Restaurants

Wat medewerkers van Taco Bell zouden willen dat je wist

Wat medewerkers van Taco Bell zouden willen dat je wist

Als het aankomt op het snel bevredigen van je honger naar portemonneevriendelijk Mexicaans eten, is Taco Bell vaak de eerste keuze voor velen. Met meer dan 7.000 vestigingen in de VS is Taco Bell alomtegenwoordig geworden en heeft het de harten van legioenen fans veroverd. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er achter de toonbank gebeurt? Medewerkers van Taco Bell hebben een aantal inzichten en geheimen waarvan ze zouden willen dat je ze wist als je een stop maakt ten zuiden van de grens. Laten we eens kijken wat de medewerkers van Taco Bell willen dat jij weet:

Taco Bell-medewerkers zijn experts in het precies aflezen van de hoeveelheid ingrediënten in elk gerecht.

Wanneer je een bestelling plaatst bij Taco Bell, is het zowel een kunst als een wetenschap om die te maken. Nieuwe werknemers krijgen een training in het bereiden van voedsel met behulp van een digitale weegschaal en moeten ervoor zorgen dat alle items binnen een bepaald gewicht vallen. Managers van Taco Bell hebben onthuld dat elk item dat meer dan 0,3 ons afwijkt, wordt weggegooid. Het resultaat is dat Taco Bell-medewerkers precies weten hoeveel geraspte kaas ze op hun Chalupa moeten strooien. Dus als je je de volgende keer verwondert over de uniformiteit van je eten, waardeer dan de expertise die nodig is om de porties consistent te maken.

Taco Bell medewerkers maken bijna al je eten met de hand

Hoewel Taco Bell wordt beschouwd als fastfood, hebben de medewerkers een directe hand in de afwerking van de bereiding van alles wat je bestelt. Van de gedehydrateerde bonenkorrels die in gebakken bonen veranderen tot het voorgekookte gemalen rundvlees dat uit een zak wordt gegoten, Taco Bell medewerkers spelen een rol in het omtoveren van deze ingrediënten tot de producten die jij lekker vindt. De tortilla’s worden gerold of gevouwen en verpakt door hardwerkende mensen aan de lijn, waarbij elke persoon een specifieke taak vervult in het assemblageproces. Dus de volgende keer dat je het gevoel hebt dat je bestelling lang op zich laat wachten, denk dan aan de moeite die het kost om elk item vers te maken.

Taco Bell rundvlees is echt rundvlees en de vulstoffen zijn niet zo vreemd

Er zijn geruchten en stadslegendes rond het gekruide rundvlees van Taco Bell, maar wees gerust, het is echt rundvlees. Ongeveer 12% van het vleesmengsel bestaat uit kruiden en andere ingrediënten, waaronder verrassingen als cacaopoeder, haver en gistextract. Deze extra ingrediënten, samen met de gebruikelijke additieven, verbeteren de textuur en het uiterlijk van het vlees. Hoewel Taco Bell het belang van duurzaam rundvlees benadrukt, is het belangrijk om op te merken dat de kwaliteit van het vlees misschien niet op hetzelfde niveau ligt als de duurdere opties. De voedingsrichtlijnen van Taco Bell zorgen er echter voor dat er geen kunstmatige transvetten of maïssiroop met een hoog fructosegehalte in je taco-bestelling zitten.

Grote drive-thru bestellingen kunnen het ritme flink verstoren

Snelheid is een cruciale factor in fastfood en hoe meer je bestelt, hoe langer het duurt om je eten klaar te maken. Medewerkers van Taco Bell hebben hun medeleven betuigd aan klanten die een enkel artikel of een drankje bestellen en moeten wachten achter auto’s met grote bestellingen. Het is belangrijk om te overwegen om naar binnen te gaan om een grote bestelling te plaatsen of om geduld te oefenen als je wacht in de drive-thru. Vergeet niet dat de medewerkers hard werken om ervoor te zorgen dat alle items correct en efficiënt worden bereid.

Je kunt nog steeds een Enchirito bestellen bij Taco Bell

De Enchirito heeft een speciaal plekje in de harten van Taco Bell-liefhebbers en hoewel hij misschien niet meer op het menu staat, is er nog steeds een kans dat je er een kunt krijgen. Sommige Taco Bell-vestigingen hebben de Enchirito nog in hun verkooppuntsystemen staan, en zelfs als dat niet zo is, zullen veel medewerkers weten wat je bedoelt als je erom vraagt. Als al het andere faalt, kun je proberen je eigen Enchirito te maken door de benodigde onderdelen apart te bestellen en ze zelf te combineren. De kracht van het geheime menu van Taco Bell kan je ook helpen om je Enchirito-honger te stillen.

