Facts

Vreemde regels die de Playboy Mansion had over eten

Rare regels over eten in de Playboy Mansion

Als iemand die de ongelofelijke kans kreeg om tijd door te brengen in de legendarische Playboy Mansion, kan ik bevestigen dat het leven in deze iconische residentie gepaard ging met heel wat eigenaardige regels, vooral als het op eten aankwam. Van overvloedige desserts tot strikte tafelschikkingen, hier zijn enkele van de meest intrigerende en ongewone regels die ik persoonlijk tegenkwam tijdens mijn verblijf daar.

Er waren altijd zelfgemaakte desserts beschikbaar

Een van de meest verrukkelijke aspecten van de Playboy Mansion was de overvloed aan heerlijke desserts. De chef-kok, William S. Bloxsom-Carter, zorgde ervoor dat er altijd een indrukwekkende selectie van zelfgemaakte lekkernijen beschikbaar was. Van taarten en cakes tot pindakaas en gelei koekjes, de bakkerij van het landhuis was een schat aan zoete lekkernijen. Ik herinner me levendig dat ik Hefner’s kleine koekjeslade ontdekte, die gevuld was met knapperige havermoutkoekjes, zijn favoriet aller tijden. Het was een paradijs voor zoetekauwen!

Er waren altijd grapefruits in de mansion

Hoewel desserts ongetwijfeld een hoogtepunt waren, besteedde Hefner ook aandacht aan zijn gezondheid. Een halve grapefruit was een dagelijks onderdeel van zijn dieet, aangevuld met een donut met gelei van de populaire keten Winchell’s. Het was op zijn zachtst gezegd een interessante combinatie en misschien niet de gezondste manier om de dag te beginnen. Maar gezien Hefners lange levensduur, wie zijn wij om zijn ontbijtkeuzes in twijfel te trekken?

De keuken hield lamskoteletjes op voorraad

Als het op Hefners favoriete eten aankwam, heerste eenvoud. Een bord perfect gekookte lamskoteletjes was zijn favoriete maaltijd, minstens één keer per week. De bereiding van dit gerecht was minutieus, met de botten van de lamskoteletjes naar het midden van het bord gericht en de bijbehorende saus subtiel over elk koteletje gedruppeld. Het was een culinair meesterwerk dat Hefner’s verfijnde gehemelte liet zien.

Eieren moesten streng geïnspecteerd worden

De aandacht van The Playboy Mansion voor details strekte zich zelfs uit tot de boodschappenlijst. Kwaliteitscontrole stond voorop in de keuken en het personeel zorgde er ijverig voor dat elk ingrediënt aan de hoogste normen voldeed. Een opmerkelijke kwaliteitscontrole was de inspectie van verse eieren. Elke schaal werd doorboord met een thermometer om te garanderen dat ze binnen het veilige temperatuurbereik werden afgeleverd. Omdat het landhuis de nadruk legt op verse bakkerijproducten, was deze zorgvuldige aanpak noodzakelijk.

De etenstijden in de Playboy Mansion waren onconventioneel

Wonen in de Playboy Mansion betekende zich houden aan Hefner’s unieke schema. Maaltijden waren geen uitzondering. Het ontbijt werd relatief laat geserveerd, rond 10:30 of 11:30 uur, terwijl de lunch meer een snack voor het avondeten was, als het al werd geserveerd. Hefners concept van tijd week ongetwijfeld af van de norm en zijn favoriete etenstijden weerspiegelden zijn aparte levensstijl.

Lunch was de minst belangrijke maaltijd

Terwijl het avondeten een grote rol speelde in de Playboy Mansion, werd de lunch vaak over het hoofd gezien. Hefner genoot zelden van een middagmaaltijd en schreef deze gewoonte toe aan zijn opvoeding in de keuken van het Midwesten. Tijdens mijn verblijf daar zag ik Hefner kiezen voor een stuk bananenroomtaart met een glas melk in plaats van een traditionele lunch. Het was duidelijk dat hij de voorkeur gaf aan een stevig diner boven een middagmaal.

De zitplaatsen tijdens de maaltijden werden ingewikkeld

De zitplaatsen tijdens de maaltijden in de Playboy Mansion waren een weerspiegeling van Hefners autoriteit en zijn naleving van een strikte gedragscode. Playmates die de regels hadden overtreden werden aan een aparte tafel toegewezen, weg van de gewaardeerde gasten. De familie van Hefner had ook een eigen zitgedeelte. In de eetzaal stonden drie tafels: één voor Hefner en zijn geëerde gasten, één voor zijn familie en één voor degenen die uit de gratie waren gevallen. De tafelschikking was elke dag zorgvuldig en niemand wilde aan de minst begeerde tafel belanden.

Hef had een persoonlijk menu

Hefners liefde voor routine en vertrouwdheid strekte zich uit tot zijn maaltijden. Om het proces voor het keukenpersoneel te vereenvoudigen, kreeg hij een persoonlijk menu bestaande uit 31 vooraf geselecteerde maaltijden. Elk gerecht kreeg een nummer, zodat Hefner moeiteloos zijn bestelling kon plaatsen. Of hij nu zin had in een gegrilde kaassandwich met aardappelchips en appelmoes of in gefrituurde kipreepjes met gebakken aardappel en kappertjesdip, er werd altijd aan zijn voorkeuren voldaan.

