Facts

De kookafkortingen die Duff Goldman altijd gebruikt

Duff Goldman’s afkortingen voor het koken

Als iemand die Duff Goldmans culinaire reis al jaren volgt, kan ik getuigen van zijn unieke benadering van afkortingen in de keuken. De voormalige “Ace of Cakes” ster heeft zijn eigen steno ontwikkeld en het is fascinerend om te zien hoe deze zich verhouden tot de meer algemeen gebruikte conventies.

Standaardafkortingen en variaties van Duff

Een van de belangrijkste punten die Duff maakt is het onderscheid tussen een hoofdletter “T” voor eetlepel en een kleine letter “t” voor theelepel. Dit is een gevestigde gewoonte, maar Duff gaat nog een stap verder door het pondsymbool “#” te gebruiken voor ponden, in plaats van het meer gebruikelijke “lb”. Dit doet misschien wat wenkbrauwen fronsen, maar Duff beweert dat het een efficiëntere manier is om de maat over te brengen.

Onconventionele maar praktische afkortingen

Sommige afkortingen van Duff zijn nogal onconventioneel, maar ze dienen ongetwijfeld een praktisch doel. Hij gebruikt bijvoorbeeld “Dō” voor deeg, wat een slimme knipoog is naar het hoofdingrediënt in veel van zijn gebakken creaties. Een andere interessante afkorting is “Chix” voor kip, wat doet denken aan de ouderwetse lessen huishoudkunde van de jaren 70.

Discutabele afkortingen en reacties uit de gemeenschap

Niet alle afkortingen van Duff zijn echter door iedereen goedgekeurd. Het gebruik van het achthoekige symbool “#” voor ponden heeft tot discussie geleid onder zijn volgelingen. Sommigen vinden dat het eerder thuishoort in een spelletje tic-tac-toe dan in een recept. Desalniettemin houdt Duff vol dat zijn voorkeursconventies de juiste zijn en hij is niet bang om voet bij stuk te houden.

Duff’s culinaire eigenaardigheden omarmen

Uiteindelijk is Duff Goldmans unieke benadering van afkortingen in de keuken een bewijs van zijn onwrikbare toewijding aan zijn vak. Hoewel sommigen zijn methoden misschien onconventioneel vinden, valt de passie en creativiteit die hij aan tafel brengt niet te ontkennen. Als fan kan ik zijn toewijding aan zijn vak en zijn bereidheid om de status quo uit te dagen waarderen, zelfs als het gaat om iets schijnbaar alledaags als afkortingen.

FAQ

Volgens het artikel gebruikt Duff Goldman standaardafkortingen zoals “T” voor eetlepel, “t” voor theelepel, “g” voor gram en “oz” voor ounce. Hij gebruikt ook “s&p” voor zout en peper en “Chix” voor kip.

Waarin verschilt het gebruik van het pondsymbool “#” door Duff Goldman van de gebruikelijke afkorting “lb”?

Duff Goldman gebruikt liever het pondsymbool “#” in plaats van de meer gebruikelijke afkorting “lb” voor ponden. Hij beweert dat dit een efficiëntere manier is om de maat over te brengen.

Wat zijn enkele van Duff Goldmans onconventionele kookafkortingen?

Het artikel vermeldt dat Duff Goldman de afkorting “Dō” gebruikt voor deeg, wat een unieke knipoog is naar een belangrijk ingrediënt in veel van zijn gebakken creaties.

Hoe hebben de volgers van Duff Goldman gereageerd op zijn kookafkortingen?

Hoewel sommige volgers van Duff Goldman het eens zijn met zijn afkortingen, hebben anderen gediscussieerd over het gebruik van het achthoekige symbool “#” voor ponden, met het argument dat het meer thuishoort in een spelletje tic-tac-toe dan in een recept.

Waarom weerspiegelt Duff Goldmans unieke benadering van afkortingen in de keuken zijn toewijding aan zijn vak?

Het artikel suggereert dat Duff Goldmans onwrikbare toewijding aan zijn culinaire vak blijkt uit zijn bereidheid om de status quo uit te dagen, zelfs als het gaat om zoiets ogenschijnlijk alledaags als kookafkortingen. Zijn unieke methoden tonen zijn passie en creativiteit in de keuken.