Facts

Jennifer Lopez is de nieuwste beroemdheid die een cocktailmerk lanceert

Jennifer Lopez lanceert DeLola: het perfecte cocktailmerk voor een glamoureuze levensstijl

Als iemand die Jennifer Lopez’ ongelooflijke talent en glamoureuze levensstijl altijd heeft bewonderd, was ik blij toen ik het nieuws hoorde dat ze zich in de wereld van cocktails heeft gewaagd. Jennifer Lopez, of J. Lo, zoals ze liefkozend genoemd wordt, heeft onlangs haar eigen cocktailmerk DeLola gelanceerd, en laat me je vertellen, het is een game-changer.

Een samenwerking met sterren

Jennifer Lopez begon niet alleen aan deze spannende onderneming. Ze werkte samen met industrie-experts Ken Austin en Jenna Fagnan, evenals haar manager en zakenpartner Benny Medina, om DeLola tot leven te brengen. Samen hebben ze onvermoeibaar gewerkt om een lijn cocktails te creëren die echt de essentie van Jennifer Lopez’ levendige persoonlijkheid en liefde voor de Italiaanse kust belichaamt.

DeLola Spritz: een vleugje Italiaanse verfijning

Het middelpunt van het DeLola merk is de DeLola Spritz, een collectie van drie sprankelende cocktails met een knipoog naar de Italiaanse spritz traditie. Elke smaak is zorgvuldig samengesteld voor een verfrissende en verrukkelijke ervaring.

L’Orange Spritz

L’Orange Spritz vat de essentie van een Italiaanse “aperitivo” met zijn mix van sinaasappel, passievrucht en amaro. Dit levendige en citrusachtige brouwsel is een ware viering van de Italiaanse geest en brengt je rechtstreeks naar de zonovergoten kusten van de Middellandse Zee.

Bella Bes

Bella Berry is een weelderige fusie van hibiscus, bessen en wodka. Deze heerlijke combinatie biedt een uitbarsting van fruitige smaken die dansen op je gehemelte. Het is de perfecte keuze voor diegenen die hunkeren naar een vleugje zoetheid in hun cocktails.

Paloma Rosa

Paloma Rosa neemt de klassieke combinatie van grapefruit en tequila en voegt daar zout en vlierbloesem aan toe. Het resultaat is een verfrissend en onverwacht smaakprofiel dat je smaakpapillen zal prikkelen. Het is een cocktail die de geest van avontuur en ontdekking belichaamt.

De DeLola ervaring

Wat DeLola zo bijzonder maakt, is niet alleen de voortreffelijke smaak, maar ook de toewijding om je zonder schuldgevoel te verwennen. Met een relatief laag alcoholpercentage van ongeveer 11% en een focus op natuurlijke ingrediënten en verse smaken, zijn deze cocktails ontworpen om van te genieten zonder afbreuk te doen aan je levensstijl.
Elke portie DeLola Spritz bevat ongeveer 110 calorieën, waardoor je er zonder schuldgevoel van kunt genieten. De drankjes zijn ook glutenvrij, zodat iedereen het glas kan heffen en mee kan feesten.

Een persoonlijk tintje

Als je een fles DeLola in je handen houdt, voel je de persoonlijke touch die Jennifer Lopez in elk aspect van het merk heeft verwerkt. De elegante glazen flessen, verkrijgbaar in twee formaten (375 ml en 750 ml), zijn versierd met het wapen van de Bronx, een eerbetoon aan Lopez’ geboorteplaats. Daarnaast staan er leeuwen op het etiket, die symbool staan voor het astrologische sterrenbeeld van Lopez en Ben Affleck (Leeuw), wat een vleugje van hun persoonlijke band met het merk toevoegt.

Conclusie

Het merk DeLola van Jennifer Lopez getuigt van haar passie voor het leven, entertainment en feestvreugde. Met haar verleidelijke smaken, elegante verpakking en toewijding aan kwaliteit is DeLola meer dan alleen een cocktailmerk – het is een ervaring. Of je nu een glamoureus feest geeft of gewoon wilt genieten van een moment van verwennerij, DeLola Spritz is de perfecte metgezel. Dus hef het glas en ga samen met Jennifer Lopez op een reis die de energie van “Jenny from the block” combineert met de allure van de Italiaanse kust.

FAQ

Wat inspireerde Jennifer Lopez om haar eigen cocktailmerk te lanceren?

Jennifer Lopez’ inspiratie voor het lanceren van haar eigen cocktailmerk, DeLola, komt voort uit haar liefde voor de Italiaanse kust en haar levensstijl. Ze wilde dranken creëren die de speelse kant van haar persoonlijkheid weerspiegelen en de vrolijke sfeer van haar bijnaam, Lola, oproepen.

Met wie werkte Jennifer Lopez samen om DeLola te creëren?

Jennifer Lopez werkte samen met industrie-experts Ken Austin en Jenna Fagnan, evenals haar manager en zakenpartner Benny Medina, om DeLola tot leven te brengen. Samen werkten ze nauw samen met meesterbartender Lynette Marrero, die de drie smaken van DeLola Spritz ontwikkelde.

Welke smaken zijn er beschikbaar in de DeLola Spritz collectie?

De DeLola Spritz collectie biedt drie verschillende smaken. L’Orange Spritz combineert sinaasappel, passievrucht en amaro voor een Italiaanse “aperitivo” ervaring. Bella Berry mengt hibiscus, bessen en wodka en creëert zo een weelderig en fruitig brouwsel. Paloma Rosa combineert grapefruit en tequila met een vleugje zout en vlierbloesem voor een verfrissende twist.

Bevatten DeLola Spritz cocktails veel calorieën?

Nee, DeLola Spritz cocktails zijn ontworpen om je zonder schuldgevoel te verwennen. Elke portie bevat ongeveer 110 calorieën, zodat je van de smaken kunt genieten zonder concessies te doen aan je levensstijl.

Zijn DeLola Spritz cocktails glutenvrij?

Ja, DeLola Spritz cocktails zijn glutenvrij, waardoor ze geschikt zijn voor personen met glutengevoeligheden of dieetbeperkingen.

Waar kan ik DeLola Spritz cocktails kopen?

Informatie over de verkrijgbaarheid en verkooppunten van DeLola Spritz cocktails kun je vinden op de officiële DeLola website of door contact op te nemen met hun klantenservice. Blijf op de hoogte voor updates over waar je deze heerlijke dranken kunt kopen.