Facts

Waarom je Martha Stewart nooit vliegtuigeten zult zien eten

Waarom Martha Stewart en ik nooit vliegtuigeten eten

Reizen kan een ongemakkelijke ervaring zijn, vooral als het om vliegtuigeten gaat. Als iemand die waarde hecht aan lekkere en smakelijke maaltijden, heb ik altijd het sentiment van Martha Stewart gedeeld als het gaat om het vermijden van vliegtuigeten. In een recent artikel van Molly Harris op Mashed geeft ze perfect Martha Stewart’s perspectief op deze kwestie weer. Laat me je meenemen naar de redenen waarom zowel Martha Stewart als ik nooit vliegtuigeten eten.

Een persoonlijke keuze

Martha Stewart, bekend om haar culinaire expertise, uitte haar gebrek aan enthousiasme voor vliegtuigeten in een interview met The New York Times in 2017. Ze vindt het gewoon onsmakelijk, en ik ben het er helemaal mee eens. Er is iets aan de voorverpakte maaltijden in vliegtuigen dat onze smaakpapillen niet kan bekoren. Het is geen verrassing dat iemand met een verfijnde smaak als Martha Stewart voor een alternatief zou kiezen.

Kwaliteit en aroma’s

Volgens The Travel worden bepaalde voedingsmiddelen zoals gekookte eieren, tonijn en soepen beschouwd als de slechtste keuzes voor consumptie tijdens de vlucht vanwege hun sterke aroma’s. Martha Stewart tart deze norm echter en neemt haar eigen hardgekookte eieren mee voor onderweg. Martha Stewart tart deze norm echter en neemt haar eigen hardgekookte eieren mee voor onderweg. Ze gelooft dat haar eieren, afkomstig van haar eigen kippen, veel beter zijn dan alles wat in het vliegtuig wordt geserveerd. Ik kan beamen dat zelfgemaakt eten altijd beter smaakt en de vertrouwdheid en kwaliteit van Stewarts snacks maken haar reis aangenamer.

Heerlijke alternatieven

Als het op lange vluchten aankomt, hebben zowel Martha Stewart als ik een aantal heerlijke alternatieven voor vliegtuigeten. Stewart deelde in haar interview met The New York Times een aantal van haar favoriete snacks. Ze geniet graag van een gerookte zalmsandwich op zevengranenbrood, een tabboulehsalade en zelfgemaakte yoghurt met appelmoes. Deze opties zorgen voor een bevredigende en voedzame maaltijd die ons een voldaan gevoel geeft tijdens de vlucht.

Ontdek de lokale keuken

Martha Stewart’s benadering van vliegtuigeten gaat verder dan het simpelweg vermijden ervan. Zodra ze op haar bestemming landt, wil ze graag de plaatselijke culinaire scene verkennen en zich overgeven aan een uitgebreidere maaltijd. Dit is ook iets wat ik herken. Waarom zou je genoegen nemen met middelmatig vliegtuigeten als je de authentieke smaken en lokale delicatessen van je reisbestemming kunt ervaren? Door de vliegtuigmaaltijd over te slaan, komen we hongerig aan en zijn we klaar voor een gastronomisch avontuur.

Invloedrijke figuren

Het is vermeldenswaard dat Martha Stewart niet de enige bekende persoonlijkheid is die vliegtuigeten weigert. Wijlen Anthony Bourdain, beroemde chef-kok en reisdocumentairemaker, deelde een soortgelijk gevoel. In een interview met Bon Appétit in 2016 zei Bourdain dat hij gelooft dat niemand zich beter voelt na het eten van vliegtuigeten. Zijn perspectief komt overeen met het onze – vliegtuigeten voldoet niet aan onze verwachtingen en laat ons onbevredigd achter.

De afhaalmaaltijd

Tot slot kiezen Martha Stewart en ik ervoor om vliegtuigeten om verschillende redenen te vermijden. De matige kwaliteit, het onsmakelijke karakter en de beperkte opties voldoen niet aan onze veeleisende smaakpapillen. In plaats daarvan nemen we liever onze eigen heerlijke snacks en maaltijden mee, waarvan we weten dat ze zowel voedzaam als aangenaam zijn tijdens de vlucht. Bovendien kunnen we, door de vliegtuigmaaltijd over te slaan, volledig genieten van de culinaire ervaringen die ons te wachten staan op onze reisbestemmingen. Dus de volgende keer dat je in het vliegtuig zit, kun je overwegen om in de voetsporen van Martha Stewart en Anthony Bourdain te treden – neem je eigen verrukkelijke lekkernijen mee en begin aan een culinair avontuur dat je honger zal stillen.

FAQ

Waarom vermijdt Martha Stewart vliegtuigeten?

Martha Stewart vermijdt vliegtuigeten omdat ze het onsmakelijk vindt. In haar eigen woorden: ze vindt het gewoon niet erg aantrekkelijk. Ze geeft er de voorkeur aan om haar eigen snacks en maaltijden mee te nemen waarvan ze weet dat ze dan lekkerder zijn.

Wat voor soort snacks pakt Martha Stewart in voor haar vluchten?

Martha Stewart neemt verschillende snacks mee voor op haar vluchten. Enkele van haar favoriete opties zijn hardgekookte eieren van haar eigen kippen, broodjes gerookte zalm op zevengranenbrood, tabouladesalade en zelfgemaakte yoghurt met appelmoes.

Waarom neemt Martha Stewart haar eigen hardgekookte eieren mee?

Martha Stewart neemt haar eigen hardgekookte eieren mee omdat ze vindt dat die veel beter zijn dan de eieren die in het vliegtuig worden geserveerd. Ze betrekt de eieren van haar eigen kippen, zodat de kwaliteit en smaak gegarandeerd zijn.

Houdt Martha Stewart zich aan de regel om aromatisch voedsel in vliegtuigen te vermijden?

Nee, Martha Stewart houdt zich niet aan de algemeen aanvaarde regel om al te aromatisch voedsel in vliegtuigen te vermijden. Ze verpakt en geniet van snacks zoals hardgekookte eieren, die vanwege hun geur worden beschouwd als een van de slechtste voedingsmiddelen om in een vliegtuig te eten.

Wat eet Martha Stewart als ze eenmaal op haar bestemming is geland?

Als Martha Stewart eenmaal op haar bestemming is aangekomen, gaat ze op zoek naar de beste plekjes om uitgebreid te eten. Ze geniet ervan om de lokale keuken te ontdekken en zich te overgeven aan authentieke smaken en gerechten die specifiek zijn voor de regio die ze bezoekt.

Zijn er andere bekende mensen die vliegtuigeten vermijden?

Ja, naast Martha Stewart was er nog een andere bekende persoon die zich onthield van vliegtuigmaaltijden: Anthony Bourdain. Ook hij was van mening dat je je niet beter ging voelen van vliegtuigeten. Bourdain gaf er de voorkeur aan om met honger aan te komen en op zijn bestemming op zoek te gaan naar lokale culinaire ervaringen.