Restaurants

De McDonald’s Ontbijt Hack voor goedkopere Hot Cakes is geniaal

De McDonald’s Ontbijt Hack: Goedkopere warme koeken met McGriddle-broodjes

McDonald’s is altijd al een populaire bestemming geweest voor ontbijtliefhebbers en hun menu biedt een breed scala aan opties om ’s ochtends de honger te stillen. Maar wist je dat er een briljante ontbijt hack bestaat waarmee je kunt genieten van hun beroemde hot cakes tegen een fractie van de kosten? Dankzij een virale TikTok-video hebben klanten een slimme manier ontdekt om gewone McGriddle-broodjes te bestellen als vervanging voor hot cakes. In dit artikel verdiepen we ons in deze geniale ontbijt-hack en laten we je zien hoe je McGriddle-broodjes kunt bestellen voor een heerlijk en goedkoop ontbijt-alternatief.

De McGriddle-broodjes: Een lekkernij met ahorn

Voordat we in de details van deze ontbijt-hack duiken, nemen we even de tijd om te waarderen wat de McGriddle-broodjes zo speciaal maakt. McGriddle buns worden traditioneel gebruikt voor het maken van verrukkelijke ontbijtsandwiches, maar worden op de officiële McDonald’s website beschreven als minicakejes met ahorn. Door hun unieke smaak en textuur zijn ze een heerlijke traktatie die perfect past bij de andere ingrediënten van een McGriddle broodje.

De kostenvergelijking: Hot Cakes vs. McGriddle broodjes

Als het op ontbijtopties aankomt, zijn McDonald’s hot cakes een geliefde klassieker. Afzonderlijk bestellen kan echter een beetje prijzig zijn, met een gemiddelde prijs van ongeveer $2,50. Aan de andere kant, geldbesparende combimaaltijden zoals het Big Breakfast met hot cakes beginnen bij ongeveer $5,50. Dit is waar de ontbijt-hack van pas komt. Door gewone McGriddle broodjes te bestellen in plaats van hot cakes, kun je genieten van een kosteneffectief alternatief. Het bestellen van alleen een broodje kost naar verluidt ongeveer $1, waardoor het de meest budgetvriendelijke manier is om je zin in pannenkoeken te bevredigen.

McGriddle broodjes bestellen

Nu je staat te popelen om deze ontbijt-hack uit te proberen, laten we de eenvoudige stappen doorlopen om McGriddle broodjes te bestellen bij je plaatselijke McDonald’s:
1. Timing is belangrijk: De ontbijtservice van McDonald’s eindigt meestal om 10:30 uur, dus zorg dat je op tijd bent om deze heerlijke traktatie van het ontbijtmenu van de fastfoodketen te halen.
2. 2. Plaats je bestelling: Als je bij de balie bent, vraag dan gewoon om McGriddle brood of broodjes als je voorkeursitem. Het vriendelijke personeel zal je helpen met de juiste bestelling.
Het is belangrijk om te weten dat hoewel in de TikTok-video wordt vermeld dat de McGriddle-broodjes $1 kosten, de werkelijke prijs kan variëren. Sommige klanten hebben gemeld dat de kosten rond de $ 2 liggen. Desondanks is het bestellen van McGriddle buns nog steeds een fantastische geldbesparende optie in vergelijking met de gewone hot cakes.

Een revolutionair ontbijtalternatief

Degenen die de McGriddle bun hack hebben geprobeerd, vonden het revolutionair. Het gewone McGriddle broodje wordt geleverd met zowel de bovenste als onderste plakjes, zodat je je ontbijtervaring kunt aanpassen. Of je nu liever boter smeert, extra ahornsiroop of zelfs je favoriete toppings toevoegt, de McGriddle broodjes vormen een veelzijdige basis voor een heerlijk en persoonlijk ontbijt.
Op TikTok hebben gebruikers hun enthousiasme geuit over deze off-menu hack, waarbij één persoon zei: “Ik moet dit proberen. Ik hou niet echt van de hele McGriddle sandwich, maar het brood is geweldig!”. Een andere commentator merkte speels op, “Vertel je me nu dat ik geen Chicken McGriddle hoef te bestellen en de kip aan mijn hond moet geven?”. De buzz rond deze ontbijt hack is een bewijs van de populariteit en het potentieel om uw McDonald’s ontbijtervaring te verbeteren.