Een quesadilla maken is veel arbeidsintensiever dan je denkt

Hoewel een quesadilla een eenvoudig gerecht lijkt om te bestellen, zijn er verschillende stappen in het bereidingsproces. De onderdelen worden in elkaar gezet, gestoomd, gegrild voor de knapperigheid en dan gesneden en verpakt. Dit proces neemt meer tijd in beslag dan het opvouwen van een taco, en elke seconde telt in een fastfoodomgeving. Als je een mogelijk kleffe situatie wilt vermijden, kun je vragen om je quesadilla dubbel te grillen. De extra wachttijd kan het waard zijn voor de extra textuur.

Combo’s, dozen en maaltijddeals kunnen je geld besparen bij Taco Bell

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar soms hebben we een geheugensteuntje nodig om te weten dat je geld kunt besparen door verschillende à la carte producten te combineren. Volgens een medewerker van Taco Bell op Reddit kan het bestellen van een combo $5 besparen op de totale prijs in vergelijking met het bestellen van individuele items. Als je de extra taco bij de combo niet wilt, kun je die met iemand anders delen. Als je op kleine details let, kun je ook een paar dollar besparen. Als je bijvoorbeeld geen zure room wilt, kan het bestellen van een gewone taco en het toevoegen van tomaten een goedkoper alternatief zijn dan het bestellen van een Supreme taco. Als je op deze opties let, kun je op de lange termijn veel besparen.

De Naked Chicken Chalupa is een afzetterij

De Naked Chicken Chalupa, met het knapperige gebakken kippenpasteitje dat zich voordoet als een schelp, heeft een trouwe aanhang. De medewerkers van Taco Bell willen je echter laten weten dat je eigenlijk een broodje kip zonder omhulsel krijgt en dat het vaak duurder is dan andere menu-artikelen. Het is vermeldenswaard dat Taco Bell een echt broodje kip heeft geïntroduceerd, dat in wezen lijkt op een zachte taco met een dikkere tortilla. De Naked Chicken Chalupa mag dan een nieuwtje zijn, maar houd er rekening mee dat het misschien niet de meest kosteneffectieve keuze is.

Bij Taco Bell kun je vlees altijd vervangen door bonen

Taco Bell biedt verschillende vegetarische opties op het menu, maar als je zin hebt om vlees helemaal over te slaan, kun je zwarte bonen als vervanging vragen. Of je nu kiest voor zwarte bonen, gebakken bonen of zelfs aardappelen (nu die weer op het menu staan), Taco Bell speelt in op je voorkeuren. Voor strikte veganisten is het echter belangrijk om te weten dat er een kans is op kruiscontact met vleesproducten, vooral als het gaat om het gebruik van dezelfde frituurolie. Als je van bonen houdt, ga je gang en pas je Taco Bell-bestelling aan je smaak aan.

Iets fresco bestellen is de snelste manier om het zuivelvrij te maken

Voor mensen die een zuivelvrij dieet volgen of lactose-intolerantie hebben, biedt Taco Bell een handige optie die “fresco style” heet. Als je vraagt om een gerecht in fresco stijl te bereiden, worden alle kaas, zure room en sauzen op basis van mayo automatisch verwijderd en vervangen door tomatenblokjes. Als je bijvoorbeeld de Spicy Potato Soft Taco in fresco stijl bestelt, hoef je geen geraspte kaas en romige chipotlesaus te bestellen, maar krijg je in plaats daarvan geraspte sla en tomaten. Je kunt nog steeds hete saus toevoegen voor de smaak, want de meeste sauzen van Taco Bell zijn gecertificeerd veganistisch. Let alleen wel op het natriumgehalte in de sauzen.

Elke harde tacoschelp kan worden vervangen door een Doritos Locos tacoschelp.

De Doritos Locos taco is al sinds zijn debuut een populair menu-item. Wat je misschien niet weet, is dat je in elk menu-item een gewone harde tacoschelp kunt vervangen door een Doritos Locos tacoschelp. Dit betekent dat je de kaas en smaak kunt verhogen door de traditionele maïsschelp te vervangen door een Doritos Locos schelp. Je kunt bijvoorbeeld vragen om een Cheesy Gordita Crunch met een Doritos Locos schelp in plaats van de standaard maïsschelp. Hoewel het misschien geen alledaagse traktatie is vanwege het natriumgehalte, kan het een leuke en verwennende optie zijn.

