Facts

De allerbeste Fish And Chips in de V.S.

De beste Fish and Chips in de VS

Als iemand die overal in de Verenigde Staten fish and chips heeft geprobeerd, kan ik met een gerust hart zeggen dat er een aantal echt uitzonderlijke uitvoeringen zijn van dit klassieke Britse gerecht. Van de felle lichten van Las Vegas tot de charmante kuststadjes in het noordwesten van de Stille Oceaan, de liefde voor fish and chips heeft wortel geschoten in de Amerikaanse keuken.

Gordon Ramsay Fish & Chips – Las Vegas

Een van de bekendste ketens die fish and chips naar de VS brengt is Gordon Ramsay Fish & Chips. Met vestigingen in Las Vegas en Orlando heeft dit restaurant de expertise van de beroemde Britse chef-kok naar de Amerikaanse kust gebracht. De plek in Las Vegas, die in 2016 werd geopend, heeft meer tijd gehad om het recept te perfectioneren en dat is te zien aan de kwaliteit van de vis met friet op basis van kabeljauw. Gasten zijn enthousiast over de authenticiteit en de verbeterde versie van dit geliefde gerecht.

Horse Brass Pub – Portland, Oregon

Aan de Pacifische kust is de Horse Brass Pub in Portland, Oregon, een klassieke plek om te genieten van fish and chips. Dit Brits geïnspireerde bar-restaurant is opgericht in 1976 en is een plaatselijke favoriet. Recensenten noemen het de beste fish and chips in de stad. De verse zeevruchten uit de nabijgelegen rivieren en kust geven een onovertroffen versheid aan het gerecht en de authentieke sfeer van de pub zorgt voor een meeslepende ervaring.

Pacific Inn Pub – Seattle

Een andere topper in het noordwesten van de Stille Oceaan is de Pacific Inn Pub in Seattle, die algemeen wordt beschouwd als de beste fish and chips van de stad. Hoewel hun menu meer neigt naar traditionele Amerikaanse gerechten, zijn hun fish and chips uitzonderlijk, met een smaakvolle, vlokkige en knapperige bereiding die hen een trouwe aanhang heeft opgeleverd. Recensenten zijn lovend over de smaak, het broodbeleg en de algehele kwaliteit van dit instituut in Seattle.

Boston Sail Loft – Boston

Aan de oostkust is de Boston Sail Loft in de historische hoofdstad van Massachusetts een must voor liefhebbers van zeevruchten, met hun fish and chips als uitschieter. Hoewel het meer een visrestaurant is dan een pub in Britse stijl, hebben de versheid en vakkundige bereiding van hun fish and chips ervoor gezorgd dat ze bekend staan als een van de beste van de stad. Het is gunstig gelegen in North End en een populaire plek voor zowel toeristen als plaatselijke bewoners.

Dune Brothers Vis – Providence

Tot slot, in Providence, Rhode Island, serveert Dune Brothers Seafood sinds 2018 de beste fish and chips in de regio. Deze zelfbenoemde “seafood shack” is toegewijd aan het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten, wat terug te zien is in de kwaliteit van hun gerecht. Hoewel ze misschien niet de traditionele kabeljauw of schelvis gebruiken, heeft hun kijk op fish and chips hen een trouwe aanhang in Providence opgeleverd.
Van de felle lichten van Las Vegas tot de charmante kuststadjes in New England, de liefde voor fish and chips heeft overal in de Verenigde Staten wortel geschoten. Deze vijf restaurants vertegenwoordigen een aantal van de allerbeste uitvoeringen van dit klassieke gerecht en laten de diversiteit en aanpasbaarheid van dit geliefde comfort food zien.

FAQ

De Gordon Ramsay Fish & Chips-vestiging in Las Vegas is de originele, geopend in 2016, waardoor ze hun recept hebben kunnen perfectioneren. Ze gebruiken kabeljauw van hoge kwaliteit in hun gerecht en de betrokkenheid van de bekende Britse chef-kok Gordon Ramsay heeft hen geholpen een authentiek verhoogde versie van dit klassieke comfort food te creëren.

Waarom staat de Horse Brass Pub in Portland, Oregon bekend om zijn fish and chips?

De Horse Brass Pub is al sinds 1976 een plaatselijke favoriet in Portland, en de fish and chips-schotel heeft het een reputatie bezorgd als een van de beste in de stad. De nabijheid van verse vis uit de nabijgelegen rivieren en kust en de Brits geïnspireerde sfeer van de pub dragen bij aan de authenticiteit en kwaliteit van hun fish and chips.

Wat maakt de fish and chips in de Pacific Inn Pub in Seattle zo bijzonder?

Hoewel het menu van de Pacific Inn Pub meer gericht is op traditionele Amerikaanse gerechten, hebben hun fish and chips een trouwe aanhang in Seattle. Recensenten zijn lovend over de smaak, het broodbeleg en de algehele kwaliteit van het gerecht, dat volgens hen het beste van de stad is.

Waarom is de Boston Sail Loft een must voor visliefhebbers in Boston?

De Boston Sail Loft ligt in het historische North End in Boston en is een visrestaurant dat de beste fish and chips van de stad serveert. Hoewel het geen traditionele pub in Britse stijl is, hebben de versheid en de vakkundige bereiding van hun gerechten hen een reputatie bezorgd als een topbestemming voor zeevruchten.

Wat onderscheidt Dune Brothers Seafood in Providence, Rhode Island in hun benadering van fish and chips?

Dune Brothers Seafood in Providence, Rhode Island, serveert sinds 2018 uitzonderlijke fish and chips. Hoewel ze misschien niet de traditionele kabeljauw of schelvis gebruiken, heeft hun inzet om lokale en duurzame ingrediënten te gebruiken geresulteerd in een unieke en heerlijke kijk op dit klassieke gerecht dat hen een trouwe aanhang in de stad heeft opgeleverd.