Facts

De betaalbare wijn die Marcus Samuelsson op voorraad houdt op zijn barkar

De betaalbare wijn die Marcus Samuelsson op voorraad houdt op zijn barkar

Chef Marcus Samuelsson staat niet alleen bekend om zijn culinaire vaardigheden en levendige persoonlijkheid, maar ook om zijn onberispelijke wijnsmaak. Als Samuelsson een budgetvriendelijke wijn aanbeveelt, is dat zeker een teken dat het de moeite waard is om er een voorraad van aan te leggen. In dit artikel verdiepen we ons in de betaalbare wijn die Samuelsson’s barkarretje siert en het boeiende verhaal erachter.

De zussen McBride: Een verhaal van verbinding en passie

Een van Samuelsson’s top wijnaanbevelingen komt van de McBride Sisters Wine Company, opgericht door Andréa en Robin McBride. Het verhaal van de zussen McBride is er een van serendipiteit en gedeelde passie. Na een oprechte smeekbede van hun vader ontmoetten de zussen, die niet van elkaars bestaan afwisten, elkaar en ontdekten ze hun wederzijdse liefde voor wijnmaken.
Andréa woonde in Marlborough, Nieuw-Zeeland, terwijl Robin in de Central Valley van Californië woonde. Beiden hadden onafhankelijk van elkaar een diepe waardering voor wijn ontwikkeld. De zussen McBride erkenden het potentieel van hun samenwerking en begonnen samen aan een spannende reis. In 2005 richtten ze de McBride Sisters Wine Company op. Vandaag de dag is dit het grootste wijnbedrijf in zwarte handen in de Verenigde Staten.

Introductie van de Black Girl Magic Collection

Binnen het uitgebreide assortiment van de McBride Sisters Wine Company springt de Black Girl Magic collectie eruit als een bewijs van de waarden van de zussen op het gebied van diversiteit en duurzaamheid. Marcus Samuelsson raadt deze collectie in het bijzonder aan, omdat het niet alleen uitzonderlijke wijnen biedt, maar ook dient als een gespreksonderwerp.
De Black Girl Magic collectie bestaat uit een reeks variëteiten voor verschillende smaken. Laten we de mogelijkheden verkennen:

  • Riesling: Deze droge en zure wijn heeft tonen van steenfruit en citrus en brengt je smaakpapillen naar een oase van tropisch fruit.
  • Rosé: Heerlijk pittig en mild zoet, de rosé verleidt met zijn smaken van steenfruit en citrus.
  • Merlot: Laat je verleiden door de sappige merlot met zijn hints van chocolade en kersen, die een vleugje luxe toevoegt aan elke gelegenheid.
  • Zinfandel: Deze zinfandel neigt naar gedroogd en gekookt rood en donker fruit, aangevuld met een subtiel vleugje eikenhout en vanille.
  • Rode Blend: Met zijn complexe profiel biedt de rode blend een mengeling van sappige bessen, vers donker steenfruit en een peperig randje, in evenwicht gehouden door stevige tannines.
  • Sprankelende Brut: Voor degenen die de voorkeur geven aan een vleugje bruis, bevat de Black Girl Magic collectie sprankelende versies van de rode, rosé en riesling, perfect voor feestelijke momenten.

Beschikbaarheid en prijzen

Om te genieten van dezelfde wijnen die Marcus Samuelsson op zijn barkar heeft liggen, kun je ze gemakkelijk bestellen op de website van McBride Sisters Wine Company. Daarnaast zijn deze wijnen verkrijgbaar bij populaire retailers zoals Drizly, Trader Joe’s en Target.
Qua prijs biedt de Black Girl Magic collectie betaalbare opties, met flessen die over het algemeen tussen de $20 en $60 liggen. Dankzij deze toegankelijkheid kunnen wijnliefhebbers genieten van wijnen van hoge kwaliteit zonder de bank te breken.

Viering van zwarte uitmuntendheid en empowerment

De McBride Sisters gaven hun collectie de toepasselijke naam “Black Girl Magic” als eerbetoon aan de opmerkelijke bijdragen van zwarte vrouwen door de geschiedenis heen. Hun doel is om producten en diensten te creëren die de schoonheid, cultuur en stijl vieren waar zwarte vrouwen al sinds mensenheugenis voor staan. Door inclusiviteit en representatie voorop te stellen, geven de McBride Sisters de wijnindustrie een nieuwe vorm en stellen ze consumenten in staat om bedrijven te steunen die aansluiten bij hun waarden.

