Facts

De waarheid over Kirkland Signature Whiskeys

Hier is een artikel gebaseerd op de verstrekte informatie over Kirkland Signature whisky’s:

De verrassende waarheid over Kirkland Signature whisky’s

Als iemand die al jaren een trouwe Costco shopper is, ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar hun Kirkland Signature whiskey assortiment. Deze flessen worden consequent geprezen voor hun kwaliteit en prijs, waardoor velen zich afvragen waar ze eigenlijk vandaan komen. Na het lezen van een recent Mashed artikel, heb ik nu een veel beter begrip van de waarheid achter Kirkland Signature whisky’s.

Kirkland Signature heeft een indrukwekkend whiskey-assortiment

Volgens whiskey expert Joseph V. Micallef, biedt Kirkland Signature een totaal van 10 verschillende whiskey expressies. Dit omvat vier Schotse whisky’s, drie bourbons, een Canadese whisky, een Tennessee whisky en een Ierse whisky. De Scotch line-up bevat een blended Scotch, een 12 jaar oude blended Scotch, een single malt Scotch, een 20 jaar oude en een 22 jaar oude Speyside Sherry cask finish single malts, een 23 jaar oude single malt sherry cask finish en een Islay single malt. Dat is een ongelooflijk diverse en hoogwaardige selectie voor een huismerk.

Costco houdt de bronnen van de distilleerderij goed geheim

Een van de meest intrigerende aspecten van de Kirkland Signature whiskeys is het mysterie rond hun herkomst. Costco heeft standvastig geweigerd om te onthullen welke distilleerderijen verantwoordelijk zijn voor de productie van deze sterke dranken. Toen auteur Aaron Goldfarb de assistent merchandise manager van Costco hiernaar vroeg, kreeg hij simpelweg te horen: “We maken niet bekend hoe we Kirkland Signature ontwikkelen.”
Dat heeft mensen er echter niet van weerhouden om te speculeren. Er gaan sterke geruchten dat de Kirkland Canadese whisky wordt gemaakt in dezelfde distilleerderij in Gimli, Manitoba die Crown Royal produceert. Van de Kirkland Tennessee Sour Mash Whiskey is bekend dat hij afkomstig is van de Tennessee Distilling Ltd. faciliteit, die ook het merk Collier en McKeel maakt. De Schotse whisky’s komen waarschijnlijk uit de Speyside en Islay regio’s van Schotland.

Kirkland whisky’s die boven hun gewichtsklasse uitsteken
Ondanks Costco’s geheimzinnigheid is één ding duidelijk – de Kirkland Signature whisky’s presteren boven hun gewichtsklasse als het op kwaliteit aankomt. Whisky expert Joseph Micallef merkt op dat Costco deze whisky’s betrekt van “zeer hoogwaardige producenten – van premium tot super-premium en nog veel meer”.
Dit gevoel wordt herhaald door Costco’s eigen leverancier, Tennessee Distilling Ltd. master distiller Mike Williams, die zegt dat ze de Kirkland Signature whisky’s met dezelfde zorg en aandacht maken als hun eigen merk. Veel online reviews prijzen de Kirkland whisky’s ook als veel beter dan hun ongelooflijk betaalbare prijs zou doen vermoeden.
Dus hoewel Costco de geheimen van de distilleerderij achter slot en grendel houdt, zit het bewijs in de fles. Hun Kirkland Signature whiskey line-up levert uitzonderlijke kwaliteit en waarde die moeilijk te overtreffen is. Als Costco loyalist ben ik dankbaar dat ik toegang heb tot zo’n gevarieerde en hoogwaardige selectie van sterke dranken tegen zulke redelijke prijzen.

FAQ

Hoeveel verschillende Kirkland Signature whiskey expressies zijn er?

Volgens whisky expert Joseph V. Micallef heeft Kirkland Signature een totaal van 10 verschillende whisky expressies, waaronder vier Schotse whisky’s, drie bourbons, een Canadese whisky, een Tennessee whisky en een Ierse whisky.

Waar komen de Kirkland Signature whisky’s vandaan?

Costco heeft de herkomst van de distilleerderijen voor hun Kirkland Signature whisky’s goed geheim gehouden. Er zijn echter sterke geruchten over de oorsprong van sommige expressies – de Canadese whisky zou van dezelfde distilleerderij komen die Crown Royal produceert, terwijl de Tennessee Sour Mash Whiskey gemaakt zou zijn in de Tennessee Distilling Ltd. faciliteit. Van de Schotse whisky’s wordt aangenomen dat ze afkomstig zijn uit de Speyside en Islay regio’s van Schotland.

Waarom doet Costco zo geheimzinnig over de herkomst van de Kirkland Signature whisky’s?

Costco heeft standvastig geweigerd om te onthullen welke distilleerderijen verantwoordelijk zijn voor de productie van hun Kirkland Signature whiskey assortiment. Toen een Costco vertegenwoordiger er rechtstreeks naar werd gevraagd, verklaarde hij simpelweg: “We maken niet bekend hoe we Kirkland Signature ontwikkelen”. Het bedrijf lijkt een strikte geheimhouding te handhaven rond de bronnen van deze sterke dranken.

Hoe verhouden de kwaliteit en waarde van Kirkland Signature whisky’s zich tot andere merken?

Ondanks Costco’s geheimzinnigheid, worden de Kirkland Signature whisky’s alom geprezen voor het feit dat ze boven hun gewichtsklasse uitsteken in termen van kwaliteit. Whisky expert Joseph Micallef merkt op dat Costco deze sterke dranken betrekt van “zeer high-end producenten – van premium tot super-premium en nog veel meer”. Veel online reviews getuigen ook van de uitzonderlijke kwaliteit en waarde van de Kirkland whiskey line-up.

Is het waar dat goedkope drank altijd verantwoordelijk is voor een slechte kater?

Nee, het is niet altijd zo dat goedkope drank verantwoordelijk is voor een slechte kater. Zoals het artikel vermeldt, zijn er studies die aantonen dat goedkope drank niet altijd de grootste boosdoener is. In feite hebben veel fans van Costco’s supergoedkope Kirkland Signature whisky’s opgemerkt dat de kwaliteit verrassend hoog is voor de prijs, wat suggereert dat een slechte kater meer te maken kan hebben met andere factoren dan alleen de prijs van de alcohol.