Facts

Dit is wat de leden van BTS echt eten

BTS onthuld: Een kijkje in hun voedselvoorkeuren

Als fan van BTS heb ik me vaak afgevraagd wat de culinaire keuzes van deze getalenteerde supersterren zijn. Wat eten de leden van BTS echt? Nou, na het bestuderen van verschillende interviews en artikelen heb ik een aantal fascinerende inzichten in hun voedselvoorkeuren verzameld. Van Amerikaans fastfood tot traditionele Koreaanse gerechten en heerlijke snacks, BTS geniet van een breed scala aan smaken die hun diverse smaken en achtergronden weerspiegelen.

Favoriete Amerikaanse fastfoodgerechten

Ondanks hun wereldwijde faam hebben de leden van BTS een zwak voor Amerikaans fastfood. In een interview met People magazine onthulden ze hun liefde voor bepaalde iconische fastfoodketens. Verrassend genoeg is hun overweldigende favoriet Panda Express. Suga en V konden het niet helpen om “Panda, Panda, Panda” te scanderen, waarmee ze hun diepe genegenheid voor het restaurant uitten. Suga noemde zelfs zijn wens om een Panda Express-franchise te openen in Los Angeles, een bewijs van zijn voorliefde voor de keuken.
J-Hope en Jin hebben daarentegen een favoriete hamburgerketen: In-N-Out. Ze genieten van de klassieke In-N-Out burgers, in dierlijke stijl, waarbij Jin zijn voorkeur uitspreekt voor een combinatie met een verfrissende Sprite. Jimin en RM deelden ook hun liefde voor Chicago-pizza en prezen de dikke en verrukkelijke korst.

Heerlijke Koreaanse lekkernijen

Hoewel ze internationale smaken omarmen, koesteren de leden van BTS nog steeds hun Koreaanse wortels en de traditionele keuken van het land. In verschillende interviews noemden ze hun favoriete Koreaanse gerechten en lokale eetgelegenheden. RM’s favoriete gerecht is zwarte noedels, ook bekend als jajangmyeon, terwijl Suga en J-Hope dol zijn op bulgogi, een hartig gegrild rundvleesgerecht. V daarentegen houdt van yanggochi, sappige lamsspiesjes die populair zijn als straateten in Korea.
Tijdens hun interview met People YouTube gaf J-Hope een shout-out aan kimchi fried rice, een smaakvol en pittig rijstgerecht waarin het iconische Koreaanse ingrediënt goed tot zijn recht komt. De hele groep sprak ook hun affiniteit uit met Yam Yam Chicken, een Koreaanse fastfoodketen die bekend staat om zijn heerlijke kipgerechten. Het is duidelijk dat BTS de culinaire hoogstandjes van hun thuisland nog steeds weet te waarderen.

Genieten van snoep en snacks

Ondanks hun rigoureuze training en veeleisende schema’s hebben de leden van BTS ook hun favoriete snacks en desserts. Terwijl ze zich voorbereiden op hun concerttours en muziekvideo’s, geven ze prioriteit aan fitness en diëten. Toch genieten ze er nog steeds van om af en toe iets lekkers te eten.
Volgens Buzzfeed heeft elk lid zijn favoriete snack. V en Jungkook kiezen voor popcorn, terwijl Namjoon en Jin een zwak hebben voor gummibeertjes. Jimin en Suga geven de voorkeur aan gezondere opties zoals fruit, terwijl J-Hope trots zijn liefde voor lolly’s verklaart.
Als het op toetjes aankomt, hebben de leden van BTS verschillende voorkeuren. V geeft de voorkeur aan wafels, terwijl Jungkook meer van pannenkoeken houdt. J-Hope houdt van tiramisu, terwijl Suga, Namjoon, Jimin en Jin allemaal een zwak hebben voor ijs. Ze houden zelfs van verschillende unieke smaken zoals visvormige, maïs-vormige en rode bonenijsjes. Churros hebben ook een speciaal plekje in hun hart, omdat ze met liefde terugdenken aan hun eerste ontmoeting met deze zoete lekkernij in een Koreaans pretpark.
Over het algemeen geven de voedselkeuzes van BTS een goed beeld van hun persoonlijkheid en culturele invloeden. Van hun liefde voor Amerikaans fastfood tot hun niet aflatende passie voor de Koreaanse keuken en hun zoetekauw voor heerlijke snacks en desserts, de leden van BTS omarmen echt een diverse culinaire reis. Als fan is het hartverwarmend om te weten dat ze een breed scala aan smaken waarderen en ervan genieten, net als hun wereldwijde fanbase.

FAQ

Het artikel suggereert dat McDonald’s weliswaar een maaltijd met het thema BTS uitbrengt, maar het is onduidelijk of de leden McDonald’s kipnuggets ook echt als hun favoriete gerecht noemen. Het persbericht van McDonald’s vermeldt alleen dat de band “goede herinneringen heeft aan McDonald’s”, zonder te specificeren wat die herinneringen zijn.

Wat zijn enkele van de favoriete Amerikaanse fastfoodketens van de bandleden?

Volgens het artikel hebben de leden van BTS hun voorliefde uitgesproken voor verschillende Amerikaanse fastfoodketens. Hun overweldigende favoriet is Panda Express, waarbij Suga en V zelfs “Panda, Panda, Panda” scanderen. J-Hope en Jin houden ook van In-N-Out hamburgers, die ze dierlijk bestellen.

Eten de BTS-leden alleen Amerikaans fastfood?

Nee, het artikel onthult dat de BTS-leden ook genieten van een verscheidenheid aan traditionele Koreaanse gerechten. Enkele van hun favorieten zijn jajangmyeon (zwarte noedels) voor RM, bulgogi voor Suga en J-Hope, en lamsspiesjes (yanggochi) voor V.

Wat zijn enkele van de favoriete snacks en desserts van de leden?

Het artikel vermeldt dat elk BTS-lid zijn eigen favoriete snacks heeft. V en Jungkook houden van popcorn, terwijl Namjoon en Jin een zwak hebben voor gummibeertjes. Wat betreft desserts hebben de leden verschillende voorkeuren, zoals wafels voor V, pannenkoeken voor Jungkook, tiramisu voor J-Hope en verschillende ijssmaken.

Hebben de BTS-leden plannen om een restaurant of franchise te openen?

Ja, in het artikel staat dat Suga de wens heeft geuit om een franchise van Panda Express te openen in Los Angeles, waarmee hij zijn grote genegenheid voor de restaurantketen laat zien. Dit suggereert dat de BTS-leden kunnen overwegen om hun culinaire interesses en ondernemingen in de toekomst uit te breiden.