Conclusie

Marcus Samuelsson’s goedkeuring van de betaalbare wijnen van de McBride Sisters Wine Company spreekt boekdelen over hun uitzonderlijke kwaliteit en waarde. Met de Black Girl Magic collectie kunnen wijnliefhebbers een gevarieerd aanbod aan variëteiten ontdekken die niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook dienen als katalysator voor zinvolle gesprekken. Door dit Black-owned wijnbedrijf te steunen, dragen consumenten bij aan een meer inclusieve en rechtvaardige industrie. Dus waarom zou je niet in de voetsporen van Samuelsson treden en je barkarretje vullen met deze opmerkelijke wijnen die zowel smaak als impact hebben?

FAQ

Wat is het verhaal achter de McBride Sisters Wine Company?

De McBride Sisters Wine Company is opgericht door Andréa en Robin McBride, twee halfzussen die elkaar ontdekten na een verzoek van hun vader. Andréa woonde in Marlborough, Nieuw-Zeeland, terwijl Robin in de Central Valley van Californië woonde. Beide zussen hadden een passie voor wijn maken, waardoor ze in 2005 de McBride Sisters Wine Company oprichtten, nu het grootste wijnbedrijf in Black-owned in de Verenigde Staten.

Welke wijnen zitten er in de Black Girl Magic collectie?

De Black Girl Magic collectie biedt een verscheidenheid aan wijnen voor verschillende voorkeuren. De collectie bevat een riesling, rosé, merlot, zinfandel, rode blend en een bruisende brut. De collectie bevat ook sprankelende versies van de rode, rosé en riesling in chique, feestelijke blikjes. Elke wijn heeft zijn eigen unieke smaakprofiel, variërend van droog en zuur tot sappig en complex.

Waar kan ik de wijnen van de McBride Sisters Wine Company kopen?

Je kunt de wijnen van de McBride Sisters Wine Company rechtstreeks op hun website kopen. Daarnaast zijn deze wijnen verkrijgbaar bij populaire retailers zoals Drizly, Trader Joe’s en Target. De brede distributie van het bedrijf zorgt voor toegankelijkheid voor wijnliefhebbers in de hele Verenigde Staten.

Wat is de prijsklasse van de Black Girl Magic wijnen?

De Black Girl Magic wijnen staan bekend om hun betaalbaarheid en uitzonderlijke waarde. Over het algemeen liggen de prijzen voor deze wijnen tussen de $20 en $60 per fles. Dankzij deze prijs kunnen wijnliefhebbers genieten van wijnen van hoge kwaliteit zonder dat ze veel geld hoeven te betalen.

Wat was de inspiratie voor het creëren van de Black Girl Magic-wijnen?

De zussen McBride hebben de Black Girl Magic Wines gecreëerd met als doel de invloed en bijdragen van zwarte vrouwen te vieren. Ze zagen in dat zwarte vrouwen altijd al een voortrekkersrol hebben gespeeld op het gebied van schoonheid, cultuur en stijl, maar dat ze vaak over het hoofd worden gezien als het gaat om producten die speciaal voor hen zijn ontworpen. De Black Girl Magic Wines zijn een bewijs van hun toewijding aan inclusiviteit en vertegenwoordiging in de wijnindustrie.

Hoe geven de McBride Sisters prioriteit aan diversiteit en duurzaamheid in hun bedrijf?

The McBride Sisters Wine Company legt sterk de nadruk op diversiteit en duurzaamheid. Ze waarderen diversiteit niet alleen in hun eigen achtergrond, maar ook in de wijnen die ze produceren. Hun toewijding aan duurzaamheid wordt weerspiegeld in hun werkwijzen, waaronder milieuvriendelijk wijngaardbeheer en wijnbereidingstechnieken. Door prioriteit te geven aan diversiteit en duurzaamheid stelt de McBride Sisters Wine Company een voorbeeld van bewuste en verantwoordelijke bedrijfsvoering in de wijnindustrie.