Facts

Dit is hoeveel Golden Corral-werknemers echt verdienen

Dit is hoeveel Golden Corral-werknemers echt verdienen

Als iemand die bij Golden Corral heeft gewerkt, kan ik beamen dat de beloning voor werknemers niet zo indrukwekkend is als je zou denken. Hoewel het restaurant erkenning heeft gekregen als “America’s #1 buffet and grill” en lofbetuigingen heeft ontvangen, zoals de vermelding op de Forbes’ “America’s Best Employers” lijst, is de beloning voor het hardwerkende personeel minder dan geweldig.

Het gemiddelde loon voor serveersters en caissières

Volgens Payscale verdienen serveersters bij Golden Corral een gemiddeld uurloon van $5. Dit is aanzienlijk lager dan het minimumloon in veel staten, waardoor het voor serveersters een uitdaging is om rond te komen. Kassières doen het iets beter, met een gemiddeld uurloon van $9. Hoewel deze functies mogelijkheden bieden voor fooien, blijft het basisloon laag.

Bakkers, koks en keukenmanagers

De lonen in de keuken zijn ook bescheiden. Bakkers en koks bij Golden Corral verdienen respectievelijk ongeveer $11 en $12 per uur. Hoewel deze functies vaardigheden en ervaring vereisen, weerspiegelt de beloning niet noodzakelijkerwijs het expertiseniveau. Keukenmanagers hebben een iets hoger salarisbereik en verdienen tussen de $10 en $15 per uur.

Restaurantmanagers en assistent-manager

Restaurantmanagers, die toezicht houden op de algemene activiteiten van het restaurant, verdienen naar schatting tussen de $9 en $17 per uur. Assistent-managers, die de restaurantmanager ondersteunen, verdienen tussen de $9 en $14 per uur. Deze functies hebben grote verantwoordelijkheden, maar de vergoeding blijft relatief laag in vergelijking met andere bedrijfstakken.

Horeca managers en assistent general managers

Hospitality managers bij Golden Corral verdienen een uurloon van $12 tot $21. Assistent general managers, die assisteren bij het management van het hele restaurant, verdienen een hoger salaris van $14 tot $23 per uur. Hoewel deze functies een meer substantiële compensatie bieden in vergelijking met andere functies binnen het restaurant, is het nog steeds belangrijk op te merken dat het salaris mogelijk niet in verhouding staat tot het niveau van verantwoordelijkheid.

Jaarlijkse salarissen voor leidinggevende functies

Voor degenen die een leidinggevende functie bij Golden Corral ambiëren, geven de jaarsalarissen een duidelijker beeld van het inkomenspotentieel. Volgens Indeed verdienen restaurantmanagers gemiddeld 49.593 dollar per jaar, terwijl assistent-managers ongeveer 36.998 dollar verdienen. Horeca managers kunnen verwachten ongeveer $47.007 per jaar te verdienen. Hoewel deze cijfers veelbelovend lijken, is het cruciaal om rekening te houden met de eisen en verwachtingen die deze functies met zich meebrengen.
Het is de moeite waard om op te merken dat compensatie alleen niet bepalend is voor de werkervaring bij Golden Corral. Het restaurant heeft een trouwe klantenkring en serveert huisgemaakt eten dat veel klanten lekker vinden. Daarnaast kunnen sommige werknemers profiteren van extraatjes zoals gratis maaltijden, wat kan helpen om het lagere uurloon te compenseren.
Hoewel Golden Corral een prominente positie inneemt in de buffet- en grillindustrie, weerspiegelt de loonschaal voor haar werknemers niet noodzakelijkerwijs haar succes. Als iemand die de realiteit van het werken bij Golden Corral aan den lijve heeft ondervonden, is het belangrijk om een baan bij het restaurant te benaderen met een duidelijk begrip van de beloningsstructuur en om te evalueren of deze overeenkomt met persoonlijke financiële doelen en verwachtingen.

FAQ

Wat is het gemiddelde uurloon voor serveersters bij Golden Corral?

Het gemiddelde uurloon voor serveersters bij Golden Corral is $5, wat in veel staten onder het minimumloon ligt.

Hoeveel verdienen caissières bij Golden Corral?

Caissières bij Golden Corral verdienen gemiddeld $9 per uur.

Wat is het loon voor bakkers en koks bij Golden Corral?

Bakkers en koks bij Golden Corral verdienen respectievelijk ongeveer $11 en $12 per uur.

Wat is het uurloon voor restaurantmanagers?

Het uurloon voor restaurantmanagers bij Golden Corral ligt naar schatting tussen $9 en $17.

Wat zijn de salarissen voor assistent general managers?

Assistent general managers bij Golden Corral verdienen tussen de $14 en $23 per uur.

Hoeveel verdienen hospitality managers bij Golden Corral?

Hospitality managers bij Golden Corral verdienen een uurloon variërend van $12 tot $21.