Kitchen

Shark Tank-keukenspullen die je op Amazon kunt kopen

Shark Tank-keukenspullen die je op Amazon kunt kopen

Als je een fan bent van de populaire tv-show “Shark Tank” en gefascineerd bent door de innovatieve en baanbrekende keukengadgets die in de show worden getoond, zul je blij zijn om te weten dat veel van deze producten nu te koop zijn op Amazon. Van gadgets die je maaltijdvoorbereiding stroomlijnen tot hulpmiddelen die koken een fluitje van een cent maken, deze “Shark Tank” juweeltjes hebben hun waarde bewezen in de Tank en zijn klaar om de manier waarop je kookt en eet te veranderen. In dit artikel verkennen we een aantal van deze verborgen juweeltjes en gaan we dieper in op hun bruikbaarheid, functionaliteit en gebruikservaring.

Souper Cubes: Verander je vriesspel

Een veelvoorkomende uitdaging in de keuken is het vinden van het perfecte formaat voor het invriezen van extra porties soepen, stoofschotels en andere recepten. Souper Cubes, een oplossing die afkomstig is van de “Shark Tank”, biedt een briljant antwoord op dit probleem. Deze extra grote siliconen ijsblokjesbakjes zijn verkrijgbaar in formaten van één en twee kopjes, perfect voor het invriezen van individuele porties van recepten. Ze zijn ook verkrijgbaar in andere formaten.
Je kunt de Souper Cubes niet alleen gebruiken voor soepen, maar ook voor het invriezen van rauwe ingrediënten, restjes bouillon of sauzen voor pasta of eiwitten. Deze siliconen bakjes zijn ovenbestendig en kunnen dienen als pannen voor minibroden. Ze hebben een metalen frame om doorzakken te voorkomen wanneer ze naar de vriezer worden verplaatst en worden geleverd met deksels om absorptie van vriesgeur te voorkomen. Met aanbiedingen van drie haaien in de show sloot Souper Cubes een deal met Lori Greiner.

Anytongs: Aanpasbare tang voor elke taak

Tangen zijn veelzijdig gereedschap in de keuken, maar soms werkt één tang niet goed voor alle taken. Anytongs, te zien in “Shark Tank”, lost dit probleem op door een scharnierend uiteinde te bieden waarmee je je eigen tang kunt aanpassen met vorken, lepels of een combinatie van beide. Deze functie maakt ze geschikt voor elke kooktaak en je kunt het keukengerei verwisselen om kruisbesmetting te voorkomen.
Door financiering van Daymond John te krijgen, bewezen de makers van Anytongs de waarde van hun product op het podium van “Shark Tank”. Nu kun je deze handige tang vinden op Amazon en genieten van zijn veelzijdigheid in je keuken.

Scrub Daddy: De spons met een glimlach

Scrub Daddy, het meest succesvolle Shark Tank-product aller tijden, geeft een unieke draai aan de traditionele keukenspons. Gemaakt van een gepatenteerd materiaal genaamd FlexTexture, wordt Scrub Daddy zacht en buigzaam in warm water en stevig in koud water. Dankzij dit aanpassingsvermogen kan hij verschillende schoonmaaktaken effectief aan.
In warm water is de spons zacht en geschikt voor delicate oppervlakken zoals glaswerk, aanrechten en pannen met antiaanbaklaag. In koud water wordt hij steviger, waardoor hij ideaal is voor hardnekkiger vuil zoals aangebakken vuil en kleverige resten. Met het ontwerp van het lachende gezichtje kan de mond van Scrub Daddy beide kanten van het keukengerei tegelijk schoonmaken, terwijl de ogen helpen bij het schoonmaken van de vorkpunten. Dit speelse ontwerp voegt een vleugje plezier toe aan je schoonmaakroutine terwijl het de functionaliteit van de spons verbetert.

Frywall: Zeg vaarwel tegen oliespetters

Thuis eten bakken kan een heerlijke ervaring zijn, maar omgaan met oliespetters is vaak een frustrerende uitdaging. Frywall, een uitvinding die te zien was op “Shark Tank”, biedt een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Het is een siliconen kraag die om je pan past, waardoor oliespetters veilig binnen blijven en er minder geknoeid wordt en er minder kans is op verbranding.
Stel je de kegels voor die huisdieren dragen na een bezoek aan de dierenarts en je hebt een idee van hoe Frywall eruit ziet. Met een succesvolle investering van Lori Greiner heeft Frywall aan populariteit gewonnen en je kunt het nu kopen op Amazon om te genieten van bakken zonder geknoei.

Spatty: Elk laatste beetje bereiken

Rubberen spatels zijn essentieel gereedschap in de keuken en zorgen ervoor dat er geen beslag of saus verloren gaat. Ze schieten echter vaak tekort als het gaat om het bereiken van elk hoekje en gaatje van bakjes. Spatty is een kleine rubberen spatel die dit probleem oplost door in kleine potjes en krappe ruimtes te passen.
De Spatty is oorspronkelijk ontworpen als hulpmiddel om make-up te verwijderen, maar is ook voedselveilig en perfect voor culinaire doeleinden. Hoewel het geen aanbod kreeg op “Shark Tank” omdat het toen nog een prototype was, lanceerde uitvinder Cheryl Rigdon het product met succes. Je kunt de Spatty nu vinden op Amazon, waar het geweldige recensies heeft gekregen van gebruikers die het vermogen om elk stukje voedsel te bereiken waarderen.

