Facts

Voedingsmiddelen die Meghan Markle niet mag eten

Voedingsmiddelen die Meghan Markle niet mag eten

Als iemand die het voorrecht heeft gehad om close te zijn met voormalig actrice Meghan Markle, kan ik wat licht werpen op de fascinerende wereld van de Britse koninklijke familie en de dieetbeperkingen die daarbij horen. Toen Meghan trouwde met prins Harry en lid werd van de koninklijke familie, veranderde haar leven in veel opzichten. Niet alleen moest ze haar acteercarrière en haar aanwezigheid op social media opgeven, maar ze moest zich ook houden aan een aantal strikte regels met betrekking tot wat ze wel en niet mag eten.

Het Knoflookraadsel

Een van Meghan Markle’s favoriete ingrediënten, knoflook, is nu helaas verboden terrein voor haar. De voorkeur van de koningin voor knoflookvrije maaltijden is een van de redenen waarom knoflook verboden is tijdens koninklijke bijeenkomsten. Bovendien kan de doordringende geur van knoflook blijven hangen en de interactie tussen de royals verstoren. Hoewel knoflook heerlijk kan zijn, kan het ook brandend maagzuur en winderigheid veroorzaken, wat niet ideaal is als je constant in de publieke belangstelling staat.

Een pauze voor schelpdieren

Meghans liefde voor zeevruchten, waaronder schaaldieren, is ook aan banden gelegd. Royals worden afgeraden om schelpdieren te eten vanwege het risico op voedselvergiftiging. Schelpdieren, zoals mosselen, oesters en mosselen, kunnen bacteriën zoals E. coli bevatten en kunnen onderhevig zijn aan vervuiling door zware metalen en industriële verbindingen. Hoewel de regel niet altijd wordt nageleefd, vooral afhankelijk van de gelegenheid, is het beter om het zekere voor het onzekere te nemen als het gaat om publieke optredens.

Problemen met leidingwater

Gehydrateerd blijven is essentieel voor Meghan, maar kraanwater is strikt verboden als ze in het buitenland is. De afnemende waterkwaliteit in sommige regio’s brengt potentiële gezondheidsrisico’s met zich mee, zoals de overdracht van ziektes zoals diarree, cholera, dysenterie, tyfus en polio. Als royal reist Meghan vaak en de watersystemen op bepaalde plaatsen voldoen mogelijk niet aan de koninklijke normen. Om haar welzijn te garanderen, gebruikt ze gefilterd of gebotteld water als ze niet thuis is.

Rauw vlees vermijden

Hoewel sushi vroeger een van Meghans favoriete verwennerijen was, wordt rauw vlees nu sterk afgeraden voor consumptie als royal. Het risico op voedselvergiftiging is de grootste zorg, omdat verschillende delen van de wereld verschillende voedselopslagsystemen hebben. Om de kans op een door voedsel overgedragen ziekte te minimaliseren, kiest Meghan voor goed doorbakken vlees, vooral als ze evenementen buiten haar eigen keuken bijwoont.

Fiasco vanois Gras

Hoewel velen fois gras als een delicatesse beschouwen, is het een no-go voor Meghan binnen de koninklijke familie. Prins Charles, een voorstander van dierenrechten, verbood het serveren en verkopen van fois gras in het koninklijk paleis. Hoewel het niet strikt verboden is voor Meghan om het te consumeren, zou het eten van het controversiële gerecht voor onenigheid kunnen zorgen binnen de familie. Om de relaties goed te houden, vermijdt Meghan dit culinaire genot.

Het kruid temmen

Meghans voorliefde voor pittig eten is getemperd door haar koninklijke verplichtingen. Hoewel pittige gerechten voordelen bieden zoals het stimuleren van de stofwisseling en het immuunsysteem, kunnen ze ook leiden tot brandend maagzuur, huidirritatie en diarree. De koninklijke familie houdt hun maaltijden liever minder intens, ook al genieten prins William en Kate Middleton van curry als favoriete afhaalmaaltijd in de privacy van hun eigen huis.

