Facts

De belangrijkste manier waarop Tante Anne’s haar bedrijfsmodel uitbreidt

De belangrijkste manier waarop Tante Anne’s haar bedrijfsmodel uitbreidt

Auntie Anne’s, het geliefde snackmerk dat bekend staat om haar boterzachte pretzels, maakt grote stappen in het uitbreiden van haar bedrijfsmodel buiten de grenzen van winkelcentra. Met een trouwe schare fans van alle leeftijden erkent Auntie Anne’s de noodzaak om haar bereik te vergroten en nieuwe wegen te creëren voor klanten om van hun favoriete lekkernijen te genieten.

De verschuiving weg van winkelcentra

Jarenlang waren winkelcentra de belangrijkste locatie voor Auntie Anne’s winkels. Het bedrijf erkent echter de afnemende populariteit van winkelcentra en de noodzaak om zich aan te passen aan de veranderende voorkeuren van de consument. Al in 2018 erkende Auntie Anne’s de noodzaak om meer locaties aan de straatkant in stedelijke omgevingen te openen, een belangrijke afwijking van hun traditionele winkelcentrummodel.

Tante Anne’s Vrachtwagens en Evenementen

Om haar aanwezigheid uit te breiden en tegemoet te komen aan klanten buiten de winkelcentra, introduceerde Auntie Anne’s in 2021 een nieuw concept – Auntie Anne’s trucks. Deze trucks dienen als mobiele verkooppunten voor het merk, zodat ze kunnen deelnemen aan evenementen en klanten op verschillende locaties kunnen bereiken. Deze stap verhoogde niet alleen de zichtbaarheid van het merk, maar stelde tante Anne’s ook in staat om nieuwe markten aan te boren en een bredere fanbase aan te trekken.

De Drive-Thru Revolutie

Tante Anne’s erkent de groeiende trend en vraag naar drive-thru ervaringen en nam een belangrijke stap voorwaarts door in mei 2021 haar allereerste drive-thru locatie te openen in Wylie, Texas. Deze beslissing was een reactie op een oproep tot actie op sociale media, waar fans hun wens uitspraken voor meer toegankelijke Auntie Anne’s locaties. Het drive-thru model bleek een succes te zijn en bevestigde de toewijding van het merk om zijn bedrijfsmodel uit te breiden.

Drive-Thru locaties uitbreiden

Voortbouwend op het succes van de eerste drive-thru, heeft tante Anne’s plannen aangekondigd om het komende jaar 12 nieuwe drive-thru locaties te openen. Deze uitbreiding biedt klanten een handige en efficiënte manier om hun trek in pretzels te stillen. Door het drive-thru concept te omarmen, wil Auntie Anne’s de toegankelijkheid vergroten en tegemoet komen aan de mobiele levensstijl van haar klanten.

Het voordeel van co-branding

De uitbreiding van Auntie Anne’s drive-thru is niet alleen goed voor het merk, maar biedt ook kansen voor co-branding initiatieven. Door samen te werken met zusterketen Jamba kan Auntie Anne’s een gevarieerd menu aanbieden en een breder klantenbestand aantrekken. Dankzij deze co-branding strategie kunnen klanten genieten van een verfrissende smoothie van Jamba naast hun favoriete Auntie Anne’s pretzels, wat een unieke en bevredigende ervaring oplevert.

De respons en opwinding

De aankondiging van de uitbreiding van Auntie Anne’s drive-thru heeft geleid tot opwinding en positieve feedback van zowel klanten als andere voedingsmerken. Subway, in reactie op een TikTok-video geplaatst door Auntie Anne’s, toonde zich enthousiast en zei: “Hier hebben we allemaal op gewacht.” Jimmy John’s liet zich ook horen en voorspelde dat de combinatie van Auntie Anne’s en Jamba drive-thrus zal zorgen voor de “beste road trip stops”. Deze reacties benadrukken de verwachting rond de uitbreiding en het potentieel voor aanhoudend succes.
Concluderend kan worden gesteld dat Auntie Anne’s gedurfde stappen neemt om haar bedrijfsmodel uit te breiden en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van haar klanten. Door verder te kijken dan winkelcentra, mobiele vrachtwagens te introduceren en het drive-thru concept te omarmen, creëert het merk nieuwe mogelijkheden voor groei en toegankelijkheid. Met plannen voor nog meer drive-thru locaties en co-branding initiatieven, is Auntie Anne’s klaar om haar positie als geliefde snackbestemming te verstevigen, door in te spelen op de liefde van klanten voor boterzachte pretzels, waar ze zich ook bevinden.