Veilig grijpen: Multifunctionele Siliconen Matjes

Safe Grabs zijn veelzijdige siliconen matten die ontworpen zijn om verschillende keukenproblemen op te lossen waarvan je je misschien niet eens bewust was dat je ze had. Hoewel ze op het eerste gezicht op placemats lijken, bieden deze matten zoveel meer. Ze zijn hittebestendig en kunnen gebruikt worden als onderzetters om je aanrecht en tafelblad te beschermen tegen hete potten, pannen en borden. De unieke eigenschap van Safe Grabs zijn de verhoogde randen, die helpen om gemorste vloeistoffen op te vangen en te voorkomen dat ze op uw oppervlakken druppelen.
Naast hun hittebestendige en morsbestendige eigenschappen dienen Safe Grabs ook als bescherming tegen spatten uit de magnetron. Plaats er gewoon een over uw met voedsel gevulde bak voordat u deze in de magnetron zet en het voorkomt rommelige spetters en morsen, zodat uw magnetron schoon blijft en u tijd bespaart bij het schoonmaken.
Safe Grabs zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je behoeften en keukeninrichting past. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een handige en praktische toevoeging aan je keukenarsenaal zijn.

Laatste gedachten

De “Shark Tank” keukengadgets op Amazon bieden innovatieve oplossingen voor veelvoorkomende keukenuitdagingen. Van het invriezen van individuele porties met Souper Cubes tot het aanpassen van je eigen tang met Anytongs, deze producten hebben hun waarde en nut bewezen in de show.
Scrub Daddy brengt een glimlach op je schoonmaakroutine met zijn unieke ontwerp en aanpassingsvermogen, terwijl Frywall oliespetters op afstand houdt tijdens het frituren. Spatty helpt je om het laatste beetje voedsel van je bakjes te schrapen en Safe Grabs dient als multifunctioneel hulpmiddel om hitte te beschermen, gemorst voedsel op te vangen en spatten van de magnetron te voorkomen.
Door deze “Shark Tank” juweeltjes in je keuken te brengen, kun je je kookervaring verbeteren, tijd en moeite besparen en genieten van het gemak en de functionaliteit die ze bieden. Dus waarom zou je ze niet eens proberen en zien hoe ze de manier waarop je kookt en eet kunnen veranderen? Ga naar Amazon en ontdek de verborgen juweeltjes die vandaag nog een revolutie in je keuken kunnen teweegbrengen.

FAQ

Wat zijn “Shark Tank” keukengadgets?

“Shark Tank-keukengadgets zijn innovatieve en baanbrekende keukenhulpjes en -apparaten die te zien waren in het populaire tv-programma Shark Tank. Deze producten zijn grondig onderzocht en er is in geïnvesteerd door het panel van doorgewinterde investeerders, de zogenaamde haaien. Ze bieden praktische oplossingen voor veelvoorkomende keukenuitdagingen en hebben hun waarde bewezen in de Tank.

Waar kan ik “Shark Tank” keukengadgets kopen?

Veel van de “Shark Tank” keukengadgets die in de show worden getoond, zijn te koop op Amazon. Je vindt een breed assortiment van deze innovatieve producten op het Amazon-platform, zodat je de gadgets die je interesse wekken gemakkelijk kunt ontdekken en kopen.

Zijn “Shark Tank” keukengadgets de investering waard?

De waarde van “Shark Tank” keukengadgets hangt af van je individuele behoeften en voorkeuren. Deze gadgets hebben een rigoureus evaluatieproces ondergaan in de show en hebben investeringen ontvangen van de haaien, wat hun potentieel en waarde aantoont. Het is echter belangrijk om rekening te houden met factoren zoals je kookgewoonten, specifieke uitdagingen waarmee je in de keuken wordt geconfronteerd en je budget voordat je in een keukengadget investeert.

Kan ik “Shark Tank”-keukengadgets voor andere doeleinden gebruiken?

Hoewel de “Shark Tank” keukengadgets zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zijn veel ervan veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt voor verschillende taken buiten hun beoogde gebruik. Souper Cubes bijvoorbeeld, oorspronkelijk ontworpen om soepen in te vriezen, kunnen ook worden gebruikt om andere ingrediënten en sauzen in te vriezen. Anytongs, aanpasbare tangen, kunnen worden aangepast aan verschillende kooktaken. Het is altijd een goed idee om de mogelijkheden te verkennen en te experimenteren met deze gadgets om hun volledige potentieel in je keuken te ontdekken.

Zijn “Shark Tank” keukengadgets gemakkelijk schoon te maken?

Hoe makkelijk “Shark Tank” keukengadgets schoon te maken zijn, hangt af van het specifieke product. Veel van deze gadgets zijn echter ontworpen met het oog op gebruiksgemak, en hun materialen en constructie maken ze vaak gemakkelijk schoon te maken. Het is aan te raden om de instructies en richtlijnen van het product te raadplegen voor een goede reiniging en onderhoud om een lange levensduur en optimale prestaties te garanderen.

Kan ik klantbeoordelingen vinden voor “Shark Tank”-keukengadgets?

Ja, als je “Shark Tank”-keukengadgets koopt op Amazon, kun je meestal klantbeoordelingen en beoordelingen van de producten vinden. Deze beoordelingen kunnen een waardevol inzicht geven in de prestaties, duurzaamheid en gebruikerservaring van de gadgets, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je tot aankoop overgaat.