Grocery

Costco vs Sam’s Club: Wie maakt de beste pizza?

Costco vs Sam’s Club: Een strijd tussen de pizza’s

Als iemand die regelmatig zowel Costco als Sam’s Club bezoekt, heb ik al heel wat ervaring opgedaan met hun respectieve pizza-aanbiedingen. Beide warenhuisgiganten hebben hun claim gelegd in de strijd om de suprematie van pizza’s en de resultaten zijn heel interessant.

Het debat over de toppings

Op het gebied van pizzatoppings hebben zowel Costco als Sam’s Club hun sterke en zwakke punten. Costco’s menu is relatief eenvoudig en biedt alleen kaas- of pepperoni-pizza’s, met de optie voor half-om-half. Sam’s Club, aan de andere kant, verhoogt de inzet door het aanbieden van een deluxe, vier-vlees, en de standaard kaas en pepperoni opties.
Terwijl de gereduceerde menu’s bij deze winkels het bestellen een fluitje van een cent maken, biedt Sam’s Club wat meer variatie voor degenen die het eens wat anders willen. Vooral de vier-vlees pizza is een topper, met Italiaanse worst, pepperoni, ham en bacon voor een genot voor vleesliefhebbers.

Kaas Pizza Showdown

Als het aankomt op de klassieke kaaspizza hebben zowel Costco als Sam’s Club hun verdiensten. De Kirkland pizza van Costco heeft een royale kaastopping, terwijl de Member’s Mark van Sam’s Club er nog meer lijkt te hebben. Gezinnen met kieskeurige eters kunnen waarschijnlijk met beide opties hun trek stillen.
Het is echter het vermelden waard dat beide ketens een zoute en tamelijk smaakloze kaas gebruiken die een beetje vettig kan worden bij het bakken. Als je de kaaspizza ervaring wilt verbeteren, overweeg dan om hem mee naar huis te nemen en je eigen toppings toe te voegen, zoals verse basilicum, gekarameliseerde tomaten, of zelfs een aantal kazen van hogere kwaliteit zoals parmezaan of gruyère.

Pepperoni pizza perfectie

Pepperoni is zonder twijfel een belangrijk pizzaproduct en zowel Costco als Sam’s Club hebben deze klassieke topping gemaakt. De pittigheid, vettigheid en knapperige randen van de plakjes pepperoni zijn in beide vestigingen perfect. Qua hoeveelheid zijn de twee foodcourts ongeveer gelijk, met ongeveer vijf stukjes pepperoni per stuk.
Uiteindelijk is het moeilijk om een duidelijke winnaar aan te wijzen in de categorie van de pepperoni pizza’s, omdat ze allebei goed lijken te scoren op het gebied van smaak en uitvoering.

De vier-vlees triomf

Als het aankomt op de ultieme pizzashowdown, komt Sam’s Club als winnaar uit de bus met zijn vier-vlees pizza. Deze 16-inch pizza zit boordevol Italiaanse worst, pepperoni, ham en bacon en is even duur als de kaas- en pepperoni-opties. Vergeleken met een vergelijkbare pizza van Pizza Hut is de Sam’s Club pizza met vier soorten vlees een koopje, met een overvloed aan beleg voor een fractie van de prijs.
De zorgvuldige balans tussen de verhouding tussen het vlees en de korst, samen met de gehakte presentatie van de moeilijker te kauwen vleessoorten, maken de Sam’s Club pizza met vier vleessoorten een uitstekende keuze voor echte vleeseters.
Kortom, zowel Costco als Sam’s Club bieden goede pizza’s voor een snelle en betaalbare maaltijd. Maar als je op zoek bent naar een vleesliefhebber, dan is de pizza met vier vleessoorten van Sam’s Club de duidelijke winnaar in deze strijd tussen de warenhuispizza’s.

FAQ

Zowel Costco als Sam’s Club bieden een beperkte keuze aan pizza’s, voornamelijk met de klassieke kaas- en pepperoni-smaken. Het menu van Costco is eenvoudiger, met alleen deze twee opties, terwijl Sam’s Club een deluxe en vier-vlees pizza aan de mix toevoegt. De selectie bij Sam’s Club biedt een beetje meer variatie voor degenen die op zoek zijn naar variatie.

Welke keten maakt een betere kaaspizza?

Als het aankomt op de klassieke kaaspizza hebben zowel de Kirkland als de Member’s Mark aanbiedingen van Costco en Sam’s Club hun verdiensten. De Kirkland pizza heeft een royale kaastopping, terwijl de Member’s Mark nog meer kaas lijkt te hebben. Uiteindelijk is het een nek-aan-nekrace, en beide opties zullen waarschijnlijk voldoen aan een verlangen naar kaaspizza.

Hoe zijn de pepperoni pizza’s van de twee ketens te vergelijken?

De pepperoni pizza’s bij zowel Costco als Sam’s Club zijn erg goed, met de pittigheid, vettigheid en knapperige randen van de plakjes pepperoni. Qua hoeveelheid zijn de twee food courts ongeveer gelijk, met ongeveer vijf stukjes pepperoni per stuk. Het is moeilijk om een duidelijke winnaar aan te wijzen in deze categorie, want beide ketens hebben een solide pepperoni pizza ervaring afgeleverd.

Wat maakt de vier-vlees pizza van Sam’s Club anders?

Het beste aanbod van Sam’s Club is hun vier-vlees pizza, met een 16-inch taart vol Italiaanse worst, pepperoni, ham en bacon. Vergeleken met een vergelijkbaar aanbod van een grote pizzaketen is de Sam’s Club pizza met vier porties een koopje, met een overvloed aan beleg voor een fractie van de prijs. De zorgvuldige balans tussen de verhouding tussen het vlees en de korst en de gehakte presentatie van het vlees dat moeilijker te kauwen is, maken van deze pizza een waar genot voor vleeseters.

Zijn de pizza’s bij Costco en Sam’s Club gewoon veredelde diepvriespizza’s?

Hoewel de pizza’s bij Costco en Sam’s Club misschien niet levensveranderend zijn, zijn ze verre van gewoon veredelde diepvriespizza. Beide ketens gebruiken echt deeg en rekken hun korsten ter plekke op, en ze voegen verse toppings toe voordat ze de pizza’s op bestelling bakken. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van grote pizzaketens als Little Caesar’s, Pizza Hut en Domino’s, maar tegen een lagere prijs, waardoor ze een handige en betaalbare optie zijn, vooral voor gezinnen en tieners.