Kitchen

Angry Orchard gaat hard dit najaar met enorme koningsgrote flessen

Angry Orchard pakt groots uit dit najaar met enorme Koningsformaat flessen

Onlangs had ik het genoegen om het nieuwste herfstaanbod van Angry Orchard uit eerste hand te ervaren en ik kan je vertellen dat het echt een game-changer is voor ciderliefhebbers. Nu de herfst zijn intrede doet en het appeloogstseizoen begint, heeft Angry Orchard een limited edition kingsize fles van hun geliefde harde cider geïntroduceerd. Deze levensgrote fles getuigt van hun toewijding om de geest van het seizoen groots te vieren.

De koninklijke lekkernij

Als ze kingsize zeggen, dan menen ze dat ook. De enorme fles bevat maar liefst zes liter knapperige appelcider van Angry Orchard. Om het in perspectief te plaatsen, dat is meer dan 16 keer de capaciteit van een standaardfles. Met een alcoholpercentage van 7% is het zeker niet de bedoeling om het in één keer of in je eentje op te drinken. Het bedrijf raadt aan om deze heerlijke drank uit te schenken en te delen met vrienden, waardoor het een perfecte gespreksstarter is op elke bijeenkomst.

Een verklaring van herfstpracht

De kingsize fles van Angry Orchard is niet alleen een bewijs van hun bekwaamheid in het maken van cider, maar ook een statement van hun liefde voor het herfstseizoen. Terwijl de bladeren van kleur veranderen en de lucht knisperend wordt, vangt dit gelimiteerde aanbod de essentie van de herfst op een werkelijk opmerkelijke manier. Het is een uitnodiging om te genieten van de smaken van het seizoen en om blijvende herinneringen te creëren met vrienden en geliefden.

Niet zomaar een fles, een belevenis

Hoewel de kingsize fles ongetwijfeld een showstopper is, is het belangrijk op te merken dat het meer is dan alleen een nieuwigheid. Het is een ervaring op zich. Met een prijs van $200 (exclusief belastingen) is het misschien niet de meest kosteneffectieve optie als je alleen op zoek bent naar een verfrissende slok. Maar voor wie op zoek is naar een unieke en gedenkwaardige ervaring, is deze larger-than-life fles elke cent waard.

De King-size fles in handen krijgen

Als je staat te popelen om deze monumentale cidervat in handen te krijgen, dan zijn er een paar manieren om dat voor elkaar te krijgen. Angry Orchard verkoopt de kingsize flessen via hun online winkel in beperkte hoeveelheden, zolang de voorraad strekt. Ze hebben drie aparte verkoopdata gepland in oktober, namelijk 2 oktober, 9 oktober en 16 oktober, om eerlijkheid te garanderen en een vroege uitverkoop te voorkomen.
Voor degenen die de voorkeur geven aan een persoonlijker tintje, biedt Angry Orchard ook een beperkt aantal flessen te koop aan bij hen thuis in de Hudson Valley in New York. Met deze optie kun je jezelf onderdompelen in de ervaring van het cidermaken en misschien zelfs genieten van een schilderachtig uitstapje naar het hart van waar het allemaal begon.

Conclusie

De kingsize flessen van Angry Orchard zijn een bewijs van hun toewijding aan het maken van uitzonderlijke cider en het vieren van de schoonheid van het herfstseizoen. Met zijn indrukwekkende formaat en uitnodigende smaak zal deze gelimiteerde aanbieding een statement maken op elke bijeenkomst. Of je nu kiest voor de smaak of voor een onvergetelijke ervaring, de kingsize fles is een must-have voor ciderliefhebbers en mensen die de pracht en praal van de herfst willen proeven. Dus, markeer je agenda, verzamel je vrienden en bereid je voor om het glas te heffen op Angry Orchard’s grootse viering van de herfst. Proost!

FAQ

Kan ik de hele kingsize fles Angry Orchard in mijn eentje opdrinken?

Nee, dat is niet aan te raden. De kingsize fles bevat maar liefst zes liter harde cider, dat is meer dan 16 keer de inhoud van een standaardfles. Met een alcoholpercentage van 7% kun je deze heerlijke drank het beste inschenken en delen met vrienden.

Hoe kan ik de kingsize fles Angry Orchard kopen?

Je kunt de kingsize fles kopen via de Angry Orchard online winkel. Ze hebben drie aparte verkoopdata gepland in oktober, namelijk 2 oktober, 9 oktober en 16 oktober. Wees er snel bij, want de hoeveelheden zijn beperkt en verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Hoeveel kost de kingsize fles Angry Orchard?

De kingsize fles kost $200 (exclusief belastingen). Hoewel het misschien niet de meest kosteneffectieve optie is als je alleen op zoek bent naar een verfrissende slok, biedt het een unieke en gedenkwaardige ervaring voor ciderliefhebbers en degenen die een statement willen maken op hun bijeenkomsten.

Kan ik de kingsize fles Angry Orchard naar mijn locatie laten verzenden?

Ja, Angry Orchard biedt verzending door het hele land naar de meeste plaatsen. Dus waar je ook woont, je kunt de grote fles bij je thuis laten bezorgen. Houd er wel rekening mee dat er verzendkosten van toepassing kunnen zijn.

Is de kingsize fles Angry Orchard te koop bij Angry Orchard in de Hudson Valley in New York?

Ja, Angry Orchard verkoopt ook een beperkt aantal flessen op locatie in hun huis in de Hudson Valley in New York. Als je in de buurt bent of op zoek bent naar een cidermaakervaring, dan is dit een fantastische kans om de grote fles in handen te krijgen.

Is de kingsize fles van Angry Orchard herbruikbaar?

Ja, de kingsize fles is herbruikbaar. Als je eenmaal van de heerlijke inhoud hebt genoten, kun je de fles schoonmaken en voor andere doeleinden gebruiken. Hij kan dienen als decoratie, als gespreksonderwerp of zelfs als een uniek vat voor andere dranken of zelfgemaakte creaties. Laat je creativiteit de vrije loop!