6 x lekker vegan brunchen in Antwerpen

Antwerpen heeft veel in z’n mars als het aankomt op lekker brunchen. En ja, ook als vegan kom je zeker aan je trekken. Mijn 5 favoriete plekjes volgen hier.

1) CIRCUS Restaurant

Circus is een veggie & vegan bio ontbijt- en lunchresto in de Kasteelpleinstraat. Op de kaart vind je onbijtcombo’s en voor de lunch zijn het gerechten met heel originele groentebereidingen. Het grootste deel van de kaart is vegan & er zijn ook veel glutenvrije opties. De lunchkaart wisselt mee met de seizoenen.

2) Camion

“Only the good stuff” is de leuze van Camion, een gezellige lunch-aperobar op het Antwerpse Zuid. Een wisselende kaart met healthy gerechtjes met veel groentjes, toasts en lekkere gezonde(re) dessesertjes. TOP! Zo goed als volledig plantbased, maar niet dwingend.

3) Bar Vert

Heel fijn zitten in het gezellige Berchem, met een tof zonnig terras (als de zon schijnt uiteraard). Je kan hier heel lekker lunchen en er zijn verschillende vegan opties. Topadresje!

bar vert

4) HART

Superlekker ontbijt en lunch in hartje 😉 Antwerpen bij HART.  Scrambled tofu, cashew-ricotta toast, vegan wentelteefjes… Must try! 100% vegan.

5) SANBA

Hippe vegan-friendly lunchplek. Wisselende kaart, maar denk aan een vegan schnitzel op een burgerbun met avocado en vegan dragonmayo of een falafel-wrap met regenbooggroentjes en tahinidressing. Heel lekker!

Schermafbeelding 2019-04-04 om 16.20.03.png(Bron foto)

6) Plant B

Bij Plant B kan je onbijten en lunchen en de keuze is er heel groot: van scrambled tofu, tot vegan zalm, salades, maar ook taart en koffiekoeken. Veggie, bijna 100% vegan.

Zoals je kan zien is vegan eten echt niet meer abnormaal. Grotere vraag = groter aanbod = beter aanbod, simple as that <3.


Wil je meer tips over vegan eten, fairtrade fashion en duurzaam leven? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Liefs, Lisa!

Lees ook:

5 x delicious vegan sweets in Antwerp (BE) 🍰🍩🍦🍪

Waar in Antwerpen kan je lekker vegan eten?

Carotterie 2000 – béste vegan lunch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s