Facts

Martha Stewart is verrassend vaak door de bliksem getroffen

Het schokkend ware verhaal van Martha Stewart en de bliksem

Als iemand die het buitengewone leven en de carrière van Martha Stewart op de voet heeft gevolgd, kan ik met zekerheid zeggen dat de verhalen dat ze meerdere keren door de bliksem is getroffen niet alleen waar zijn, maar ook echt opmerkelijk. Dit media-icoon en huishoudgodin heeft letterlijk de toorn van moeder natuur doorstaan bij een verrassend aantal gelegenheden.

Een schokkende openbaring

Tijdens een spelletje “Two Truths and a Lie” op “The Ellen DeGeneres Show” liet Martha Stewart terloops vallen dat ze niet één, niet twee, maar drie keer in haar leven door de bliksem is getroffen. Zoals ze het zei: “Ik trek gewoon elektriciteit aan; ik ben zo krachtig.” Haar nonchalante houding over deze schrijnende ervaringen is een bewijs van haar veerkracht en onwrikbare geest.

Stakingen in huis

Nog verbazingwekkender is het feit dat twee van de drie blikseminslagen plaatsvonden terwijl Stewart zich in haar eigen huis bevond. Het eerste incident gebeurde toen ze tegen een ijzeren gootsteen leunde en de bliksemschicht zich door het water bewoog en haar recht in de maag trof en haar op de grond wierp. Opmerkelijk genoeg vond haar ex-man haar levend terug, hoewel zeker niet ongedeerd, na de angstaanjagende beproeving.
De tweede keer brak er een bliksemschicht door een dakraam in haar huis, waarmee ze nog maar eens aantoonde dat zelfs de heiligheid van je eigen huis geen bescherming biedt tegen de grillen van de natuur. De details rond de derde inslag blijven een mysterie, maar het is duidelijk dat Stewart een voorliefde heeft voor het aantrekken van bliksem, zelfs op de meest onverwachte plaatsen.

Een veerkrachtige geest

Ondanks de schrijnende ervaringen heeft Stewart een ongelooflijk positieve houding over haar ontmoetingen met de bliksem behouden. Ze grapte zelfs dat getroffen worden door de krachtige natuurkracht “goed voor je is. Als het je niet doodt, denk ik dat het goed voor je is!” Deze standvastige geest en het vermogen om zelfs in de meest schokkende omstandigheden de zon achter de wolken te zien, is een bewijs van de kracht en veerkracht die Martha Stewart hebben gemaakt tot het icoon dat ze vandaag de dag is.

FAQ

Volgens Martha Stewart zelf is ze in haar leven in totaal drie keer door de bliksem getroffen.

Waar is de bliksem ingeslagen?

Twee van de drie blikseminslagen vonden plaats terwijl Stewart in haar eigen huis was. De eerste blikseminslag kwam door haar kraan, terwijl de tweede insloeg door een dakraam. De details van de derde inslag zijn niet bekend.

Hoe reageerde Stewart op deze blikseminslagen?

Ondanks de schrijnende ervaringen heeft Stewart een opmerkelijk positieve houding behouden over blikseminslagen. Ze noemde zichzelf gekscherend “zo krachtig” dat ze “gewoon elektriciteit aantrekt”. Ze suggereerde zelfs dat getroffen worden door de bliksem “goed voor je kan zijn” als het je niet doodt.

Wat waren de gevolgen van de blikseminslag voor Stewart?

Tijdens de eerste inslag, die door haar kraan kwam, werd Stewart op de grond gegooid en “niet erg comfortabel” achtergelaten, volgens haar eigen verslag. Ze werd echter levend teruggevonden door haar ex-man, wat aangeeft dat ze de krachtige bliksemschicht had overleefd.

Waarom is Stewarts ervaring met blikseminslag zo opmerkelijk?

Eén keer in je leven getroffen worden door de bliksem wordt beschouwd als een zeldzame gebeurtenis, maar Martha Stewart heeft de kansen getrotseerd door niet één, maar drie keer getroffen te worden. Haar vermogen om deze schrijnende ervaringen van zich af te schudden en haar kenmerkende veerkracht en positiviteit te behouden is een bewijs van haar kracht en karakter.