Facts

De echte reden waarom Ocean Spray zijn sap terugroept

De onverwachte terugroeping:

Ik ben al heel lang fan van de cranberrysappen van Ocean Spray en ik was dan ook verrast toen ik hoorde over de recente terugroepactie. Ik heb het merk en hun streven naar kwaliteit altijd vertrouwd, dus toen ik hoorde dat een van hun producten werd teruggeroepen, wilde ik meer weten.

Sulfieten in Pink Lite:

De terugroepactie betreft het sixpack Pink Lite Cranberry Juice Drink van Ocean Spray in blikjes van 5,5 oz. Blijkbaar bevatte dit specifieke product sulfieten, een conserveermiddel dat bij sommige mensen allergische reacties kan veroorzaken. Het probleem was dat de sulfieten niet op het etiket van het product werden vermeld, wat een groot probleem is voor mensen die gevoelig zijn voor sulfieten.

Een fout van de sapproducent:

Volgens Ocean Spray waren de sulfieten toegevoegd door hun gecontracteerde sapproducent en was het bedrijf zich hier niet van bewust totdat klanten begonnen te klagen over de vreemde geur van het sap. Na onderzoek bevestigden ze de aanwezigheid van niet nader genoemde sulfieten en besloten ze tot een terugroepactie.

Hoe kan ik een vervangend product krijgen?

Als je het getroffen sixpack Pink Lite Cranberry Juice Drink hebt gekocht, hoef je het product niet terug te sturen. In plaats daarvan kun je een foto maken van de “ten minste houdbaar tot” datumcode op de onderkant van het blikje en deze e-mailen naar [email protected]. Ocean Spray stuurt je dan een kortingsbon voor een vervangend pak sulfietvrij sap.

Geen gemelde ziektes:

Het goede nieuws is dat Ocean Spray geen ziektemeldingen heeft ontvangen over dit specifieke product. Dus als je het sap al hebt geconsumeerd, hoef je niet in paniek te raken. Het bedrijf heeft verzekerd dat alleen dit product is aangetast en dat je veilig van hun andere producten kunt genieten.

Vertrouwen behouden:

Als trouwe Ocean Spray-klant ben ik blij dat het bedrijf deze terugroepactie serieus neemt en transparant is over de kwestie. Hoewel het jammer is dat er een fout is gemaakt, waardeer ik hun proactieve aanpak om het probleem aan te pakken en de veiligheid van hun klanten te waarborgen. Dit incident heeft mijn vertrouwen in het merk niet aangetast en ik kijk ernaar uit om in de toekomst te blijven genieten van hun heerlijke en voedzame cranberrysappen.

FAQ

De terugroepactie betreft het sixpack Pink Lite Cranberry Juice Drink van Ocean Spray in blikjes van 5,5 oz.

Waarom roept Ocean Spray dit product terug?

Het sap bevat mogelijk sulfieten, een conserveermiddel dat niet op het etiket van het product staat vermeld. Sulfieten kunnen bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken.

Wanneer zijn de betreffende producten verkocht?

De teruggeroepen zesverpakkingen Pink Lite Cranberry Juice Drink werden zowel online als in de winkel verkocht tussen 21 februari en 16 april.

Wat moet ik doen als ik het getroffen product heb gekocht?

U hoeft het product niet terug te sturen, maar u moet wel een foto maken van de “ten minste houdbaar tot” datumcode op de onderkant van het blikje en deze e-mailen naar [email protected]. Ocean Spray stuurt je dan een kortingsbon voor een vervangend pak sulfietvrij sap.

Zijn er ziektes gemeld in verband met het teruggeroepen product?

Nee, Ocean Spray heeft geen ziektemeldingen ontvangen in verband met het betreffende sixpack Pink Lite Cranberry Juice Drink.

Heeft deze terugroeping gevolgen voor andere Ocean Spray-producten?

Nee, Ocean Spray heeft bevestigd dat alleen het sixpack Pink Lite Cranberry Juice Drink is getroffen en dat hun andere producten geen problemen zouden moeten opleveren.