Facts

Heineken en Incogmeato werken samen om FOMO te voorkomen deze 4 juli

Heineken en Incogmeato slaan de handen ineen om FOMO te elimineren deze 4e juli

De vierde juli is een geliefde feestdag in de Verenigde Staten, die traditioneel gevierd wordt met barbecues, koude biertjes en quality time met geliefden. Maar niet iedereen heeft de luxe om een dag vrij te nemen om te genieten van de festiviteiten. Veel hardwerkende mensen moeten op Onafhankelijkheidsdag inklokken terwijl anderen van hun vrije tijd genieten. Maar nu, dankzij een innovatieve samenwerking tussen Heineken en Incogmeato, een submerk van MorningStar Farms, betekent werken op de Fourth of July niet meer dat je de pret hoeft te missen.

Een feest voor iedereen

Wat deze samenwerking echt uitzonderlijk maakt, is de inclusiviteit. Het initiatief “4 juli voor iedereen” zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht dieet of alcoholgebruik, kan deelnemen aan de viering van de feestdag. Heineken, een gerenommeerd biermerk, en Incogmeato, een bedrijf uit de plantaardige keuken, hebben de handen ineengeslagen om aangepaste kits te maken die inspelen op verschillende smaken.
Elke “4de voor iedereen” kit bevat een heerlijke plantaardige Incogmeato burger. Deze burgers hebben dezelfde sappige en hartige smaak als traditionele vleesburgers, maar zijn volledig plantaardig en vegetarisch. Bij de burger zit Heineken 0.0, een koud en bevredigend drankje zonder alcohol. Hierdoor kunnen zelfs geheelonthouders en vegetariërs deelnemen aan de festiviteiten en genieten van een verfrissend drankje.

De “4e voor iedereen”-kit winnen

Werknemers die moeten werken op 4 juli kunnen kans maken op een van deze spannende kits door deel te nemen aan een wedstrijd op sociale media. Door op Twitter te posten met de hashtags #FOMOGO en #Entry, of te reageren op gerelateerde posts van influencers zoals @nurse.hadley en @thecurlycoopers, kunnen werknemers hun gegevens invullen om kans te maken.
De wedstrijd begint op 28 juni om 8 uur ’s ochtends oostelijke tijd en eindigt op 2 juli om 23:59 uur ’s avonds oostelijke tijd. Om mee te kunnen doen, moeten deelnemers 21 jaar of ouder zijn en mag er maar één keer per persoon worden meegedaan. Voor meer informatie en een volledige lijst met officiële regels kunnen deelnemers terecht op de website van Incogmeato.

Vreugde brengen aan winnaars

Winnaars van de “4th for All” kits die in Los Angeles of New York City wonen, hebben het voorrecht om hun kits binnen twee uur te ontvangen op 3 juli. Maar ook degenen die buiten de bezorgzone wonen, hoeven zich geen zorgen te maken. Incogmeato en Heineken 0.0 hebben ook voor hen een speciale traktatie in petto.
Deelnemers die zich niet in het bezorggebied bevinden, ontvangen coupons. Met deze coupons kunnen winnaars genieten van een Heineken 0.0 en een plantaardige burger wanneer het hen uitkomt, zodat ze toch op hun eigen manier kunnen deelnemen aan de feestdagen. Volgens een verklaring van Robert Hamilton, Senior Marketing Manager voor Heineken, “moet iedereen kunnen deelnemen aan de beste grillgelegenheid van het jaar, vooral werknemers die het hele jaar door ongelooflijk hard werken. We hopen dat deze grillsets hun vakantie een beetje vrolijker maken – en lekkerder! – met heerlijke variaties op zomerse basisgerechten.”

Conclusie

De samenwerking tussen Heineken en Incogmeato laat zien dat ze zich inzetten voor inclusiviteit en ervoor zorgen dat niemand zich buitengesloten voelt op een feestelijke dag. De “4th for All” kits bieden werknemers de mogelijkheid om te genieten van een smakelijke hamburger op plantaardige basis en een verfrissende alcoholvrije drank, ongeacht hun dieet of levensstijl. Door diversiteit te omarmen en vreugde te verspreiden, hebben Heineken en Incogmeato een uniek initiatief gecreëerd dat echt de geest van Onafhankelijkheidsdag weerspiegelt.
Dus of je nu aan een Heineken 0.0 nipt of je tegoed doet aan een Incogmeato burger, deze Fourth of July belooft voor iedereen een onvergetelijke dag te worden. Laten we samen vieren en van deze feestdag een echte inclusieve en plezierige ervaring maken!

FAQ

Wat is het “4e voor iedereen”-initiatief?

Het “4 juli voor iedereen”-initiatief is een samenwerkingsverband tussen Heineken en Incogmeato, met als doel ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de viering van 4 juli, ongeacht hun dieetvoorkeuren of alcoholgebruik. Het biedt aangepaste kits met Incogmeato burgers op plantaardige basis en Heineken 0.0, een alcoholvrije drank.

Hoe kan ik een “4e voor iedereen”-pakket winnen?

Om een “4th for All”-pakket te winnen, kun je meedoen aan een wedstrijd op sociale media. Post op Twitter met de hashtags #FOMOGO en #Entry, of doe mee met gerelateerde posts van influencers zoals @nurse.hadley en @thecurlycoopers. Bezoek de Incogmeato website voor meer informatie en de officiële regels.

Is de Incogmeato burger geschikt voor vegetariërs?

Ja, de Incogmeato burger is volledig plantaardig en vegetarisch. Het is een sappig en hartig alternatief voor traditionele vleesburgers, zodat ook vegetariërs van een hamburger kunnen genieten tijdens de viering van de vierde juli.

Is Heineken 0.0 geschikt voor niet-drinkers?

Ja, Heineken 0.0 is een alcoholvrije drank, waardoor het geschikt is voor niet-drinkers en mensen die geen alcohol willen drinken. Het biedt een koude en bevredigende optie voor degenen die willen genieten van een verfrissend drankje op de Fourth of July.

Wat als ik niet in Los Angeles of New York City woon?

Als je niet in Los Angeles of New York City woont, kun je nog steeds deelnemen aan het initiatief “4 juli voor iedereen”. Winnaars buiten de bezorgzone ontvangen in plaats daarvan coupons, waarmee ze kunnen genieten van een Heineken 0.0 en een plantaardige burger wanneer het hun uitkomt.

Hoeveel winnaars zijn er?

Er zullen 400 on-demand kitwinnaars zijn die de “4de voor iedereen”-kits zullen ontvangen, terwijl nog eens 1.520 fans coupons zullen ontvangen. Zowel de winnaars als de ontvangers van de coupons krijgen de kans om te genieten van de plantaardige hamburger en de alcoholvrije drank.