Facts

Een nieuwe Oreo is hier net op tijd voor het griezelige seizoen

Een nieuwe Oreo is hier net op tijd voor spookseizoen

Als de bladeren van kleur beginnen te veranderen en de lucht knapperig wordt, kijken herfstliefhebbers zoals ik reikhalzend uit naar de komst van alles wat gezellig en Halloween-achtig is. Dit jaar bereikte mijn opwinding nieuwe hoogten toen ik ontdekte dat Nabisco, het genie achter iconische lekkernijen als Oreos, Chips Ahoy! en Teddy Grahams, een reeks nieuwe Oreo-smaken had onthuld in afwachting van het griezelige seizoen (via Business Insider).

Introductie van BOO! Oreo’s

Stel je mijn vreugde voor toen ik de Oreo’s met Halloween-thema tegenkwam, toepasselijk BOO! Oreos, netjes uitgestald in de winkelschappen. De verpakking alleen al vervulde me met verwachting en ik greep gretig een pakje om de heerlijke verrassingen binnenin te ontdekken (via Twitter).
BOO! Oreo’s zijn een heerlijke variatie op het klassieke Oreo-koekje. Deze limited-edition traktaties hebben vijf verschillende vormen op de knapperige, chocolade koekjes, met een levendige oranje crème ertussen. Nu vraag je je misschien af of deze koekjes pompoensmaak hebben, maar vrees niet! De oranje kleur is puur voor de esthetiek en er zit geen pompoensmaak aan (behalve aan het pompoenvormige koekje natuurlijk). De vijf vormen zijn een spook, een pompoen, een heks, een spinnenweb en een vleermuis, die allemaal uitnodigen tot “Dare to Dunk” (via Awesome Inventions).

Beschikbaarheid en waar ze te vinden

Als je net zo enthousiast bent als ik om deze Halloween Oreo’s te bemachtigen, zul je blij zijn te horen dat ze zolang de voorraad strekt verkrijgbaar zijn bij de meeste supermarkten, zoals Giant, Walmart en Kroger. Als je meer van online shoppen houdt, kun je ze ook vinden op platforms als Amazon, zodat je je griezelige trek met een paar klikken kunt stillen (via Twitter).
Het is vermeldenswaard dat sommige gelukkige Oreo-fanaten deze verrukkelijke lekkernijen zelfs al in augustus konden ontdekken, waardoor ze de officiële start van het griezelige seizoen afkondigden. Nu de herfst in volle gang is, is er geen beter moment om je tegoed te doen aan deze seizoenslekkernijen of ze zelfs te verwerken in je favoriete Halloweenrecepten die je het hele jaar hebt bewaard (via TikTok).

Omarm het griezelige seizoen

Met Halloween voor de deur bieden BOO! Oreo’s een heerlijke en speelse manier om het seizoen te vieren. Of je ze nu alleen eet, deelt met vrienden en familie of creatief aan de slag gaat in de keuken, deze limited-edition traktaties zullen zeker een vleugje eigenzinnigheid en plezier toevoegen aan je Halloweenfestiviteiten. Mis dus niet de kans om te genieten van de magie van dit griezelige seizoen met BOO! Oreos!

FAQ

Wat maakt BOO! Oreo’s anders dan gewone Oreo’s?

BOO! Oreo’s zijn een speciale Halloween-versie van het klassieke Oreo-koekje in beperkte oplage. Ze hebben een levendige oranje crèmevulling tussen knapperige chocoladekoekjes en zijn verkrijgbaar in vijf griezelige vormen: spook, pompoen, heks, spinnenweb en vleermuis. De oranje kleur is puur voor de esthetiek en er zit geen pompoensmaak in de koekjes.

Waar kan ik BOO! Oreo’s vinden?

BOO! Oreo’s zijn te vinden bij de meeste supermarkten zoals Giant, Walmart en Kroger. Ze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus controleer het koekjespad of de seizoensgebonden Halloween-afdeling van je plaatselijke winkel. Als je liever online winkelt, kun je ze ook vinden op platforms als Amazon.

Zijn BOO! Oreo’s het hele jaar door verkrijgbaar?

Nee, BOO! Oreo’s zijn een limited edition-product dat speciaal voor het Halloween-seizoen wordt uitgebracht. Ze zijn slechts een beperkte tijd verkrijgbaar, meestal vanaf het einde van de zomer of het begin van de herfst tot Halloween of totdat de voorraad op is.

Hebben BOO! Oreo’s een pompoensmaak?

Nee, BOO! Oreo’s hebben geen pompoensmaak. De oranje crèmevulling en het pompoenvormige koekje wekken misschien de indruk van een pompoensmaak, maar de smaak is de klassieke chocoladesmaak van Oreo’s die we allemaal kennen en waar we van houden.

Kan ik BOO! Oreo’s gebruiken in recepten met een Halloween-thema?

Absoluut! BOO! Oreo’s kunnen een leuk en feestelijk tintje geven aan je recepten met een Halloween-thema. Of je ze nu wilt gebruiken als decoratief element, ze wilt pletten voor een koekjeskorst of ze wilt verwerken in creatieve desserts, de unieke vormen en levendige oranje kleur van BOO! Oreo’s kunnen je Halloween-traktaties een extra dimensie geven.

Zullen BOO! Oreo’s worden aangevuld als ze uitverkocht zijn?

Helaas is de beschikbaarheid van BOO! Oreos afhankelijk van vraag en aanbod. Als ze zijn uitverkocht, is er geen garantie dat ze weer worden aangevuld. Je kunt het beste een pakje kopen zodra je ze ziet, zodat je deze beperkte Halloween-traktatie niet mist.