Entertainment

De waarheid over Crista Luedtke uit Guy Fieri’s Tournament Of Champions seizoen 3

Van hypotheek tot culinair kampioen

In tegenstelling tot veel van de andere ervaren chef-koks die meededen aan Guy Fieri’s “Tournament of Champions” seizoen 3, was de weg van Crista Luedtke naar culinair sterrendom nogal onconventioneel. Afkomstig uit de hypotheekindustrie, werd Luedtke’s overgang naar de wereld van eten en gastvrijheid veroorzaakt door een onwaarschijnlijke katalysator – haar geliefde hond, Boon.

Een horeca-imperium opbouwen

Omdat ze niet tevreden was met Boon tijdens haar werkdag, besloot Luedtke van carrière te veranderen en aanvankelijk had ze een eigen restaurant voor ogen. Op aanraden van haar moeder koos ze er echter voor om een bed & breakfast te openen, wat in 2008 leidde tot de oprichting van Boon Hotel & Spa. Dit was nog maar het begin van Luedtke’s ondernemersreis, want in 2009 opende ze het veelgeprezen Boon Eat + Drink restaurant, gevolgd door de Big Bottom Market in 2011 en El Barrio tequila bar in 2014. In 2019 breidde ze haar culinaire imperium verder uit met de opening van Brot, een Duits geïnspireerd restaurant.

Culinaire wedstrijden en tv-optredens

Luedtke’s televisiedebuut kwam in 2013 toen ze werd uitgenodigd om mee te doen aan “Guy’s Grocery Games”, die ze won. Dit leidde tot een kampioensaflevering, waarin ze opnieuw als winnaar uit de bus kwam en $18.000 in één dag verdiende. Sindsdien is Luedtke een vast gezicht geworden op Food Network, als jurylid in “Guy’s Grocery Games” en verscheen ze in “Beat Bobby Flay” en “Guy’s Ranch Kitchen”.

De zoektocht naar de titel van het Tournament of Champions

Luedtke’s indrukwekkende culinaire referenties en televisie-ervaring hebben haar uiteindelijk naar de felbegeerde “Tournament of Champions” competitie geleid, waar ze het opneemt tegen 31 andere ervaren chef-koks. Met een prijs van $100.000 op het spel zal Luedtke’s passie voor de industrie, die volgens haar ten koste is gegaan van haar persoonlijke leven, op de proef worden gesteld. Terwijl ze deze uitdaging aangaat, zullen alle ogen gericht zijn op deze voormalige hypotheekprofessional die culinaire krachtpatser is geworden om te zien of haar vastberadenheid en vaardigheden haar naar de overwinning kunnen stuwen.

FAQ

Crista Luedtke werkte oorspronkelijk in de hypotheekindustrie, een onwaarschijnlijk beroep voor iemand die later culinair kampioen zou worden.

Waarom veranderde Crista Luedtke van beroep?

Crista Luedtke’s beslissing om van beroep te veranderen werd ingegeven door haar verlangen om meer tijd door te brengen met haar hond Boon. Ze vond het niet leuk om Boon achter te laten tijdens haar werkdag in de hypotheekindustrie.

Welke bedrijven heeft Crista Luedtke opgericht?

Crista Luedtke heeft een indrukwekkend horeca-imperium opgebouwd, waaronder het Boon Hotel & Spa (2008), Boon Eat + Drink restaurant (2009), Big Bottom Market (2011), El Barrio tequila bar (2014) en Brot, een Duits geïnspireerd restaurant (2019).

Hoe begon de televisiecarrière van Crista Luedtke?

Crista Luedtke’s televisiecarrière begon in 2013 toen ze werd uitgenodigd om mee te doen aan “Guy’s Grocery Games”, die ze won. Later keerde ze terug voor een kampioenschapsaflevering, waar ze opnieuw als winnaar uit de bus kwam en $18.000 in één dag verdiende.

Wat is Crista Luedtke’s betrokkenheid bij Food Network?

Naast haar optredens in “Guy’s Grocery Games” is Crista Luedtke ook jurylid geweest in de show en heeft ze opgetreden in “Beat Bobby Flay” en “Guy’s Ranch Kitchen”.