Facts

Nationale Margarita-dag 2021: Waar je de beste gratis etenswaren en aanbiedingen kunt krijgen

Nationale Margarita Dag 2021 vieren in stijl

Als iemand die elk jaar reikhalzend uitkijkt naar Nationale Margarita Dag, was ik erg blij met de grote verscheidenheid aan deals en freebies die in 2021 beschikbaar zijn. Als tequila- en limoenliefhebber kon ik niet wachten om te profiteren van alle spannende aanbiedingen.

Chips en salsa eten

Een van de hoogtepunten van mijn Nationale Margarita Dag viering was het uitproberen van het nieuwe avocado en mango pico de gallo recept ontwikkeld door actrice en kookboek auteur Tia Mowry. In combinatie met Late July’s biologische tortillachips met zeezout en limoen in restaurantstijl was het de perfecte aanvulling op mijn zelfgemaakte margarita’s. De frisse, levendige smaken waren een heerlijke aanvulling op de teerheid van de tequila en limoen.

Deals scoren bij restaurantketens

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook een paar van de landelijke restaurantaanbiedingen te bekijken. Applebee’s in Dallas-Fort Worth bood hun beroemde “Dollarita” aan voor slechts $1, wat een absolute koop was. Chili’s bood ook hun Grand Romance ‘Rita, gemaakt met Grand Marnier, Lunazul Tequila en Monin Granaatappel, aan voor $5 per glas.
Bij Mellow Mushroom dronk ik niet één, maar drie verschillende margarita’s, gecombineerd met een grote kaaspizza van $10 – de perfecte manier om de feestdag te vieren. Fuzzy’s Taco Shop en Bahama Breeze hadden ook verleidelijke specials, waarbij de laatste de hele dag $5 Classic Margaritas serveerde.

De kroon op het werk: Margaritaville’s Snowmarg Sculptuur

Maar het echte hoogtepunt van mijn National Margarita Day viering was het zien van de indrukwekkende “Snowmarg” sculptuur gemaakt door Jose Cuervo in samenwerking met de oprichter van de feestdag, Todd McCalla. Het beeldhouwwerk van McCalla, 8 meter hoog en 16 meter breed, dat een bevroren margarita vasthoudt en echte margarita’s van Cuervo uitdeelt, was een lust voor het oog.
Als klap op de vuurpijl bood Jose Cuervo iedereen de kans om $8 te krijgen via PayPal, de gemiddelde kosten van een margarita, door #ThanksTodd te zeggen op hun sociale media. Het was een gul gebaar dat echt de geest van de feestdag samenvatte.
Over het geheel genomen was Nationale Margarita Dag 2021 een doorslaand succes, gevuld met heerlijk eten, verfrissende drankjes en een vleugje grillige viering. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor dit geliefde jaarlijkse evenement.

FAQ

Nationale Margarita Dag wordt jaarlijks gevierd op 22 februari. In 2021 viel de feestdag op een maandag, waardoor het een bijzonder opwindend moment was om je over te geven aan margarita’s.

Wat voor aanbiedingen en freebies waren er beschikbaar voor Nationale Margarita Dag 2021?

Er waren verschillende aanbiedingen en freebies beschikbaar bij zowel lokale als nationale restaurantketens. Applebee’s bood hun “Dollarita” aan voor $1, Chili’s had de $5 Grand Romance ‘Rita, en Mellow Mushroom bood drie verschillende margarita’s aan samen met een $10 grote kaaspizza. Daarnaast hadden Fuzzy’s Taco Shop, Bahama Breeze en On the Border hun eigen unieke margarita-specials.

Hoe zijn Tia Mowry en Late July Snacks erbij betrokken geraakt?

Late July Snacks werkte samen met actrice en kookboekenschrijfster Tia Mowry om een nieuw recept te ontwikkelen voor avocado en mango pico de gallo, dat de perfecte aanvulling was op hun biologische tortillachips in restaurantstijl met zeezout en limoen. Hierdoor konden mensen die thuis feest vierden genieten van een heerlijke snack naast hun zelfgemaakte margarita’s.

Wat was het “Snowmarg”-sculptuur en wat was de betekenis ervan?

De “Snowmarg” sculptuur was een indrukwekkende sculptuur van 8 meter hoog en 16 meter breed, gemaakt door Jose Cuervo in samenwerking met de oprichter van National Margarita Day, Todd McCalla. Het beeldhouwwerk stelde McCalla voor die een bevroren Jose Cuervo margarita vasthield en zelfs echte margarita’s uitdeelde om van te genieten. Deze unieke en grillige installatie was een hoogtepunt van de vieringen.

Hoe raakte Jose Cuervo betrokken bij de viering van de Nationale Margarita Dag?

Naast het “Snowmarg” beeldhouwwerk, bood Jose Cuervo een genereuze promotie aan waarbij ze $8 (de gemiddelde prijs van een margarita) gaven aan iedereen die #ThanksTodd op hun sociale media platforms schreef. Dit was een knipoog naar de oprichter van de feestdag, Todd McCalla, en een manier voor iedereen om te genieten van een gratis margarita met Jose Cuervo.