Facts

Dit is de hete saus die Gordon Ramsay aan het huilen maakte bij Hot Ones

Dit is de hete saus die Gordon Ramsay aan het huilen maakte op Hot Ones

Er zijn momenten waarop zelfs de moedigste, meest koppige mensen op aarde de hitte niet aankunnen. En deze onthullende momenten van kwetsbaarheid zijn niets minder dan hilarisch. In de veelgeprezen en met een Shorty Award bekroonde YouTube-serie “Hot Ones” worden beroemde gasten geïnterviewd terwijl ze zich tegoed doen aan een schotel met 10 kippenvleugeltjes overgoten met verschillende hete sauzen – en ondertussen zo normaal mogelijk proberen te doen. Een van de meest gevraagde en langverwachte gasten van de populaire internetshow was Gordon Ramsay. Maar misschien tot verrassing van veel kijkers is Ramsay niet zo dol op hete saus. Laten we eens duiken in de aflevering die Gordon Ramsay aan het huilen maakte in Hot Ones.

De iconische aflevering

De iconische aflevering met Gordon Ramsay in de hoofdrol werd in januari 2019 uitgezonden op YouTube om het 8e seizoen van de webserie af te trappen. Ramsay, bekend om zijn luide en uitgesproken persoonlijkheid als wereldberoemde chef-kok, restauranthouder en presentator van kookprogramma’s, stemde ermee in om de uitdaging aan te gaan op verzoek van zijn kinderen. Ze wilden zien hoe sterk de smaakpapillen van hun vader waren, maar Ramsay’s kruidentolerantie bleek vrij laag te zijn.

De pittige reis

Ramsay begon de aflevering met kritiek op de kippenvleugels, die volgens hem te gaar waren. Zijn kennis van eten nam echter al snel een stapje terug toen hij zich verdiepte in de drumsticks met saus. De eerste vleugels lukten hem relatief goed, maar toen de sauzen pittiger werden, kreeg hij het zichtbaar moeilijker.

De pittige demon

De zevende vleugel was bedekt met Torchbearer Garlic Reaper-saus, waarin Carolina Reaper-pepers zijn verwerkt, een van de heetste chilipepers op de markt. Toen hij in deze pittige duivel beet, beweerde Ramsay dat zijn hartslag verhoogd was en dat hij zich zorgen maakte over anaal urineverlies. Hij vergeleek de sensatie zelfs met het nummer “Ring of Fire” van Johnny Cash. Het was een uitdagend moment voor de beroemde chef-kok.

Tranen en gelach

De achtste vleugel in het rijtje was overgoten met Da’Bomb Beyond Insanity, een saus op basis van helse habanero pepers en sinaasappelsap. Deze saus mat maar liefst 135.600 Scoville Heat Units. Zodra Ramsay een hap nam, begon hij te hoesten en beschreef hij de smaak als “je tong in een bord zuur steken” en “een mond vol verband doorslikken”.
Door de intense hitte stroomden de tranen over Ramsay’s gezicht, tot groot vermaak van presentator Sean Evans en het publiek. De laatste twee sauzen, Hellfire Fear This! met Carolina Reapers en The Last Dab, dreven Ramsay tot het uiterste. Om af te koelen koppelde hij een van de sauzen zelfs aan donuts. Toen het interview eindelijk was afgelopen, was Ramsay hysterisch, bezweet, huilerig, vloekend en rood aangelopen. Hij nam zijn toevlucht tot het drinken van Pepto Bismol, het drinken van water en het uitpersen van citroen- en limoensap in zijn mond.

Conclusie

Gordon Ramsay’s optreden in Hot Ones liet een kant van de beroemde chef-kok zien die veel kijkers nog nooit eerder hadden gezien. Ondanks zijn culinaire expertise zorgden Ramsay’s lage tolerantie voor kruiden en zijn oprechte reacties op de hete sauzen voor vermakelijke en hilarische momenten. Het was een gedenkwaardige aflevering die zowel Ramsay als het publiek in vervoering bracht. Of je nu een fan bent van pittig eten of niet, de aflevering herinnert je eraan dat zelfs de moeilijkste mensen tot tranen toe geroerd kunnen worden door de kracht van hete saus.
Opmerking: De inhoud van dit artikel is gebaseerd op informatie uit de volgende bron: This Is The Hot Sauce That Made Gordon Ramsay Cry On Hot Ones.

FAQ

Waarom heeft Gordon Ramsay ermee ingestemd om in Hot Ones te verschijnen als hij niet van hete saus houdt?

Gordon Ramsay stemde ermee in om mee te doen aan Hot Ones op verzoek van zijn kinderen. Ze wilden zien hoe sterk de smaakpapillen van hun vader waren en hoe hij de uitdaging van het eten van steeds pittigere kippenvleugeltjes zou aangaan.

Wat was de pittigste saus die Gordon Ramsay aan het huilen maakte?

De pittigste saus die Gordon Ramsay aan het huilen maakte tijdens Hot Ones was Da’Bomb Beyond Insanity. Deze saus is doordrenkt met helse habanero pepers en meet maar liefst 135.600 Scoville Heat Units.

Heeft Gordon Ramsay genoten van een van de hete sauzen in Hot Ones?

Gordon Ramsay genoot misschien niet van de extreme pittigheid van de hete sauzen, maar aan het begin van de uitdaging kon hij de smaken van de mildere sauzen wel waarderen. Maar naarmate de sauzen heter werden, werd het moeilijker voor hem om van de ervaring te genieten.

Hoe reageerde Gordon Ramsay op de pittigste sauzen in Hot Ones?

Toen Gordon Ramsay de pittigste sauzen op Hot Ones probeerde, ervoer hij intens ongemak en pijn. Hij maakte zich zorgen over anale lekkage, een verhoogde hartslag en vergeleek de sensatie met “je tong in een bord zuur steken” en “een mond vol verband doorslikken”.

Heeft Gordon Ramsay alle kippenvleugels van Hot Ones op?

Ja, ondanks de toenemende pittigheid en het ongemak is Gordon Ramsay erin geslaagd om alle kippenvleugels van Hot Ones op te eten. Zijn vastberadenheid en bereidheid om de uitdaging aan te gaan toonden zijn veerkracht en vastberadenheid.

Heeft Gordon Ramsay’s optreden in Hot Ones zijn mening over hete saus beïnvloed?

Gordon Ramsay is misschien geen fan van hete saus geworden door zijn optreden in Hot Ones, maar de aflevering heeft hem wel een nieuw respect gegeven voor mensen die pittig eten aankunnen en ervan genieten. Het liet ook een meer kwetsbare en humoristische kant van de beroemde chef-kok zien.