Voorzichtig met exotische gerechten

Als fervent reizigster probeerde Meghan tijdens haar avonturen graag exotische gerechten uit. Als lid van de koninklijke familie moet ze echter voorzichtig zijn. Onbekende ingrediënten kunnen de reactie van het lichaam verstoren en het risico op reizigersdiarree is niet iets dat de royals zich kunnen veroorloven op hun overvolle reisroutes. Terwijl de lokale bevolking gewend kan zijn aan bepaalde microben, hebben bezoekers tijd nodig om zich aan te passen.

Etiquette aan tafel bij de koningin

Als Meghan met koningin Elizabeth dineert, moet ze zich aan specifieke regels houden. Haar eetschema draait om de voorkeuren van de koningin. Wachten tot de koningin begint met eten en stoppen als ze klaar is, is een teken van respect en gepaste etiquette. Het is een traditie die al generaties lang wordt gevolgd binnen de koninklijke familie.
Lid zijn van de Britse koninklijke familie brengt unieke regels en verplichtingen met zich mee, zelfs als het gaat om zoiets basaals als eten. Meghan Markle heeft haar culinaire voorkeuren moeten aanpassen om aan deze tradities te voldoen en het imago te behouden dat van een royal wordt verwacht. Hoewel ze nog steeds graag kookt en haar persoonlijke smaak ontdekt binnen de grenzen van haar eigen huis, moet ze bij openbare optredens rekening houden met verboden voedsel. Het is slechts een van de vele offers die het voorrecht van een lid van de koninklijke familie met zich meebrengt.

FAQ

Welke voedingsmiddelen mag Meghan Markle niet eten als lid van de koninklijke familie?

Meghan Markle mag geen knoflook, schelpdieren, kraanwater (in het buitenland), rauw vlees, fois gras en ze moet voorzichtig zijn met pittige en exotische gerechten.

Waarom is knoflook niet toegestaan op koninklijke bijeenkomsten?

Knoflook is niet toegestaan op koninklijke bijeenkomsten omdat de koningin de voorkeur geeft aan maaltijden zonder knoflook. Het sterke aroma van knoflook kan interacties verstoren en kan een onaangename adem veroorzaken, wat niet ideaal is voor een royal.

Waarom worden schaaldieren afgeraden voor Meghan Markle?

Schelpdieren, waaronder mosselen, oesters en mosselen, kunnen een risico op voedselvergiftiging vormen door de aanwezigheid van bacteriën zoals E. coli. Daarnaast kan er sprake zijn van vervuiling door zware metalen en industriële verbindingen. Hoewel de regel niet altijd wordt nageleefd, is het beter voor Meghan om voorzichtig te zijn, vooral tijdens openbare optredens.

Waarom vermijdt Meghan Markle kraanwater in het buitenland?

Kraanwater is verboden terrein voor Meghan als ze in het buitenland is, omdat ze zich zorgen maakt over de afnemende waterkwaliteit in sommige regio’s. Vervuild water kan ziektes overbrengen zoals diarree, cholera, dysenterie, tyfus en polio. Voor haar welzijn gebruikt ze gefilterd water of water uit flessen.

Waarom wordt rauw vlees afgeraden voor Meghan Markle?

Rauw vlees wordt afgeraden om het risico op voedselvergiftiging te minimaliseren, vooral wanneer verschillende delen van de wereld verschillende voedselopslagsystemen hebben. Om de kans op een door voedsel overgedragen ziekte te verkleinen, kiest Meghan voor goed doorbakken vlees, vooral wanneer ze evenementen buiten haar eigen keuken bijwoont.

Waarom wordt fois gras niet gegeten binnen de koninklijke familie?

Prins Charles, een voorstander van dierenrechten, heeft het serveren en verkopen van fois gras in het koninklijk paleis verboden. Hoewel het niet strikt verboden is voor Meghan om het te consumeren, zou het eten van het controversiële gerecht spanningen kunnen veroorzaken binnen de familie. Om goede relaties te behouden, vermijdt Meghan fois gras wijselijk.