Bijna alles op het menu kan worden aangepast

Taco Bell omarmt maatwerk, zodat je je bestelling kunt aanpassen aan je voorkeuren. Of je nu ingrediënten wilt ruilen, extra toppings wilt toevoegen of je eigen unieke combinaties wilt maken, Taco Bell moedigt je aan om het op jouw manier te doen. Van het vervangen van guac door zure room tot het toevoegen van gekruide rijst en jalapenos aan je Crunchwrap, de mogelijkheden zijn eindeloos. Taco Bell beweert zelfs dat klanten alleen al bijna 1 miljoen unieke vegetarische combinaties kunnen maken. Wees dus niet bang om creatief te worden en te experimenteren met verschillende smaken en ingrediënten bij Taco Bell.

Uiteindelijk willen de medewerkers van Taco Bell gewoon dat je beleefd bent

Werken in de horeca kan soms stressvol en ondankbaar zijn. Medewerkers van Taco Bell waarderen klanten die beleefd, geduldig en begripvol zijn. Wees niet onbeleefd, kieskeurig of ongeduldig als je je bestelling plaatst. Vergeet niet dat de medewerkers hun best doen om jou een goede ervaring te bezorgen. Behandel ze met respect en vriendelijkheid en je gebaar zal hun dag een stuk beter maken.
Tot slot hebben de medewerkers van Taco Bell waardevolle inzichten en tips gedeeld om je eetervaring te verbeteren. Van het begrijpen van de precisie bij het portioneren van ingrediënten tot de flexibiliteit van het aanpassen, het kennen van deze details achter de schermen kan je bezoek aan Taco Bell nog aangenamer maken. Dus, de volgende keer dat je bij Taco Bell bent, waardeer dan de vaardigheid en moeite die wordt gestoken in het maken van je favoriete menu-items en vergeet niet beleefd en vriendelijk te zijn tegen de hardwerkende medewerkers die je bedienen.

FAQ

Worden de ingrediënten in de menu-items van Taco Bell nauwkeurig gemeten?

Ja, de medewerkers van Taco Bell zijn getraind om ingrediënten nauwkeurig af te meten. Ze gebruiken digitale weegschalen en letten er goed op dat elk item binnen het aangegeven gewichtsbereik valt. Deze aandacht voor detail garandeert consistente porties in je bestelling.

Kan ik mijn Taco Bell bestelling personaliseren?

Absoluut! Taco Bell moedigt klanten aan om hun bestelling aan te passen aan hun voorkeuren. Je kunt ingrediënten ruilen, toppings toevoegen of wijzigingen aanbrengen om een unieke combinatie te maken die bij je smaak past.

Kan ik bonen door vlees vervangen in mijn Taco Bell bestelling?

Ja, Taco Bell biedt zwarte bonen en gebakken bonen als vleesvervangers in elk menu-item. Of je nu vegetariër bent of gewoon op zoek naar een vleesloze optie, Taco Bell houdt rekening met je dieetvoorkeuren.

Zijn er vegetarische opties bij Taco Bell?

Ja, Taco Bell heeft verschillende vegetarische opties op het menu staan, waaronder de Black Bean Chalupa en de klassieke Bean Burrito. Je kunt ook elk item aanpassen door het vlees te vervangen door bonen en verschillende groentetoppings toe te voegen.

Hoe kan ik mijn Taco Bell bestelling zuivelvrij maken?

Als je liever geen zuivel eet, kun je je Taco Bell-producten “fresco style” bestellen. Dit betekent dat alle kaas, zure room en mayosauzen worden vervangen door tomatenblokjes, waardoor je bestelling zuivelvrij is. Vergeet alleen niet de ingrediënten van de sauzen te controleren, want sommige bevatten veel natrium.

Hoe kan ik mijn waardering voor de medewerkers van Taco Bell laten blijken?

Met beleefdheid en vriendelijkheid maak je de dag van een Taco Bell-medewerker een stuk leuker. Geduldig, begripvol en respectvol zijn tijdens het bestelproces kan een positieve invloed hebben op hun werkervaring. Vergeet niet dat een simpel “dank je wel” een groot verschil kan maken.