De Gazet mee op Food Tour // reportage in GvA

Op een donderdag in maart kreeg ik via mijn blog een Facebookberichtje van Gazet van Antwerpen, ze wilden een reportage maken over mijn Vegan Food Tour.

OH MY GOD JULLIE WILLEN WAT??? Ja, ik was MEGA blij, ik kon niet geloven dat het geen droom was tot het écht zo ver was. “Oh ja, we willen het doen in het teken van Try Vegan, dus het zou volgende week al moeten klaar zijn, lukt dat voor jou?” *Fuuuck, stress!* “Ja dat lukt zeker!” En zo geschiedde, op 21 maart: mijn speciale mini-Vegan Food Tour met een journaliste en een fotograaf van Gazet van Antwerpen. Op 23 maart stond ik in de Gazet, naast EVA met Try Vegan. Trots als een gieter was ik, en zo ook mijn grootvader (te schattig!)

Het online artikel lees je hier.

Sidenote: Ik noem mezelf eerder vegetariër (of flexanist) dan veganist (omdat ik dat ook niet ben) én sommige uitspraken zijn een beetje uitvergroot (bijvoorbeeld dat van de mannen vs. vrouwen #imnotsexist), maar voor de rest ben ik echt super tevreden van het artikel!

Vegan Food Tour Antwerpen

Op een Vegan Food Tour ga ik met een groepje van max. 8 mensen langs de beste vegan hotspots (en meer verstope vegan-friendly plekjes) in Antwerpen. Een afwisseling tussen zoete en hartige gerechtjes, van Vlaamse klassiekers tot Asian Streetfood, vormt samen een volledige brunch. Wil je ook eens mee op Vegan Food Tour? Lees hier alle info!

DSC_0243DSC_0244DSC_0245DSC_0247

Nogmaals een dikke merci aan Rebecca, Patrick, HART, Récollets en Icbao!

Ben jij al ingeschreven voor Try Vegan? Deze campagne van EVA en BE Vegan wil de Belg aansporen eens vegan te proberen tijdens de maand april. Tijdens deze periode krijg je dan ook allerlei tips, info en weetjes om het je makkelijk te maken. Er staan zelfs diëtisten voor je klaar om te antwoorden op vragen. Eet je doorgaans nooit vegan en denk je dat het te moeilijk gaat zijn? Je hoeft zeker niet meteen 100% vegan te gaan eten, maar het gewoon eens testen. Bijvoorbeeld 1 dag per week, of 1 maaltijd per dag, kan ook allemaal. Elk beetje helpt voor een schonere planeet!

Liefs
Lisa


Wil je meer tips over vegan eten, fairtrade fashion en duurzaam leven? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Liefs, Lisa!

Meer lezen:

Top vijf Nom Eat recepten van 2018

Mijn recept in de krant

Mijn artikel in EVA Magazine // eerste gedrukte artikel

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s