News

Campbell’s geeft eindelijk 2 klassieke romige soepsmaken de glutenvrije behandeling

Campbell’s introduceert glutenvrije crèmesoepen: Een gamehanger voor mensen met dieetbeperkingen

In een poging om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar glutenvrije opties, heeft Campbell’s een belangrijke doorbraak gemaakt door twee klassieke romige soepsmaken te introduceren in een glutenvrij formaat. Het nieuwste aanbod van het bedrijf, Cream of Mushroom en Cream of Chicken, zal een revolutie op de markt teweegbrengen en een gemakkelijke oplossing bieden voor mensen die een glutenvrij dieet volgen.

De glutenvrije uitdaging

Voor mensen die een glutenvrij dieet volgen, kan het een hele opgave zijn om geschikte opties te vinden die zowel lekker als gemakkelijk zijn. Gluten, een eiwit dat voorkomt in tarwe en andere granen, vormt een uitdaging omdat het vaak wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in veel soepen in blik, waaronder romige varianten. Hierdoor zijn soepen een van de grootste verborgen bronnen van gluten, wat het extra moeilijk maakt voor mensen met glutengevoeligheid of coeliakie.

Campbell’s antwoord op het glutenvrije dilemma

Campbell’s erkent de behoefte aan glutenvrije alternatieven en heeft een gedurfde stap gezet door twee nieuwe glutenvrije soepen op de markt te brengen, geïnspireerd op hun klassieke favorieten. De glutenvrije champignonroomsoep bevat een verrukkelijke combinatie van champignons, knoflook en room, allemaal zonder conserveringsmiddelen. De Glutenvrije Kippensoep bevat antibioticavrije kip en verse room, waardoor zowel smaak als kwaliteit gegarandeerd zijn.

Dieetbehoeften aanpakken

Gary Mazur, Campbell’s Vice President of Marketing, leeft mee met mensen die een glutenvrij dieet moeten volgen terwijl ze hun favoriete maaltijden bereiden. Hij is enthousiast over het vooruitzicht dat Campbell’s iconische soepen kunnen helpen om aan de dieetbehoeften te voldoen. Met de introductie van deze glutenvrije opties kunnen mensen nu vol vertrouwen Campbell’s soepen in hun recepten verwerken, zoals sperziebonenschotel, kipnoedelschotel of champignon stroganoff, zonder hun dieetwensen in gevaar te brengen.

Beschikbaarheid en toegankelijkheid

De onlangs gelanceerde glutenvrije soepen van Campbell’s zijn in het hele land verkrijgbaar in de winkels en kosten ongeveer $1,99 per blikje. Om het voor consumenten makkelijker te maken de glutenvrije varianten te herkennen, heeft Campbell’s een oranje embleem op de verpakking geplaatst. Hoewel de soepen te vinden zijn in fysieke winkels, kunnen ze voor extra gemak ook worden gekocht op online platforms zoals Amazon.

Een positieve impact voor de glutenvrije gemeenschap

De introductie van glutenvrije Cream of Mushroom en Cream of Chicken soepen door Campbell’s is een belangrijke mijlpaal in de voedingsindustrie. Door toegankelijke en betaalbare opties aan te bieden, komt het bedrijf niet alleen tegemoet aan de behoeften van mensen met glutengevoeligheden, maar helpt het ook om glutenvrije keuzes te normaliseren. Deze ontwikkeling opent nieuwe mogelijkheden voor mensen met een glutenvrij dieet, zodat ze kunnen genieten van de smaken waar ze van houden zonder afbreuk te doen aan hun gezondheid of gemak.

Conclusie

Campbell’s toewijding om tegemoet te komen aan dieetbehoeften blijkt duidelijk uit hun nieuwste glutenvrije Cream of Mushroom en Cream of Chicken soepen. Met deze nieuwe producten kunnen mensen die een glutenvrij dieet volgen nu genieten van het gemak en de heerlijkheid van de iconische romige soepen van Campbell. Deze baanbrekende stap van Campbell’s zal een positieve impact hebben op de glutenvrije gemeenschap, door hen meer opties te bieden en hen in staat te stellen smakelijke maaltijden te maken die voldoen aan hun dieetbeperkingen.
Disclaimer: De informatie in dit artikel is gebaseerd op het bronartikel van Mashed.com. Raadpleeg een gezondheidsdeskundige of gediplomeerd voedingsdeskundige voor persoonlijk voedingsadvies.

FAQ

Zijn Campbell’s Cream of Mushroom en Cream of Chicken soepen glutenvrij?

Ja, Campbell’s heeft glutenvrije versies van hun Cream of Mushroom en Cream of Chicken soepen geïntroduceerd, speciaal samengesteld om te voldoen aan de dieetbehoeften van mensen die gluten vermijden.

Waarom zijn de meeste soepen in blik niet glutenvrij?

Veel soepen in blik, vooral romige varianten, bevatten gluten omdat tarwe vaak als verdikkingsmiddel wordt gebruikt. Dit vormt een uitdaging voor mensen die een glutenvrij dieet volgen, omdat soepen een belangrijke bron van verborgen gluten zijn.

Wat maakt Campbell’s glutenvrije soepen anders dan andere soepen?

Campbell’s glutenvrije soepen onderscheiden zich door hun streven naar kwaliteit en smaak. De Cream of Mushroom soep is gemaakt zonder conserveringsmiddelen en bevat een mix van champignons, knoflook en room. De kippensoep bevat antibioticavrije kip en verse room van de boerderij, waardoor consumenten verzekerd zijn van een heerlijke en gezonde optie.

Waar vind ik Campbell’s glutenvrije soepen?

Campbell’s glutenvrije soepen zijn in het hele land verkrijgbaar in winkels. Let op het oranje embleem op het blikje dat aangeeft dat ze glutenvrij zijn. Als je ze niet in de winkel kunt vinden, zijn ze misschien ook online te koop via retailers zoals Amazon.

Kan ik Campbell’s glutenvrije soepen gebruiken in mijn favoriete recepten?

Absoluut! Campbell’s glutenvrije Cream of Mushroom en Cream of Chicken soepen kunnen worden gebruikt in verschillende recepten, zoals groene bonen ovenschotel, kip noodle ovenschotel of paddenstoelen stroganoff. Deze soepen bieden een veilige en gemakkelijke optie voor mensen met een glutenvrij dieet om van hun favoriete gerechten te genieten.

Zijn Campbell’s glutenvrije soepen geschikt voor mensen met coeliakie?

Ja, Campbell’s glutenvrije soepen zijn geschikt voor mensen met coeliakie, omdat ze geen gluten bevatten. Het wordt echter altijd aangeraden om de etiketten zorgvuldig te lezen en een arts of gediplomeerd voedingsdeskundige te raadplegen voor een persoonlijk dieetadvies.