadat ze een tijdje niet meer verkrijgbaar waren. Hoewel ze in eerste instantie zijn geherintroduceerd als limited edition, kan de verkrijgbaarheid variëren.

Waarom waren Sweethearts afwezig in 2019?

De afwezigheid van Sweethearts in 2019 was te wijten aan de sluiting van de oorspronkelijke fabrikant. Ze maakten echter een triomfantelijke terugkeer in 2020, dankzij Spangler Candy Company die de productie overnam.