Facts

Coffee Mate wil dat jij kiest welke vakantiesmaak terugkeert in 2022

Coffee Mate nodigt fans uit om te kiezen welke vakantiesmaak terugkeert voor 2022

Coffee Mate, het populaire merk koffiemelk dat bekend staat om zijn brede assortiment smaken, geeft zijn fans de macht om te beslissen welke vakantiesmaken in 2022 een comeback zullen maken. In een nieuwe campagne laat Coffee Mate koffieliefhebbers stemmen op hun favoriete seizoensgebonden creamers die tijdens de feestdagen in de schappen zullen liggen. Als je een fan bent van Coffee Mate en een bepaalde vakantiesmaak hebt waar je geen genoeg van kunt krijgen, dan is dit je kans om je stem te laten horen.

De feestelijke smaken van Coffee Mate

Coffee Mate heeft een toegewijde aanhang opgebouwd met zijn uitgebreide selectie creamers, variërend van klassiekers zoals French Vanilla tot innovatieve opties zoals Cinnamon Toast Crunch, Snickers en Glazed Donut. Het zijn echter de seizoensgebonden smaken die koffieliefhebbers echt weten te boeien, vooral tijdens de feestelijke feestdagen. Deze limited-edition smaken voegen een vleugje warmte en verwennerij toe aan je kopje koffie, waardoor elke slok voelt als een feest.

Stem op jouw “Flavorite” Holiday Creamers

Coffee Mate’s nieuwe campagne nodigt fans uit om te stemmen op hun favoriete vakantie creamers die ze graag terug willen zien in 2022. Stemmen is eenvoudig en kan op de website van Coffee Mate. Deelnemers kunnen maximaal drie seizoensgebonden smaken kiezen uit een lijst met onder andere Red Velvet, Butter Toffee, Espresso Chocolate, Amaretto, Marshmallow Hot Cocoa, Spiced Latte, Eggnog Latte, Gingerbread, Spiced Rum Cake en Butter Pecan.

Laat je keuzes tellen

Houd er bij het uitbrengen van je stem rekening mee dat je maar twee keer kunt stemmen tijdens de aangegeven stemperiode, die loopt tot 30 november. Bovendien mag je voor elke smaak maar één keer stemmen. Kies dus verstandig en kies de vakantiecreamers die echt in de smaak vallen en de sfeer van het seizoen oproepen.

Gepassioneerde fans delen hun meningen

De beslissing van Coffee Mate om zijn fans te betrekken bij het smaakkeuzeproces heeft een gepassioneerde reactie losgemaakt bij koffieliefhebbers op verschillende sociale media. Vooral op Instagram kunnen fans hun mening geven en hun favoriete smaken voor de feestdagen steunen.
Op basis van de reacties is het duidelijk dat Gingerbread en Eggnog op dit moment de meest gewenste smaken zijn. Sommige fans halen echter ook herinneringen op aan niet meer verkrijgbare smaken zoals Classic Vanilla en Strawberry Cheesecake en vragen Coffee Mate dringend om deze smaken weer terug te brengen.

Waar stem jij op?

Met de macht om te beïnvloeden welke vakantiesmaken terugkeren in 2022, ligt de keuze nu in jouw handen. Of je nu fan bent van de nostalgische en kruidige noten van Gingerbread, de romige rijkdom van Eggnog of een zwak hebt voor andere verleidelijke smaken op de lijst, zorg ervoor dat je je stem uitbrengt en je voorkeuren kenbaar maakt.
Coffee Mate waardeert de input van haar toegewijde fans en wil ervoor zorgen dat de creamers in de schappen overeenkomen met hun wensen. Door deel te nemen aan het stemproces, wordt je een actieve deelnemer in het vormgeven van de toekomst van Coffee Mate’s vakantieassortiment.

Conclusie

Coffee Mate’s initiatief om haar fans te betrekken bij het kiezen van de vakantiesmaken voor 2022 creëert een gevoel van opwinding en anticipatie onder koffieliefhebbers. Met deze interactieve campagne kunnen fans stemmen op hun favoriete creamers en meebeslissen over welke smaken hun kopjes zullen sieren tijdens de feestdagen. Mis deze kans dus niet om je stem te laten horen en ervoor te zorgen dat je favoriete creamers terugkomen in de schappen. Breng vandaag nog je stem uit en maak je klaar om te genieten van de smaken die vreugde en warmte brengen in je koffierituelen tijdens de feestdagen.

FAQ

Hoe kan ik deelnemen aan Coffee Mate’s campagne om de vakantiesmaken voor 2022 te kiezen?

Om deel te nemen, ga je naar de website van Coffee Mate en breng je je stem uit op maximaal drie seizoenssmaken uit de verstrekte lijst. Je kunt maar twee keer stemmen tijdens de aangegeven stemperiode, die eindigt op 30 november. Vergeet niet dat je voor elke smaak maar één keer kunt stemmen.

Wat zijn enkele van de vakantiesmaken waarop ik kan stemmen?

De lijst met vakantiesmaken waarop gestemd kan worden bevat Red Velvet, Butter Toffee, Espresso Chocolate, Amaretto, Marshmallow Hot Cocoa, Spiced Latte, Eggnog Latte, Gingerbread, Spiced Rum Cake en Butter Pecan. Kies de smaken die je graag terugziet in de schappen voor de feestdagen.

Kan ik op meer dan drie smaken stemmen?

Nee, je kunt alleen stemmen op maximaal drie seizoensgebonden smaken. Deze beperking zorgt ervoor dat het stemproces eerlijk blijft en dat er verschillende smaken in aanmerking worden genomen.

Hoe vaak kan ik stemmen?

Je kunt twee keer stemmen tijdens de stemperiode. Dit geeft u de mogelijkheid om uw keuzes te heroverwegen of mogelijk andere smaken te steunen in uw tweede stem.

Wanneer eindigt de stemperiode?

De stemperiode voor de Coffee Mate campagne eindigt op 30 november. Zorg ervoor dat je voor deze datum je stem uitbrengt om je voorkeuren in aanmerking te laten komen voor de vakantiesmaken van 2022.

Zijn er smaken die niet meer verkrijgbaar zijn en waarvan fans willen dat ze terugkomen?

Ja, fans hebben aangegeven dat ze willen dat niet meer geproduceerde smaken zoals Classic Vanilla en Strawberry Cheesecake terugkomen. Terwijl de huidige campagne zich richt op het kiezen uit de meegeleverde lijst, kan Coffee Mate de feedback van fans in overweging nemen voor toekomstige releases.