Classic Vegan Kerstmenu 🎄

Voor het kerstmenu dit jaar koos ik voor klassiekere smaken (wat goed aansluit bij ons kookboek). Klik hieronder meteen door naar de recepten.

Helaas werd mijn hoofdgerecht enkel een bijgerecht, gezien ik de juiste hoeveelheden vergat te noteren van de cheesy croûte. Toch wilde ik jullie de rest van het menu niet onthouden, dus vandaar het ‘onvolledige’ kerstmenu. 3 weken geleden verhuisden we naar ons nieuwe huis en een week nadien werden er 750 kookboeken geleverd. Ik heb het dus ietsje te druk ook om het opnieuw te maken, anders had ik dat gedaan. Mijn excuses, soms faalt het hier ook al wel eens. Ik hoop dat je toch nog wat aan dit menu hebt, en kan zeker ook aanraden om als hoofdgerecht er iets bij te maken uit ons kookboek.

VOORGERECHT
Kreeftig pompoensoepje
met garlicy truffelcroûtons

BIJGERECHTEN
Gegrilde wintergroenten
Sinaas-salie hasselback potatoes

DESSERT
Banoffee Pie Trifle
met pudding, chocolade, cream, rumcake en homemade sticky salty caramel

Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Meer lezen:

Recept: Vegan Coq au Vin

Ons kookboek Vegan Klassiekers is uit

6 x lekker vegan brunchen in Antwerpen

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s