Facts

Je zult versteld staan van het aantal Twix-repen dat elk jaar wordt verkocht

Je zult versteld staan van het aantal Twix-repen dat elk jaar wordt verkocht

Als zelfverklaarde snoepliefhebber ben ik altijd gefascineerd geweest door de populariteit van verschillende repen. Onlangs stuitte ik op een artikel dat verbijsterende informatie onthulde over een van mijn favorieten: Twix repen. Als liefhebber van Twix-repen kon ik niet anders dan de verbazingwekkende feiten delen die ik ontdekte over het aantal Twix-repen dat elk jaar wordt verkocht.

Twix: Een geliefde reep

Als je fan bent van Twix, ben je niet de enige. Volgens de Candy Store blog heeft Twix een enorme aanhang gekregen, niet alleen onder snoepliefhebbers maar ook onder verschillende bekende persoonlijkheden. Het blijkt dat mega muzieksterren Harry Styles en Adele ook grote fans zijn van Twix. Met zo’n gewaardeerd gezelschap kunnen we gerust zeggen dat Twix de harten en smaakpapillen van velen heeft veroverd.

Een fascinerende geschiedenis

Twix-repen hebben een intrigerend verhaal over hun oorsprong. Volgens The Daily Meal zijn deze verrukkelijke lekkernijen 55 jaar geleden ontstaan in het Verenigd Koninkrijk. In 1979 vonden ze hun weg naar de Verenigde Staten en brachten ze vreugde bij snoepliefhebbers in het hele land. Interessant is dat Twix-repen aanvankelijk Raiders heetten, maar uiteindelijk Twix werden genoemd als eerbetoon aan de Britse afkorting voor koekjes en het feit dat de reep bestaat uit twee koekjes, of tweelingen. Wie had ooit gedacht dat een reep zo’n boeiende geschiedenis kon hebben?

De verbijsterende cijfers

Laten we nu eens duiken in de verbijsterende cijfers die elke Twix-liefhebber versteld zullen doen staan. Volgens de blog 24-7 Wall St. heeft Mars, Inc., het bedrijf achter Twix, alleen al in 2012 maar liefst 161.715.900 Twix-repen verkocht. Om dit in perspectief te plaatsen, dat is twee keer zoveel als het aantal Milky Ways dat in dezelfde periode werd verkocht. Twix domineerde niet alleen de verkooptabellen, maar genereerde ook een indrukwekkende omzet van $193.999.300. Het is duidelijk dat Twix een melkkoe is geworden voor Mars, Inc.

Een geliefde klassieker met spannende variaties

De populariteit van Twix-repen kan worden toegeschreven aan hun tijdloze aantrekkingskracht. Hoewel de originele Twix geliefd is bij puristen, zijn de makers van het snoepje niet bang geweest om te experimenteren met verschillende smaken en variaties. Volgens de Chocolate Brands List zijn Twix-repen omgetoverd tot verrukkelijke alternatieven zoals chocoladebiscuit, koekjes en room, pindakaas, peperkoek en muntsmaak. Dankzij deze variaties kan Twix inspelen op verschillende smaakvoorkeuren terwijl de essentie van de klassieke reep behouden blijft.

Inclusie voor iedereen, met één uitzondering

Een interessant weetje over Twix is dat zelfs vegetariërs kunnen genieten van de heerlijke smaak van deze reep. Maar veganisten moeten deze reep misschien links laten liggen, omdat Twix chocolade bevat die afkomstig is van koemelk. Toch blijft Twix een goede keuze voor veel snoepliefhebbers, ongeacht hun dieetvoorkeuren.

Conclusie

Het ontdekken van de verbazingwekkende cijfers achter de jaarlijkse verkoop van Twix-repen heeft mijn waardering voor dit geliefde snoep alleen maar verdiept. Met zijn rijke geschiedenis, wijdverspreide populariteit en verrukkelijke variaties blijft Twix wereldwijd snoepliefhebbers boeien. Dus de volgende keer dat je een Twix-reep eet, vergeet dan niet dat je deel uitmaakt van een grote gemeenschap van Twix-enthousiastelingen die bijdragen aan het duizelingwekkende aantal repen dat elk jaar wordt verkocht. Geniet van elke heerlijke hap!

FAQ

tag voor elke vraag.