Facts

Dit is de slechtste Skittles smaak volgens 27% van de mensen

Proeven van de Regenboog: Het verhaal van Skittles smaken

Als zelfverklaarde Skittles-kenner ben ik altijd gefascineerd geweest door het voortdurende debat over de verschillende smaken van dit iconische snoepje. Onlangs stuitte ik op een onderzoek van Mashed dat wat licht op de zaak werpt en ik kon het niet laten om mijn gedachten te delen.

De minst favoriete kegel

Volgens het onderzoek is de smaak die Skittles-liefhebbers het meest lijkt te verdelen niemand minder dan limoen. Een duizelingwekkende 27,38% van de respondenten stemde het als de slechtste smaak, waardoor de groene snoepjes vaak worden verwaarloosd in de zak. Ik moet toegeven dat ik het sentiment kan begrijpen – lime Skittles kunnen een beetje een aangeleerde smaak zijn, met hun zuurheid die soms de fruitige zoetheid overheerst.

De publiekstrekkers

Aan de andere kant bleek uit het onderzoek dat aardbei en sinaasappel Skittles de duidelijke favorieten zijn. Slechts respectievelijk 10,91% en 13,49% van de respondenten vond deze smaken het minst lekker. Ik kan de aantrekkingskracht zeker zien – de fruitige zoetheid van de aardbei en de pittige sinaasappeltoetsen zijn moeilijk te weerstaan.

De polariserende smaken

Het onderzoek benadrukte ook een aantal andere Skittles smaken die tot verdeeldheid leidden. Druif, bijvoorbeeld, werd verkozen tot de op één na minst favoriete smaak, met 20,83% van de respondenten die het de minst lekkere smaak vonden. Citroen, aan de andere kant, bevond zich in de middenmoot, met 18,25% van de mensen die het de mindere smaak vonden.

De Skittles loyalisten

Het fascinerende aan het onderzoek is de passie die Skittles fans hebben voor hun geliefde snoepje. Sommige respondenten konden niet eens een minst favoriete smaak kiezen en verklaarden dat ze ze allemaal lekker vonden. Anderen gingen echter zo ver dat ze zeiden dat ze Skittles helemaal niet lekker vonden, wat bewijst dat je het niet iedereen naar de zin kunt maken.

Conclusie

Uiteindelijk zit de schoonheid van Skittles in de diversiteit. Sommige smaken zijn misschien meer polariserend dan andere, maar het feit dat er voor iedereen een Skittle is, maakt dit snoepje zo vertederend. Of je nu een liefhebber bent van Skittles met limoen of een die-hard aardbeienfan, het valt niet te ontkennen dat een handvol Skittles je veel plezier kan brengen.

FAQ

tag voor elke vraag.