Facts

Het whiskeymerk dat Drake koos toen hij fans op een shot trakteerde

Het whiskeymerk dat Drake koos toen hij fans op een shot trakteerde

Beroemdheden en hun favoriete sterke drank hebben het publiek altijd gefascineerd, en muziekrapper Drake is daarop geen uitzondering. Drake staat bekend om zijn verfijnde smaak en heeft zijn eigen whiskeymerk Virginia Black, evenals Mod Réserve Champagne en Mod Rosé Champagne (via Food and Wine). Maar als het aankomt op een shotje met fans, koos Drake voor een heel ander whiskeymerk.

Drake’s favoriete whiskey

Volgens een rapport van TMZ maakte Drake een verrassingsoptreden in een bar in Detroit, Michigan, waar hij besloot om samen met een paar dames een shot whiskey te drinken voor zijn vlucht. Hoewel je zou verwachten dat Drake zijn eigen Virginia Black whiskey zou pakken, verraste hij iedereen door shots J.W. (Johnny Walker) te bestellen in plaats van zijn eigen merk.
Deze keuze toont Drake’s ruimdenkendheid als het gaat om het genieten van sterke dranken en zijn bereidheid om verschillende merken te proberen. Het laat ook zien dat zelfs beroemdheden hun persoonlijke voorkeuren buiten hun eigen onderneming hebben.

Beroemdheden en merkgeuren

Drake is niet de enige beroemdheid die zich waagt in de wereld van sterke dranken. In feite treedt hij in de voetsporen van andere opmerkelijke figuren zoals George Clooney, die zijn tequilamerk Casamigos in 2017 voor maar liefst 1 miljard dollar verkocht (via Business Insider). Dit succesverhaal maakte de weg vrij voor andere beroemdheden om de markt van sterke dranken te betreden.
Van Ryan Reynolds met Aviation Gin tot Kendall Jenner met haar 818 Tequila en Adam Levine en Behati Prinsloo met Calirosa Tequila, talloze beroemdheden zijn geïnspireerd om hun eigen sterke drank te creëren. Deze ondernemingen stellen hen niet alleen in staat om hun ondernemende kant te verkennen, maar geven fans ook een voorproefje van hun persoonlijke voorkeuren.

Drinken beroemdheden de sterke dranken die ze promoten ook echt?

Het is een vraag die vaak bij ons opkomt wanneer we zien dat beroemdheden alcoholmerken aanprijzen. Genieten ze echt van de producten die ze promoten of is het gewoon een zakelijke onderneming? Hoewel we het misschien nooit zeker zullen weten, suggereert Drake’s keuze voor Johnny Walker in plaats van zijn eigen Virginia Black whisky dat beroemdheden wel degelijk hun individuele voorkeuren hebben en genieten van de sterke dranken die ze aanprijzen.

Drake’s drinkvoorkeuren

Drake’s keuze voor Johnny Walker voor een informeel shotje met fans betekent niet dat hij zich niet te buiten gaat aan zijn eigen whiskeymerk. Volgens Vice staat Drake erom bekend dat hij geniet van een wijnspritzer of een glas Santa Margherita Pinot Grigio. Hij is zelfs gezien terwijl hij een glas vulde met zijn eigen Virginia Black whiskey tijdens optredens in shows zoals de “Tonight Show with Jimmy Fallon” (via YouTube).
Deze inkijkjes in Drake’s drinkgewoonten laten zien dat hij een verscheidenheid aan sterke dranken waardeert en zich niet beperkt tot slechts één merk. Het laat ook zien dat hij in staat is om samen met zijn fans te genieten van verschillende smaken en ervaringen.

Conclusie

Drake’s keuze voor Johnny Walker wanneer hij zijn fans trakteert op een shot, laat zien dat hij bereid is om verschillende whiskeymerken te verkennen, zelfs naast zijn eigen succesvolle Virginia Black. Het toont zijn waardering voor de sterke drankenindustrie als geheel en zijn verlangen om unieke ervaringen te delen met zijn fans.
Terwijl de trend van beroemdheden die zich op de gedistilleerde drankenmarkt begeven zich voortzet, is het duidelijk dat ze echt genieten van de producten die ze aanprijzen. Of het nu Drake is met Johnny Walker of andere beroemdheden met hun eigen merkgedistilleerde dranken, deze keuzes weerspiegelen hun persoonlijke smaak en voorkeuren.
Dus de volgende keer dat je een glas whisky heft, onthoud dan dat zelfs beroemdheden als Drake de diverse wereld van sterke dranken waarderen en het plezier dat gepaard gaat met het delen van een shot met fans. Proost op het omarmen van verschillende smaken en geniet van de momenten die ons samenbrengen onder het genot van een lekker drankje.

FAQ

Waarom koos Drake Johnny Walker in plaats van zijn eigen Virginia Black whiskey?

Hoewel de exacte reden niet bekend is, suggereert Drake’s keuze om Johnny Walker te bestellen in plaats van zijn eigen merk tijdens een informele borrel met fans dat hij graag verschillende whiskeymerken en smaken verkent.

Drinkt Drake zijn eigen Virginia Black whiskey?

Ja, Drake is gezien terwijl hij een glas vulde met zijn eigen Virginia Black whiskey tijdens optredens in shows zoals de “Tonight Show with Jimmy Fallon”. Dit geeft aan dat hij af en toe van zijn eigen merk geniet.

Zijn beroemdheden verplicht om de sterke dranken te drinken die ze promoten?

Beroemdheden zijn niet verplicht om de sterke dranken te drinken die ze promoten. Maar de keuze van de sterke dranken die ze persoonlijk drinken, kan inzicht geven in hun echte voorkeuren en kan helpen om een band met hun fans op te bouwen.

Zijn er nog meer beroemdheden die hun eigen sterke drankmerk hebben?

Ja, er zijn verschillende andere beroemdheden die zich in de wereld van sterke dranken met een eigen merk hebben gewaagd. Enkele opmerkelijke voorbeelden zijn George Clooney met Casamigos tequila, Ryan Reynolds met Aviation Gin, Kendall Jenner met 818 Tequila en Adam Levine en Behati Prinsloo met Calirosa Tequila.

Welke andere drankjes drinkt Drake naast whisky?

Naar verluidt staat Drake erom bekend dat hij wel eens een wijnspritzer of een glas Santa Margherita Pinot Grigio drinkt. Hieruit blijkt dat hij meer waarde hecht aan verschillende dranken dan alleen whisky.

Was Drake in Detroit voor zaken toen hij fans trakteerde op een shotje?

Hoewel het bekend is dat Drake op dat moment in Detroit was, wordt het exacte doel van zijn bezoek niet gespecificeerd in het rapport. TMZ vermeldde alleen dat hij voor zaken in de Motor City was en liet de details onbesproken.