Facts

Molly Yeh onthult het artikel dat ze nooit in de supermarkt laat liggen

Molly Yeh onthult het artikel dat ze nooit in de supermarkt laat liggen

In de wereld van beroemde chef-koks is het altijd fascinerend om een kijkje te krijgen in hun persoonlijke leven en de ingrediënten en items te ontdekken waar ze niet zonder kunnen. Van de mosterdverzameling van Andrew Zimmern tot de basisgerechten van Giada De Laurentiis, deze inzichten maken ze herkenbaar voor fijnproevers. Nu kunnen we een nieuwe naam aan die lijst toevoegen: Molly Yeh, foodblogger en presentatrice van Food Network’s “Girl Meets Farm”. Molly Yeh onthulde onlangs welk artikel ze nooit mist in de supermarkt en het zou je wel eens kunnen verbazen.

Molly Yeh: Rijzende ster in de culinaire wereld

Molly Yeh is snel beroemd geworden in de culinaire wereld. Ze is opgenomen in Forbes’ 2017 30 onder 30 lijst en heeft de harten van velen veroverd met haar heerlijke recepten en unieke kookstijl. Geïnspireerd door haar Joodse en Chinese erfgoed heeft Molly Yeh een sterke aanhang gecreëerd op haar blog My Name is Yeh. Met haar talent en passie heeft ze al twee kookboeken gepubliceerd en een derde staat gepland voor de herfst van 2022.

Het item dat niet mag ontbreken: Boerenkool

Hoewel je misschien zou verwachten dat Molly Yeh’s must-have een hoofdingrediënt is voor haar beroemde gerechten, blijkt dat haar belangrijkste boodschappen uit de groentelade komen. Het enige waar ze nooit zonder gaat is boerenkool. Molly Yeh onthulde in een interview met Real Simple dat ze altijd de grote zakken voorgewassen boerenkool koopt. Ze gebruikt het op verschillende manieren, zoals het toevoegen aan smoothies en het maken van boerenkoolchips. Maar waarom boerenkool?

Waarom boerenkool?

Voor Molly Yeh heeft boerenkool een dubbel doel. Ten eerste helpt het haar om zich minder schuldig te voelen over haar liefde voor taart. Door boerenkool in haar dieet op te nemen, compenseert ze de zoete lekkernijen die ze graag maakt. Het is een sympathieke benadering die velen kunnen waarderen. Ten tweede verwerkt Molly Yeh boerenkool in verschillende van haar recepten, waardoor de voedingswaarde ervan toeneemt en de gerechten een levendig tintje krijgen.

Heerlijke recepten met boerenkool

Een van de recepten waarin Molly Yeh boerenkool verwerkt is haar versie van Shakshuka. Dit gerecht uit het Midden-Oosten bestaat traditioneel uit gepocheerde eieren in een smaakvolle tomatensaus. Molly Yeh’s draai aan Shakshuka bevat de toevoeging van boerenkool, wat een extra laag textuur en voeding aan het gerecht toevoegt. Het is een heerlijke combinatie die Molly Yeh’s creativiteit in de keuken laat zien.
Een ander recept dat Molly Yeh’s liefde voor boerenkool benadrukt is haar Garlicky, Lemony Kale. Deze brunchfavoriet is ongelooflijk makkelijk te maken en barst van de smaken. De knoflook- en citroentonen vullen de boerenkool perfect aan en zorgen voor een gerecht dat zowel gezond als bevredigend is. Het is een recept dat de veelzijdigheid van boerenkool laat zien en hoe je er op een eenvoudige maar heerlijke manier van kunt genieten.

Winkelen zoals Molly Yeh

Als je net als Molly Yeh wilt winkelen en boerenkool in je maaltijden wilt verwerken, koop dan de grote zakken voorgewassen boerenkool bij je plaatselijke supermarkt. Als je deze bij de hand hebt, kun je experimenteren met verschillende recepten en creatieve manieren vinden om van dit voedzame bladgroen te genieten. Of het nu in smoothies, salades of gekookte gerechten is, boerenkool voegt een levendig en gezond element toe aan je maaltijden.

Conclusie

Molly Yeh, de rijzende ster in de culinaire wereld, heeft onthuld wat ze nooit in de supermarkt laat liggen: boerenkool. Met haar liefde voor bakken en het creëren van zoete lekkernijen, verwerkt Molly Yeh boerenkool in haar dieet om haar uitspattingen in balans te brengen. Ze gebruikt boerenkool ook in haar recepten en laat zo de veelzijdigheid en voedingswaarde ervan zien. Door Molly Yeh’s voorbeeld te volgen, kun jij de wereld van boerenkool verkennen en nieuwe en spannende manieren ontdekken om van dit groene blad te genieten. Dus als je de volgende keer naar de supermarkt gaat, vergeet dan niet een zak boerenkool te pakken en begin aan een culinair avontuur geïnspireerd door Molly Yeh.

FAQ

Wat is het item waar Molly Yeh nooit zonder naar de supermarkt gaat?

Molly Yeh gaat nooit de supermarkt uit zonder boerenkool te kopen.

Waarom koopt Molly Yeh altijd boerenkool?

Molly Yeh koopt boerenkool omdat ze zich dan minder schuldig voelt over het eten van zoete lekkernijen zoals taart. Zo kan ze haar uitspattingen compenseren en een gezond ingrediënt in haar dieet opnemen.

Hoe gebruikt Molly Yeh boerenkool in haar recepten?

Molly Yeh gebruikt boerenkool op verschillende manieren in haar recepten. Ze voegt het toe aan smoothies en maakt boerenkoolchips, maar ze verwerkt het ook in gerechten zoals haar versie van Shakshuka en haar recept voor boerenkool met knoflook en citroen.

Wat zijn de voedingsvoordelen van boerenkool?

Boerenkool is een zeer voedzame bladgroente. Het is rijk aan vitamine A, C en K en mineralen zoals calcium en kalium. Het is ook een goede bron van vezels en antioxidanten.

Waar kan ik Molly Yeh’s recepten vinden?

Molly Yeh deelt haar recepten op haar blog, My Name is Yeh. Je kunt haar blog bezoeken om een breed scala aan heerlijke recepten te ontdekken die haar culinaire vaardigheden en creativiteit laten zien.

Kan ik in Molly Yeh’s recepten boerenkool vervangen door andere bladgroenten?

Ja, als je geen fan bent van boerenkool of de voorkeur geeft aan andere bladgroenten, kun je deze zeker vervangen in de recepten van Molly Yeh. Spinazie, snijbiet of collard greens kunnen als alternatief worden gebruikt om de voedingswaarde te behouden en een vergelijkbaar element aan de gerechten toe te voegen.