Hef’s familie had hun eigen menu

Terwijl Hefner genoot van zijn persoonlijke menu, hadden zijn vrouw Kimberly en zijn zoon hun eigen culinaire voorkeuren waar ook aan werd voldaan. Ze hadden een apart menu dat speciaal ontworpen was voor hun smaak en dieetwensen. Dit zorgde ervoor dat elk lid van de familie zonder enig compromis kon genieten van hun favoriete gerechten. Van vegetarische opties tot speciale verzoeken, het keukenpersoneel deed er alles aan om de unieke smaak van Hefners dierbaren te bevredigen.

Strikte dresscode voor etenstijd

De Playboy Mansion hanteerde een strikte dresscode tijdens het eten. Mannen moesten een colbert dragen en van vrouwen werd verwacht dat ze zich elegant kleedden. Deze formaliteit voegde een sfeer van verfijning toe aan de eetervaring en droeg bij aan de algehele ambiance van de mansion. Het herinnerde eraan dat het tijdens het eten in de Playboy Mansion niet alleen om het eten ging, maar ook om het creëren van een sfeer van verfijning en luxe.

Feestjes werden gekenmerkt door extravagant eten

Terwijl de dagelijkse maaltijden in de Playboy Mansion bepaalde regels en routines volgden, stonden de feestjes die er werden georganiseerd bekend om hun extravagante gerechten. Lamskoteletjes, Hefner’s favoriet, waren vaak de ster van deze uitbundige aangelegenheden. De keuken van het landhuis bereidde een groot aantal gerechten, van voorgerechten tot desserts, om aan de verschillende smaken van de gasten te voldoen. Het culinaire aanbod op deze feestjes was een bewijs van Hefners toewijding om zijn bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Conclusie

Wonen en dineren in de Playboy Mansion was een buitengewone ervaring vol fascinerende en soms eigenaardige regels over eten. Van de nauwgezette inspectie van eieren tot de gepersonaliseerde menu’s en de grootsheid van de feestjes in de villa, elk aspect van de culinaire wereld in de Playboy Mansion was zorgvuldig samengesteld. Het was een plek waar verwennerij en verfijning samenkwamen en een unieke en onvergetelijke eetervaring creëerden voor iedereen die het voorrecht had om deel uit te maken van Hefner’s wereld.

FAQ

Welke desserts waren er verkrijgbaar in de Playboy Mansion?

In de Playboy Mansion was er een ongelooflijke keuze aan zelfgemaakte desserts. De chef-kok, William S. Bloxsom-Carter, zorgde ervoor dat de kleine koekjeslade van Hefner altijd gevuld was met lekkernijen zoals knapperige havermoutkoekjes, pindakaas en jamkoekjes, Rice Krispies en brownies.

Volgde Hugh Hefner een specifiek dieet?

Hoewel Hefner genoot van zijn portie zoetigheid, nam hij ook een aantal gezondere opties op in zijn dieet. Zijn dagelijkse routine bestond uit een halve grapefruit, gecombineerd met een gelei donut van de populaire keten Winchell’s. Het is echter de moeite waard om op te merken dat zijn ontbijtkeuzes misschien niet het toppunt van een evenwichtig dieet waren.

Wat was Hefners favoriete maaltijd in de Playboy Mansion?

Hefner’s favoriete maaltijd in de Playboy Mansion was een bord perfect gekookte lamskoteletjes. Dit eenvoudige maar elegante gerecht was zorgvuldig bereid, met de botten van de lamskoteletjes in het midden van het bord en een delicate saus over elk koteletje. Het toonde de verfijnde smaak van Hefner en werd minstens een keer per week gegeten.

Waren de etenstijden in de Playboy Mansion conventioneel?

Nee, de etenstijden in de Playboy Mansion volgden Hefners unieke schema. Het ontbijt werd relatief laat geserveerd, rond 10:30 of 11:30 uur, terwijl de lunch vaak overgeslagen werd of vervangen werd door een stuk bananenroomtaart en melk. Het avondeten daarentegen was een uitgebreide aangelegenheid en werd meestal rond 22.30 uur genuttigd.

Hoe was de tafelschikking tijdens de maaltijden in de Playboy Mansion?

De tafelschikking tijdens de maaltijden in de Playboy Mansion was zorgvuldig georganiseerd. Playmates die de regels hadden overtreden werden aan een aparte tafel toegewezen, weg van de gewaardeerde gasten. Hefner’s familie had hun eigen aangewezen zitplaats, terwijl Hefner zelf aan de hoofdtafel zat met zijn geëerde gasten. De tafelschikking werd elke dag zorgvuldig gerangschikt om een gevoel van orde en hiërarchie te behouden.

Wat was de dresscode voor etenstijd in de Playboy Mansion?

De Playboy Mansion hanteerde een strikte dresscode tijdens het eten. Mannen moesten een colbert dragen en van vrouwen werd verwacht dat ze zich elegant kleedden. Deze formaliteit voegde een sfeer van verfijning toe aan de eetervaring en droeg bij aan de algemene sfeer van verfijning en luxe in de mansion.