De Vegan food tour winnaar bij de sustainable family awards 2021

Yes! Mijn Vegan Food Tour, die ik sinds 2018 organiseer en gids in Antwerpen, won de Sustainable Family Award voor duurzame Activiteit/Uitstap. Dank aan iedereen die op de food tour heeft gestemd. Het is een heel mooie erkenning voor het werk en de liefde die ik steek in de food tours. Mijn verhaal startte hier dan ook op deze blog met het doel om de wereld toch een klein beetje duurzamer te maken!

Naast de categorie waarin ik won, waren er nog 19 andere categorieĆ«n, gaande van kledingmerk tot bank, school, eetgelegenheid… Ga zeker eens inspiratie opdoen bij de andere duurzame zaken die genomineerd werden en al dan niet de award in hun categorie wonnen. Ik heb er alvast heel veel toffe initiatieven door ontdekt.

Uiteraard hoop ik dat de food tours snel terug kunnen plaatsvinden. In tussentijd organiseer ik online kookworkshops, waarin we koken uit de beste foodie films: Cook The Film. Meer info daarover lees je hier.

Hopelijk tot snel, tijdens een food tour, een workshop of een ontmoeting!

liefs
Lisa

Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s