Beschikbaarheid en besteltips

Hoewel de beschikbaarheid van het apart bestellen van McGriddle-broodjes kan variëren afhankelijk van je lokale McDonald’s-locatie, beweren veel TikTok-gebruikers al jaren met succes McGriddle-broodjes te bestellen. Sommigen meldden zelfs dat de optie wordt vermeld op populaire voedselbezorgapps zoals DoorDash en GrubHub. Dus als je het niet op het reguliere menu kunt vinden, is het verkennen van deze bezorgplatforms misschien wel jouw ticket om te genieten van dit kosteneffectieve ontbijtalternatief.
Vergeet niet dat het altijd een goed idee is om bij je plaatselijke McDonald’s te informeren naar de beschikbaarheid en prijzen voordat je je bestelling plaatst. Het personeel helpt je graag en zorgt ervoor dat je optimaal van je McGriddle-broodjes kunt genieten.

Conclusie

De McDonald’s ontbijthack om McGriddle-broodjes te bestellen als vervanger voor warme broodjes is echt geniaal. Het biedt niet alleen een meer betaalbare optie voor liefhebbers van pannenkoeken, maar het biedt ook een unieke smaak en ervaring die het onderscheidt. Door de eenvoudige stappen in dit artikel te volgen, kunt u genieten van een heerlijk en budgetvriendelijk ontbijt bij McDonald’s. Dus waarom zou je deze ontbijt-hack niet eens proberen en genieten van de met ahorn doordrenkte lekkernijen van de McGriddle broodjes?

FAQ

Kan ik echt McGriddle-broodjes bestellen in plaats van warme broodjes bij McDonald’s?

Ja, dat kan! Dankzij een virale TikTok-video hebben klanten ontdekt dat het bestellen van gewone McGriddle-broodjes een slimme hack is om te genieten van een voordelig alternatief voor warme broodjes bij McDonald’s.

Hoeveel kosten McGriddle broodjes?

De kosten van McGriddle buns kunnen variëren afhankelijk van de locatie en het specifieke McDonald’s restaurant. In de TikTok-video werd een prijs van $1 genoemd, maar sommige klanten meldden een prijs van rond de $2. Het is altijd een goed idee om bij je lokale McDonald’s te informeren naar de meest nauwkeurige prijsinformatie.

Smaken McGriddle broodjes hetzelfde als warme broodjes?

Nee, McGriddle broodjes hebben een unieke smaak en textuur. Ze worden beschreven als minikoekjes met ahorn en worden traditioneel gebruikt voor het maken van ontbijtsandwiches. Veel klanten vinden ze echter een heerlijke en bevredigende vervanging voor hot cakes.

Kan ik mijn McGriddle broodjes aanpassen met boter, siroop of andere toppings?

Absoluut! Als je gewone McGriddle broodjes bestelt, krijg je zowel de bovenste als de onderste plak. Hierdoor kun je je ontbijtervaring aanpassen door boter te smeren, extra ahornsiroop toe te voegen of zelfs je favoriete toppings toe te voegen om de smaak te verbeteren en te genieten van een gepersonaliseerd ontbijt.

Zijn McGriddle broodjes de hele dag verkrijgbaar bij McDonald’s?

De beschikbaarheid van het apart bestellen van McGriddle broodjes kan variëren afhankelijk van uw lokale McDonald’s locatie. Je kunt het beste een bezoek brengen tijdens de ontbijturen, aangezien McDonald’s traditioneel tot 10:30 uur ontbijt serveert. Sommige klanten hebben echter gemeld dat ze al jaren met succes McGriddle buns apart bestellen en ze kunnen zelfs worden vermeld op voedselbezorgapps zoals DoorDash en GrubHub.

Staan de McGriddle broodjes ook op het gewone McDonald’s menu?

Afzonderlijk bestelde McGriddle-broodjes staan mogelijk niet bij alle McDonald’s-vestigingen op het reguliere menu. Sommige klanten hebben ze echter met succes aan de toonbank besteld en ze zijn mogelijk ook verkrijgbaar via voedselbezorgapps. Als je ze niet op het menu kunt vinden, is het de moeite waard om navraag te doen bij het personeel of om alternatieve bestelmogelijkheden te bekijken.