Tips

De waarheid over welke producten het goedkoopst zijn bij Costco

De waarheid over welke producten het goedkoopst zijn bij Costco

Als doorgewinterde shopper en trots lid van Costco kan ik met een gerust hart wat insiderinformatie delen over de beste deals die je bij deze warenhuisgigant kunt vinden. Costco is een begrip geworden, bekend om zijn bulkartikelen en onverslaanbare prijzen. Maar zijn alle producten echt de moeite waard? Laten we het eens van dichterbij bekijken.

De olijfolie is goed genoeg voor een sterrenkok

Een van de topproducten van Costco is hun Kirkland Signature extra vierge olijfolie. Het is niet alleen betaalbaar geprijsd ($16,99 voor een fles van 2 liter), maar het heeft ook een uitzonderlijke smaak. Uit een rapport van de University of California-Davis uit 2010 bleek zelfs dat Kirkland olijfolie als enige van de 19 geïmporteerde olijfoliën voldeed aan de smaaknormen van de International Olive Council en het United States Department of Agriculture.
Sterrenkok Samin Nosrat is zelfs lovend over de biologische extra vierge olijfolie van Kirkland en noemt het haar favoriet voor dagelijks gebruik. Met zoveel lof en wetenschappelijk bewijs is het geen wonder dat deze olijfolie een populaire keuze is onder Costco leden.

Je zult misschien teleurgesteld zijn in het nieuwe huismerk van vanille

Costco’s Kirkland Signature vanille-extract was vroeger een favoriet onder shoppers. De winkel is onlangs echter overgestapt op een ander, merkloos type vanille-extract als generieke optie. Sommige teleurgestelde bakkers vinden dat de nieuwe vanille kwalitatief onderdoet voor het vorige Kirkland-merk.
Desondanks raadt Money magazine het vanille-extract van Costco nog steeds aan vanwege de relatief lage prijs van ongeveer $35 voor een fles van 16 oz. Als je avontuurlijk bent of van doe-het-zelf projecten houdt, kun je ook proberen je eigen vanille-extract te maken met Costco’s Gourmet Vanillebonen, die verkrijgbaar zijn voor $21,99 voor vijf bonen.

Bacon is echt het lekkerst

Volgens een smaaktest van Consumer Reports kwam Kirkland Signature bacon van Costco als beste uit de bus. Het kreeg een “uitmuntend” voor zijn uitgebalanceerde vet- en vleessmaken, aangevuld met houtrook en een vleugje zoetheid. Hoewel bacon misschien niet de gezondste keuze is, is het moeilijk om de aantrekkingskracht van Costco’s eersteklas bacon te weerstaan.

De drank van het huismerk is beter dan je zou denken

Als je in een van de 36 staten woont waar je een Costco-lidmaatschap nodig hebt om alcohol te kopen, dan staat je iets moois te wachten. De wijnen en sterke dranken van het merk Kirkland Signature van Costco hebben veel lof gekregen van Tastings, een website van het Beverage Testing Institute. Ze hebben verschillende Kirkland Signature wijnen en sterke dranken beoordeeld als Gold Medal Exceptional, met 90+ punten.
Bovendien hebben barmannen die geïnterviewd werden door Vice hun passie voor drank van Costco laten blijken en het aanbevolen aan lezers. De combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid maakt Costco een geweldige bestemming voor alcoholliefhebbers.

De ahornsiroop is nog steeds een goede deal

Ahornsiroop staat bekend om zijn hoge prijskaartje, maar Costco biedt een oplossing. Consumer Reports noemde Kirkland Signature organische ahornsiroop als een van hun beste keuzes uit acht verschillende merken. Het is niet alleen goedkoper dan andere merken, maar heeft ook een goede smaak.
Consumer Reports beschreef de ahornsiroop van Costco als “schoon, complex en evenwichtig, met gekarameliseerde, lichte vanille, houtachtige smaken, geroosterde/getoaste noten en een vleugje melasse.” Epicurious prees Kirkland’s ahornsiroop ook voor de balans tussen zoetheid en ahornsmaak. Costco’s ahornsiroop biedt veel waar voor je geld.

Uw recept laten vullen bij Costco kan wel of niet veel geld besparen

De apotheken van Costco zijn toegankelijk voor niet-leden in staten waar dit wettelijk verplicht is. Hoewel de beschikbaarheid varieert, is het de moeite waard om te controleren of je gebruik kunt maken van hun diensten. Volgens een onderzoek van Consumer Reports heeft Costco over het algemeen de laagste receptprijzen van alle fysieke apotheken.
Als je echter de tijd hebt om op de levering te wachten, kunnen online apotheken zoals HealthWarehouse.com nog lagere prijzen bieden. Het is belangrijk om prijzen te vergelijken en rekening te houden met je specifieke medicatiebehoeften voordat je beslist waar je je recepten laat vullen.
Over het algemeen biedt Costco een reeks producten die leden aanzienlijke besparingen kunnen opleveren. Van olijfolie en spek van hoge kwaliteit tot betaalbare ahornsiroop en drank van het huismerk, er zijn genoeg geweldige aanbiedingen te vinden. Vergeet niet om verstandig te winkelen en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van je behoeften en voorkeuren.

FAQ

Is de Kirkland Signature olijfolie van Costco echt zo goed als ze zeggen?

Ja, Kirkland Signature olijfolie heeft positieve beoordelingen ontvangen en voldoet zelfs aan de smaaknormen van gerenommeerde organisaties. Het biedt veel waar voor zijn prijs en is een populaire keuze onder Costco-leden.

Waarom is Costco overgestapt op een ander merk vanille-extract?

Costco heeft om verschillende redenen besloten om van merk te veranderen. Hoewel sommige shoppers het nieuwe merk een slechte vervanger vinden, blijft het nog steeds een kosteneffectieve optie in vergelijking met andere merken op de markt.

Kan ik de beoordeling van Consumer Reports over Costco’s bacon vertrouwen?

Consumer Reports is een gerenommeerde organisatie die bekend staat om hun onbevooroordeelde producttests. Uit de resultaten van hun smaaktests is gebleken dat Kirkland Signature bacon een beoordeling “uitstekend” heeft gekregen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor liefhebbers van bacon.

Zijn Kirkland Signature wijnen en sterke dranken echt het proberen waard?

Ja, de wijnen en sterke dranken van het merk Kirkland Signature hebben een hoge beoordeling gekregen van het Beverage Testing Institute en worden aanbevolen door barmannen. Ze bieden een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid, waardoor ze een geweldige optie zijn voor alcoholliefhebbers.

Krijgt u waar voor uw geld met de ahornsiroop van Costco?

Absoluut. Consumer Reports en Epicurious hebben Kirkland Signature organische ahornsiroop geprezen om zijn smaak en prijs. Het biedt een balans van zoetheid en ahornsmaak voor een lagere prijs dan andere merken.

Kan ik geld besparen op voorgeschreven medicijnen door gebruik te maken van Costco’s apotheek?

In veel gevallen wel. Consumer Reports heeft ontdekt dat Costco doorgaans lagere prijzen biedt voor medicijnen op recept in vergelijking met andere fysieke apotheken. Het is echter altijd verstandig om prijzen te vergelijken en ook online opties te overwegen om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt.