Facts

Anya Taylor-Joy laat de thee vallen over The Menu-scènes van Nicholas Hoult

Anya Taylor-Joy onthult geheimen achter de schermen van “The Menu” met Nicholas Hoult

Als filmliefhebber en fervent fan van de getalenteerde Anya Taylor-Joy kreeg ik onlangs de ongelooflijke kans om een kijkje te nemen in de fascinerende wereld van “The Menu”. Deze langverwachte film, met Taylor-Joy, Nicholas Hoult en Ralph Fiennes in de hoofdrollen, neemt het publiek mee op een spannende reis naar een exclusief eiland waar geselecteerde personen worden uitgenodigd om van hun droommaaltijden te genieten. Tijdens mijn gesprek met Taylor-Joy deelde ze een aantal fascinerende inzichten achter de schermen over het maken van de film, waarbij ze zich vooral richtte op de onvergetelijke ervaringen van haar tegenspeler Hoult met de eetscènes.

De uitdaging van het filmen van eetscènes

Eetscènes in films kunnen zowel veeleisend als uniek zijn. Van het verorberen van onsmakelijke maaltijden tot het herhaaldelijk eten van hetzelfde voedsel tijdens meerdere opnames, acteurs worden vaak geconfronteerd met onverwachte uitdagingen. Taylor-Joy herinnerde zich gevallen waarin collega-acteurs, zoals Emilia Clarke en kindactrice Amara Miller, deze hindernissen moesten overwinnen in hun respectievelijke projecten. Voor “The Menu” moest de cast echter echt voedsel eten tijdens cruciale scènes, om de kijkers een authentieke ervaring te geven.

Nicholas Hoult’s onvergetelijke eetgewoonten

Tijdens ons gesprek kon Taylor-Joy het niet laten om haar bewondering uit te spreken voor de toewijding van co-ster Nicholas Hoult. Ze onthulde dat Hoult de eetscènes volledig omarmde en zich helemaal uitleefde bij elke maaltijd, take na take. Taylor-Joy vertelde gekscherend dat ze zich zorgen maakte over zijn welzijn, want Hoult verslond een verbazingwekkende hoeveelheid brood tijdens het filmen.
Taylor-Joy omschreef het fenomeen als “bread gate” en merkte speels op dat Hoult tijdens elke opname het gewicht van een kleine walvis aan brood binnenkreeg. Hoewel ze haar oprechte bezorgdheid uitsprak over zijn gezondheid, was het duidelijk dat Hoult’s toewijding aan zijn personage en de film onwrikbaar was.

De liefde van de Queen’s Gambit-ster voor truffels

Naast het bespreken van Hoult’s eetgewoonten, deelde Taylor-Joy ook haar persoonlijke culinaire voorkeuren. Toen haar werd gevraagd naar haar favoriete maaltijd, verklaarde ze enthousiast dat ze dol was op alles met truffels. De “Queen’s Gambit” ster kon de allure van truffels niet weerstaan wanneer ze ze op een menu tegenkwam en beweerde dat de keuze meteen voor haar was gemaakt. Deze openbaring gaf een kijkje in Taylor-Joy’s verfijnde smaak en waardering voor exquise smaken.

Een gedenkwaardige filmervaring

Toen ons gesprek ten einde liep, sprak Taylor-Joy haar dankbaarheid uit voor haar deelname aan “The Menu” en de ongelooflijke reis die het was geweest. Van de boeiende verhaallijn tot de intense eetscènes, de film beloofde een unieke filmervaring te bieden. Met haar aanstekelijke enthousiasme liet Taylor-Joy er geen twijfel over bestaan dat het publiek in de ban zou raken van de wereld die door de getalenteerde cast en crew van “The Menu” was gecreëerd.
Als fan die reikhalzend uitkijkt naar de release van “The Menu”, maakte het horen van Anya Taylor-Joy’s verhaal over de momenten achter de schermen met Nicholas Hoult mijn enthousiasme alleen maar groter. Hun toewijding en inzet voor hun rollen, in combinatie met de intrigerende premisse van de film, verzekerde mij ervan dat “The Menu” een onvergetelijk filmfestijn zou worden voor zowel de ogen als de smaakpapillen.

FAQ

Waar gaat “The Menu” over?

“The Menu” is een spannende film die draait om de reis van een koppel naar een exclusief eiland. De film bevat een gastenlijst van geselecteerde personen die zijn uitgenodigd om te genieten van hun droommaaltijden of nachtmerries.

Wie spelen er in “The Menu”?

In “The Menu” spelen de getalenteerde Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult en Ralph Fiennes de hoofdrollen, met boeiende prestaties die het verhaal tot leven brengen.

Met welke uitdagingen worden acteurs geconfronteerd bij het filmen van eetscènes?

Eetscènes kunnen unieke uitdagingen vormen voor acteurs. Het kan zijn dat ze onsmakelijk of onbekend voedsel moeten eten, of dat ze meerdere keren hetzelfde voedsel moeten eten totdat de scène perfect is.

Hoe benaderde Nicholas Hoult de eetscènes in “The Menu”?

Nicholas Hoult heeft de eetscènes in “The Menu” volledig omarmd. Volgens Anya Taylor-Joy ging hij helemaal los en verslond hij tijdens elke opname overvloedige hoeveelheden brood, wat een luchtig fenomeen werd dat bekend staat als “bread gate”.

Wat is Anya Taylor-Joy’s favoriete maaltijd?

Anya Taylor-Joy onthulde dat ze een voorliefde heeft voor alles met truffels. Als ze truffels op een menu ziet staan, vindt ze dat de keuze voor haar is gemaakt, wat haar liefde voor deze verrukkelijke delicatessen laat zien.

Wat kunnen kijkers verwachten van “The Menu”?

“The Menu” belooft een boeiende filmervaring te worden. Met zijn intrigerende verhaallijn, intense eetscènes en uitmuntende prestaties van de cast, waaronder Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult, kunnen kijkers een spannende en gedenkwaardige reis verwachten in de culinaire wereld van dit exclusieve eiland.