FAQ

Waarom breidt Tante Anne’s haar bedrijfsmodel uit?

Tante Anne’s breidt haar bedrijfsmodel uit om zich aan te passen aan de veranderende voorkeuren van de consument en om een breder publiek buiten de winkelcentra te bereiken. Het merk erkent de afnemende populariteit van winkelcentra en de noodzaak om locaties aan de straatkant in stedelijke omgevingen te vestigen. Bovendien stelt de uitbreiding Tante Anne’s in staat om nieuwe markten aan te boren en een grotere schare fans aan te trekken.

Wat zijn de trucks van Auntie Anne’s?

De trucks van Auntie Anne’s zijn mobiele verkooppunten die dienen als verlengstuk van de aanwezigheid van het merk. Deze trucks nemen deel aan evenementen en bezoeken verschillende locaties, waardoor Tante Anne’s klanten kan bereiken buiten de traditionele omgevingen van winkelcentra. De introductie van de trucks van Auntie Anne’s heeft de zichtbaarheid van het merk vergroot en klanten meer mogelijkheden gegeven om van hun favoriete pretzels te genieten.

Wanneer opende Auntie Anne’s haar eerste drive-thru locatie?

Tante Anne’s opende haar eerste drive-thru locatie in mei 2021 in Wylie, Texas. De beslissing om een drive-thru te introduceren werd beïnvloed door een oproep op sociale media van fans die hun wens uitspraken voor meer toegankelijke Auntie Anne’s locaties. Het drive-thru model is succesvol gebleken en heeft de weg vrijgemaakt voor toekomstige drive-thru uitbreidingen.

Hoeveel nieuwe drive-thru locaties is Auntie Anne’s van plan te openen?

Tante Anne’s is van plan om het komende jaar 12 nieuwe drive-thru locaties te openen. Deze uitbreiding is bedoeld om de toegankelijkheid voor klanten te verbeteren en tegemoet te komen aan hun levensstijl onderweg. Door het aantal drive-thru locaties uit te breiden, wil Auntie Anne’s klanten een handige en efficiënte manier bieden om van hun favoriete pretzels te genieten.

Wat zijn de voordelen van co-branding met Jamba?

Co-branding met Jamba biedt Auntie Anne’s verschillende voordelen. Door samen te werken met Jamba kan Auntie Anne’s een gevarieerd menu aanbieden en een breder klantenbestand aantrekken. Klanten kunnen genieten van een verfrissende smoothie van Jamba naast hun favoriete Auntie Anne’s pretzels, wat zorgt voor een unieke en bevredigende ervaring. Deze samenwerking verbetert het aanbod van beide merken en biedt klanten meer keuze.

Hoe hebben klanten en andere voedingsmerken gereageerd op de uitbreiding van Auntie Anne’s drive-thru?

Klanten en andere voedselmerken hebben positief gereageerd op de uitbreiding van Auntie Anne’s drive-thru. Subway toonde zich enthousiast en zei: “Hier hebben we allemaal op gewacht”, in reactie op een TikTok-video die door Auntie Anne’s is geplaatst. Jimmy John’s sloot zich ook aan bij het enthousiasme en voorspelde dat de combinatie van Auntie Anne’s en Jamba drive-thrus zal zorgen voor de “beste road trip stops”. Deze reacties geven aan hoezeer Tante Anne’s uitbreiding verwacht en ondersteund wordt.