Fairtrade in Berlijn – top 3

In mijn artikel Berlijn Vegan Heaven lees je waarom ik Berlijn zo geweldig vind en op welke plekken je zeker moet gaan eten.

FAIR WEAR

Ja, ook een fair wear heaven is Berlijn! Op dit vlak is België, al een geluk, ook al goed op weg met zaken als HOST, Meer dan Mooi, F.A.A.M., Supergoods, Visitrice en events als M-Fair, MOOI en Fair Fashion Fest Gent. Toch nog even enkele aanraders, wat natuurlijk behoorlijk subjectief is.

1) Dear Goods 9/10

Niet zo’n fan van geitenwollensokken? Dan is deze human-, animal- én ecofriendly winkel in Prenzlauer Berg een goedje. Toffe prints (o.a. van People Tree), veel kleurtjes, vegan tassen van Mat & Natt… Echt een toffe collectie, ik werd er instant vrolijk van. Ernaast vind je nog een Avesu (de vegan schoenwinkel), die naar mijn mening meer de moeite waard is dan die in de Warschauer Strasse. In deze vind je meer laarzen en classy schoenen. In de andere vind je meer sneakers (wat al iets makkelijker vegan te vinden is). Ook all ethical by the way.

2) Loveco 8/10

Schattig winkeltje met ook een heel fijne collectie, mooie prints, vegan tassen en een vriendelijke dame!

3) Supermarché 6,5/10

Goed voor basics, broeken en shorts. Groot aanbod.

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s