Facts

Starbucks-medewerkers delen de meest extreme bestellingen die ze hebben gezien

Starbucks-medewerkers vertellen over de meest extreme bestellingen

Als voormalig Starbucks-medewerker heb ik in mijn tijd achter de toonbank een aantal verbijsterende bestellingen meegemaakt. We weten allemaal dat Starbucks beroemd is om zijn aanpassingsmogelijkheden, maar sommige klanten hebben het naar een heel nieuw niveau getild. In dit artikel zal ik een aantal van de meest extreme bestellingen die ik ben tegengekomen met je delen, zodat je een kijkje krijgt in de wilde wereld van Starbucks koffie aanpassen.

De Olympische sport van koffie bestellen

Klanten lijken tegenwoordig hun ochtendkoffie te behandelen alsof het een Olympische sport is, waarbij ze de grenzen van het redelijke opzoeken met hun uitgebreide bestellingen. Het is niet ongewoon dat barista’s te maken krijgen met ingewikkelde verzoeken die qua complexiteit kunnen wedijveren met een Rubik’s Cube.
Een Twitter-gebruiker merkte treffend op: “Mensen die het niet leuk vinden om aangepaste koffiedrankjes te maken, zouden niet moeten werken waar mensen komen om aangepaste koffie te kopen. Als ik akkoord ga met het betalen van een belachelijke prijs, mag ik om belachelijke koffie vragen.” Hoewel de hoge prijzen van Starbucks een factor kunnen zijn, kan de pure creativiteit en durf van sommige klanten niet genegeerd worden.

De duurste Starbucks drank

Een van de officieuze wereldrecordhouders voor het duurste drankje bij Starbucks is William E. Lewis Jr. In 2017 liep hij een Starbucks in Bethesda, Maryland binnen en bestelde een venti flat white met kokosmelk en maar liefst 170 espressoshots. Het totaal? Maar liefst 148,99 dollar. Deze bestelling heeft niet alleen veel geld gekost, maar de barista’s waren ook verbaasd over hun durf en toewijding aan cafeïne.

Het extreme ontketenen

Maar laten we eens kijken naar een paar van de extreme bestellingen die ik tijdens mijn tijd bij Starbucks tegenkwam. Deze bestellingen verlegden de grenzen van wat mogelijk leek en lieten zowel barista’s als medeklanten versteld staan.
Eén klant, die we “Edward” zullen noemen, bestelde een caramel crunch Frappuccino met een waslijst aan extra’s. Deze omvatte vijf bananen, extra caramel en extra bananen. Deze bevatte onder andere vijf bananen, extra karamel drizzle, extra ijs, een extra kaneel bovenop, zeven pompjes toegevoegde donkere karamelsaus, extra karamel crunch, een pompje Honey Blend en zware room. Deze bestelling deed ons twijfelen aan de grenzen van de capaciteit van de blender en de structurele integriteit van de beker.
Maar de bestelling van “Edward” viel in het niet bij de extravaganza van “Yunmeng’s” Mocha Cookie Frappuccino. Deze klant wilde twaalf bananen, drie keer extra slagroom, extra pompoentopping, drie pompjes kastanjesiroop, extra praliné topping, extra pure chocoladekrullen, extra cacaopoeder, drie pompjes gembersiroop, drie pompjes toffenotensiroop, drie pompjes pompoensaus, drie pompjes frambozensiroop, drie pompjes kaneel dolce, vijf pompjes mokka en drie pompjes crème brulee. Oh, en ze wilden het “vetvrij”. Het was een waar technisch hoogstandje om al die ingrediënten in één kopje te krijgen.

Conclusie

Werken bij Starbucks heeft me laten kennismaken met de buitengewone wereld van extreme koffieaanpassingen. Klanten verlegden de grenzen van smaak, creativiteit en logica, wat resulteerde in bestellingen die ons in verwondering achterlieten en soms op ons hoofd deden krabben. Deze extreme bestellingen toonden de toewijding van Starbucks-klanten om hun perfecte kopje koffie te krijgen, hoe complex of onconventioneel het ook is. Dus als je de volgende keer denkt dat je Starbucks-bestelling een beetje overdreven is, bedenk dan dat er waarschijnlijk iemand is met een nog extremer verzoek.

FAQ

Zijn deze extreme orders echt of gewoon verzonnen voor de aandacht?

Als voormalig Starbucks-medewerker kan ik je verzekeren dat deze extreme bestellingen echt zijn. Hoewel ze schandalig lijken, vroegen klanten echt om deze aangepaste brouwsels, waarbij ze de grenzen opzochten van wat wij voor mogelijk hielden.

Waarom doen klanten zulke extreme bestellingen bij Starbucks?

Starbucks staat bekend om zijn vele aanpassingsmogelijkheden en klanten genieten van de vrijheid om hun drankjes precies aan hun voorkeuren aan te passen. Sommige klanten zien het als een leuke uitdaging of een manier om een uniek drankje te creëren dat perfect bij hun smaakpapillen past.

Raken barista’s geïrriteerd of gefrustreerd door deze extreme bestellingen?

Hoewel extreme bestellingen een uitdaging kunnen zijn, zijn de meeste barista’s er trots op dat ze zelfs de meest complexe verzoeken kunnen uitvoeren. Het voegt spanning en creativiteit toe aan hun werk. Het wordt echter altijd gewaardeerd als klanten geduldig en begripvol zijn tijdens drukke periodes.

Zijn er grenzen aan wat klanten bij Starbucks kunnen bestellen?

Starbucks moedigt klanten aan om hun creativiteit te verkennen, maar wel binnen bepaalde grenzen. Er zijn bepaalde beperkingen wat betreft ingrediënten, beschikbaarheid en apparatuurcapaciteit. Barista’s zullen hun best doen om aan verzoeken tegemoet te komen zolang deze overeenkomen met de mogelijkheden en normen van de winkel.

Kosten deze extreme bestellingen meer dan gewone drankjes?

Ja, de prijs van Starbucks-drankjes is gebaseerd op factoren zoals de grootte, het soort drankje en extra ingrediënten. Klanten die om extra toevoegingen of unieke combinaties vragen, kunnen extra kosten moeten betalen. Hoe complexer de bestelling, hoe hoger de prijs kan zijn.

Kan ik een extreem aangepast drankje bestellen bij mijn plaatselijke Starbucks?

Absoluut! Starbucks is er trots op dat het een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden biedt om aan de individuele smaak tegemoet te komen. Houd er wel rekening mee dat de barista’s hun best zullen doen om aan je verzoek te voldoen, maar dat je rekening moet houden met de tijd en moeite die het kost om complexe bestellingen te maken, vooral tijdens piekuren.