Facts

Subway wil zijn nieuwe ‘slimme koelkasten’ uitbreiden naar meer plaatsen

Slimme koelkasten bij Subway: Een handige innovatie voor maaltijden onderweg

Stelt u zich eens voor dat u uw Subway broodje kunt eten zonder in de rij te hoeven staan of contact te hebben met medewerkers. Subway maakt dit werkelijkheid met zijn innovatieve “Smart Fridges”. Als iemand die zelf ervaring heeft met dit nieuwe concept, kan ik met een gerust hart zeggen dat het een game-changer is voor maaltijden onderweg.

De opkomst van Subway Grab & Go

In 2020 introduceerde Subway Subway Grab & Go, een automaat die vers belegde Subway-sandwiches uitdeelt. Deze automaten werden strategisch geplaatst op niet-Subway locaties zoals benzinestations en vliegvelden. De broodjes werden bereid in nabijgelegen Subway franchisevestigingen en nog dezelfde dag bij de automaten afgeleverd. Dit bood klanten een snelle en handige manier om van hun favoriete Subway-subs te genieten.

De slimme koelkasten van Subway

Voortbouwend op het succes van Subway Grab & Go, heeft Subway het gemak naar een hoger niveau getild met de introductie van de Smart Fridges. De eerste Smart Fridge maakte zijn debuut in september 2022 op de campus van de University of California San Diego. Deze koelkasten, eigendom van Subway, maken gebruik van kunstmatige intelligentie en taalverwerking om de klantervaring te verbeteren.

Interactief en efficiënt

Wat deze Smart Fridges zo bijzonder maakt, is hun interactieve aard. Je kunt met de koelkast communiceren en hem vragen stellen over de verschillende beschikbare menu-items. Hij geeft gedetailleerde informatie, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. De koelkasten zijn voorzien van legplateaus met gewichtsensor die je keuze bijhouden en automatisch het juiste bedrag in rekening brengen, zodat je geen contant geld hoeft te betalen. Bovendien wordt de koelkast na elk gebruik gereinigd door een UV-C reinigingssysteem, waardoor hygiëne en versheid gegarandeerd zijn.

Gemengde reacties

Hoewel het concept van slimme koelkasten aandacht en opwinding heeft geoogst, heeft het ook gemengde reacties gekregen. Uit een Twitter-enquête bleek dat een meerderheid van de huidige Subway-klanten geen voorstander was van het concept, omdat ze zich zorgen maakten over de smaak van Subway’s brood en sla. Het is echter belangrijk op te merken dat individuele voorkeuren kunnen verschillen en dat de Smart Fridges een handig alternatief bieden voor diegenen die genieten van Subway’s aanbod.

Uitbreiding naar meer locaties

Ondanks de gemengde reacties blijft Subway zich inzetten om zijn Smart Fridges naar meer plaatsen uit te breiden. Het bedrijf is van plan om deze koelkasten te installeren op locaties zoals vliegvelden, universiteitscampussen en ziekenhuizen. Deze stap is in lijn met Subway’s doel om handige maaltijdopties te bieden aan drukke mensen die voortdurend onderweg zijn.

Een mooie toekomst voor de slimme koelkasten van Subway

Subway’s Smart Fridges betekenen een belangrijke stap voorwaarts in de fastfoodindustrie. Door technologie, gemak en kwaliteit te combineren, speelt Subway in op de veranderende behoeften van klanten. Hoewel er in eerste instantie misschien bedenkingen zijn, is het potentieel van deze Smart Fridges om de manier waarop we van Subway broodjes genieten te revolutioneren onmiskenbaar.
Concluderend: als iemand die de Smart Fridges van Subway uit de eerste hand heeft ervaren, kan ik getuigen van hun gemak en efficiëntie. Ze bieden een snelle, interactieve en hygiënische manier om onderweg je trek in Subway te stillen. Met Subway’s plannen om deze Smart Fridges naar meer locaties uit te breiden, is het een spannende tijd voor Subway-liefhebbers en drukke mensen die op zoek zijn naar een probleemloze eetervaring.

FAQ

Wat zijn de Slimme Koelkasten van Subway?

Subway’s Smart Fridges zijn innovatieve automaten van Subway die gebruik maken van kunstmatige intelligentie en taalverwerking om een interactieve en handige klantervaring te bieden. Ze bevatten vers belegde Subway-sandwiches en bieden een scala aan menu-opties.

Hoe werken de Smart Fridges van Subway?

De Slimme Koelkasten van Subway maken gebruik van gewichtsensor-plateaus om de sandwichkeuzes van klanten te registreren. Klanten kunnen communiceren met de koelkast door vragen te stellen over menu-items en de koelkast reageert met gedetailleerde informatie. Zodra de klant een keuze heeft gemaakt, wordt deze automatisch afgerekend, waardoor contante transacties niet meer nodig zijn.

Waar kan ik Subway’s Smart Fridges vinden?

Subway’s Smart Fridges zijn in eerste instantie geïntroduceerd op de campus van de University of California San Diego. Hoewel specifieke locaties voor toekomstige installaties niet bekend zijn gemaakt, is Subway van plan om de Smart Fridges uit te breiden naar plaatsen zoals vliegvelden, universiteitscampussen en ziekenhuizen. Houd ze in de gaten op deze handige locaties.

Kan ik mijn broodje aanpassen met Subway’s Smart Fridges?

Door de aard van de opstelling van de Smart Fridges kunnen de aanpassingsmogelijkheden beperkt zijn in vergelijking met een bezoek aan een traditioneel Subway restaurant. Klanten kunnen echter nog steeds kiezen uit verschillende menu-items die beschikbaar zijn in de koelkast. De interactieve functies van de koelkast maken het mogelijk om informatie te verzamelen over de beschikbare opties om een weloverwogen keuze te maken.

Zijn de Smart Fridges van Subway hygiënisch?

Ja, bij de Slimme Koelkasten van Subway staat hygiëne voorop. Na elk gebruik reinigt een UV-C reinigingssysteem de koelkast, zodat deze schoon is en klaar voor de volgende klant. Deze functie zorgt ervoor dat de broodjes in de koelkast schoon en vers blijven.

Zijn de Slimme Koelkasten van Subway populair onder klanten?

De reacties op de Slimme Koelkasten van Subway zijn gemengd onder klanten. Terwijl sommige mensen het gemak en de technologische innovatie waarderen, hebben anderen hun bedenkingen geuit over de smaak van Subway’s brood en sla. Individuele voorkeuren kunnen echter verschillen en de Smart Fridges bieden een unieke en tijdbesparende optie voor mensen die op zoek zijn naar een snelle Subway maaltijd.