Facts

Je moet niet proberen alle 150 Margarita’s te drinken die in een bar in Cancún worden aangeboden

Je moet niet proberen alle 150 margarita’s te drinken die in een bar in Cancún te krijgen zijn

Ben je een margarita liefhebber? Zo ja, dan wil je hier misschien even op letten. Het JW Marriott Cancun, een luxe hotel in Mexico, heeft een lobbybar die een duizelingwekkende selectie van 150 verschillende margarita’s biedt. Van traditionele smaken tot bizarre combinaties, deze bar is de droom van een tequilaliefhebber.

De evolutie van margarita’s

Margarita’s lijken misschien een eenvoudige cocktail, maar hun reis is allesbehalve gewoon geweest. De oorsprong van de margarita ligt in Mexico, eind jaren 1930 of begin jaren 1940. Aanvankelijk bestond de cocktail uit tequila, sinaasappellikeur en limoen. Maar het team van de afdeling eten en drinken van JW Marriott Cancun, onder leiding van Guillermo Canto, besloot om margarita’s naar een heel nieuw niveau te tillen.
Tijdens de renovatie van de lobby van het hotel in 2019 besloten Canto en zijn team om 100 verschillende margarita’s te maken. Elke margarita werd zorgvuldig gemaakt om een unieke tequila, smaakcombinatie, randstijl, bereidingswijze en andere onderscheidende kenmerken te laten zien. Met de hulp van getalenteerde mixologen en een toegewijde staf overtroffen ze hun oorspronkelijke doel en eindigden ze met een indrukwekkend menu van 150 margarita variaties.

Een wereld van margarita smaken

De 150 margarita’s in de lobbybar van JW Marriott Cancun zijn onderverdeeld in vier categorieën: Klassiek, Fusion, Modern en Exotisch. De klassieke margarita’s hebben meer bekende smaken, terwijl de fusionmargarita’s de essentie van andere geliefde cocktails combineren. De moderne en exotische margarita’s geven het barpersoneel de kans om hun mixvaardigheden te laten zien met innovatieve en unieke invullingen van de traditionele margarita.
Van pittig en verfrissend tot gedurfd en avontuurlijk, er is een margarita voor elke smaakvoorkeur. Of je nu de voorkeur geeft aan de tijdloze combinatie van tequila, limoen en zout of aan een smaakreis met onverwachte ingrediënten en creatieve presentaties, de bar van het JW Marriott Cancun heeft je iets te bieden.

Een uitdaging voor de dapperen

Hoewel het idee om alle 150 margarita’s te proberen verleidelijk klinkt, is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Het CDC definieert comazuipen als het nuttigen van vijf of meer drankjes voor mannen en vier of meer drankjes voor vrouwen in één keer. Als je alle margarita’s in één keer zou proberen, zou je ongetwijfeld deze limieten overschrijden en dat is niet aan te raden voor je gezondheid en veiligheid.
Bovendien zou het veel tijd kosten om elke margarita stijl met enige mate van verantwoordelijkheid te ervaren. Met een gemiddelde van vijf drankjes per dag zou het minstens een maand duren om ze allemaal te proberen. Het is echter de moeite waard om op te merken dat constante menu-updates en de introductie van nieuwe margarita’s het praktisch onmogelijk maken om het hele menu na verloop van tijd te proeven.

Omarm uw innerlijke mixologist

Een reis naar Cancún ligt misschien niet voor iedereen in het verschiet, maar er is geen reden waarom je de wereld van tequilacocktails niet thuis zou kunnen ontdekken. Ga creatief aan de slag met je eigen margarita creaties en experimenteer met unieke smaken en combinaties.
Om je op weg te helpen hebben we 20 leuke en unieke margarita recepten samengesteld die je thuis kunt proberen. Van fruitige en tropische brouwsels tot pittige en hartige melanges, deze recepten zullen je smaakpapillen prikkelen en je meevoeren naar een margarita paradijs.
Vergeet niet om verantwoord te drinken en geniet van de ervaring. Of je nu geniet van de margarita extravaganza van het JW Marriott Cancun of je eigen margarita’s maakt, de reis draait allemaal om het genieten van de smaken, het vieren van de kunst van het mixen en het creëren van onvergetelijke herinneringen.
Dus, de volgende keer dat je trek hebt in een margarita, laat je fantasie de vrije loop en hef het glas op de ongelooflijke wereld van margarita’s!

FAQ

Kan ik alle 150 margarita’s in één keer proberen?

Het is misschien verleidelijk om alle 150 margarita’s te proberen, maar het is niet aan te raden. Het CDC definieert comazuipen als het nuttigen van vijf of meer drankjes voor mannen en vier of meer drankjes voor vrouwen in één keer. Alle margarita’s in één keer proberen zou deze limieten overschrijden en gezondheids- en veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Het is het beste om verantwoord en met mate van de margarita’s te genieten.

Hoe lang zou het duren om alle 150 margarita’s te proberen?

Gemiddeld, met vijf drankjes per dag, zou het minstens een maand duren om alle 150 margarita’s te proberen. Het is echter belangrijk om te weten dat het menu voortdurend in ontwikkeling is en dat er nieuwe margarita’s worden geïntroduceerd terwijl andere worden geschrapt. Het kan dus praktisch onmogelijk zijn om na verloop van tijd het hele menu te proeven.

Wat zijn de verschillende categorieën margarita’s die verkrijgbaar zijn?

De 150 margarita’s in de lobbybar van het JW Marriott Cancun zijn onderverdeeld in vier categorieën: Klassiek, Fusion, Modern en Exotisch. De klassieke margarita’s hebben meer bekende smaken, terwijl de fusionmargarita’s de essentie van andere geliefde cocktails combineren. De moderne en exotische margarita’s geven het barpersoneel de kans om hun mixvaardigheden te laten zien met innovatieve en unieke versies van de traditionele margarita.

Zijn de margarita smaken geschikt voor alle smaakvoorkeuren?

Ja, de diverse selectie van 150 margarita’s is geschikt voor een breed scala aan smaakvoorkeuren. Van klassieke combinaties tot gewaagde en avontuurlijke smaken, er is een margarita voor elke smaak. Of je nu van pittig en verfrissend houdt of de voorkeur geeft aan gewaagde en kruidige smaken, je zult een margarita vinden die je smaakpapillen tevreden stelt.

Kan ik deze margarita’s thuis maken?

Absoluut! Een reis naar Cancún is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt de wereld van de tequilacocktails wel thuis ontdekken. Ga creatief aan de slag en experimenteer met je eigen margarita creaties met unieke smaken en ingrediënten. Om je op weg te helpen, hebben we 20 leuke en unieke margaritarecepten samengesteld die je thuis kunt uitproberen.

Zijn er gezondheids- en veiligheidsmaatregelen waar je rekening mee moet houden als je margarita’s drinkt?

Als je margarita’s drinkt, is het belangrijk om verantwoord te drinken en op je alcoholgebruik te letten. Overmatig drinken kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid. Zorg er ook altijd voor dat je een aangewezen bestuurder hebt of gebruik alternatief vervoer als je van plan bent om alcoholische dranken te drinken. Matigheid en verantwoord drinken zijn essentieel om veilig van margarita’s te kunnen genieten.