Facts

Pringles heeft net een griezelige nieuwe look gekregen voor Halloween

Pringles introduceert griezelige Glow-in-the-Dark blikjes voor Halloween

Als het aankomt op het bevredigen van onze snackhonger, is Pringles altijd een betrouwbare keuze geweest. Met hun kenmerkende zadelvormige chips en iconische besnorde man op het blikje, is Pringles een dominante speler geworden op de markt van chips. Hoewel ze vaak aardappelchips worden genoemd, is het interessant om te weten dat Pringles slechts 42% aardappelen bevat. De overige ingrediënten zijn tarwezetmeel, meel, plantaardige oliën, emulgatoren, zout en kruiden.
Oorspronkelijk bekend als “Newfangled Potato Chips”, heeft deze geliefde snack wereldwijd aan populariteit gewonnen en is nu verkrijgbaar in 140 landen (via Delish). Hoewel je misschien bekend bent met de grote verscheidenheid van 29 smaken die je in je plaatselijke supermarkt kunt vinden, wist je dat Pringles eigenlijk meer dan 100 verschillende smaken heeft uitgevonden? Van Bangkok Grilled Chicken Wing tot Blueberry & Hazelnut, Pringles heeft de grenzen van chipsmaken verlegd, terwijl ze nog steeds een zwak hebben voor hun originele creaties.

Pringles en Halloween

Met de komst van september maakt Pringles zich klaar om Halloween nog spannender te maken voor chipsliefhebbers. Volgens PR Newswire gaat Pringles limited-edition glow-in-the-dark blikjes uitbrengen voor hun twee bekendste smaken: Sour Cream & Onion en Original. Deze verlichte verpakkingen zullen zeker de aandacht trekken tijdens trick-or-treating en een unieke en gedenkwaardige snackervaring bieden.
Het idee van glow-in-the-dark blikjes is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voegt ook een extra element van plezier en opwinding toe aan het Halloween seizoen. Of je nu een Halloween-feestje geeft of gewoon wilt genieten van een griezelige snack, deze limited edition blikjes Pringles zullen zeker in de smaak vallen.

Onnodige genialiteit loslaten

Gareth Maguire, de senior marketingdirecteur van Pringles, toonde zich enthousiast over de seizoensgebonden draai aan hun klassieke smaken. “We vinden het geweldig om de klassieke smaak van Pringles chips een leuke seizoensgebonden draai te geven en wat onnodige genialiteit naar Halloween te brengen met onze nieuwe Glow-in-the-Dark blikjes,” zei Maguire. Deze creatieve draai is een uitstekende manier om de Pringles-fans aan te spreken en hen iets speciaals te bieden om naar uit te kijken tijdens het Halloween-seizoen.
Als je staat te popelen om deze limited-edition blikjes in handen te krijgen, markeer dan je kalender voor september, wanneer ze in het hele land in de schappen zullen liggen. Het is aan te raden om vroeg een voorraadje aan te leggen, zodat je op 31 oktober het huis bij uitstek bent met een unieke en spannende traktatie voor trick-or-treaters.

Een hartig alternatief

Hoewel Halloween vaak wordt geassocieerd met zoete traktaties en snoep, biedt Pringles een hartig alternatief voor degenen die de voorkeur geven aan zoute snacks. De glow-in-the-dark blikjes Pringles Sour Cream & Onion en Original smaken zorgen voor een heerlijke afwisseling tijdens de feestdagen. In plaats van de gebruikelijke snoeprepen in leuke afmetingen, kun je een heel blik Pringles aanbieden om de honger van Halloweenbezoekers te stillen.
Of je nu al lang fan bent van Pringles of nieuwsgierig bent naar hun limited-edition smaken, Halloween is de perfecte tijd om te genieten van griezelige snacks. Met hun glow-in-the-dark blikjes is Pringles klaar om deze feestdagen nog onvergetelijker te maken voor chipsliefhebbers van alle leeftijden. Mis dus niet de kans om een vleugje onnodige genialiteit aan je Halloweenfeest toe te voegen met deze speciale editie Pringles-blikjes.
Vergeet niet dat deze blikjes met beperkte oplage vanaf september in het hele land te koop zullen zijn, dus zorg ervoor dat je een voorraadje inslaat en geniet van het Halloween-seizoen met een ongeëvenaarde chipservaring. Eet smakelijk!

FAQ

Wat zijn de ingrediënten van Pringles?

Pringles bevat 42% aardappelen, tarwezetmeel, meel, plantaardige oliën, emulgatoren, zout en kruiden. Het is een unieke mix van ingrediënten die ze hun kenmerkende smaak en textuur geven.

Hoeveel smaken Pringles zijn er?

Pringles heeft meer dan 100 verschillende smaken uitgevonden, hoewel je meestal rond de 29 smaken in je plaatselijke supermarkt kunt vinden. Van klassieke opties tot unieke en funky varianten, Pringles biedt een breed scala aan smaken voor verschillende smaken.

Wat maakt de glow-in-the-dark blikjes zo speciaal?

Pringles brengt limited edition glow-in-the-dark blikjes uit voor de smaken Sour Cream & Onion en Original. Deze verlichte blikjes voegen een leuk en visueel aantrekkelijk element toe aan het Halloween-seizoen, waardoor ze opvallen tijdens trick-or-treating of Halloween-feestjes.

Wanneer zijn de glow-in-the-dark blikjes verkrijgbaar?

De limited edition glow-in-the-dark blikjes Pringles zijn vanaf september te koop. Het is aan te raden om ze vroeg in te slaan, zodat je ze bij de hand hebt voor Halloween.

Kan ik de glow-in-the-dark blikjes in elke winkel vinden?

Ja, de glow-in-the-dark blikjes zullen in het hele land te koop zijn. Je zou ze moeten kunnen vinden in verschillende supermarkten en winkels die Pringles-producten verkopen. De verkrijgbaarheid kan echter variëren, dus het is een goed idee om je plaatselijke winkels te raadplegen of indien nodig online opties te overwegen.

Zijn de glow-in-the-dark blikjes alleen voor Halloween?

Ja, de limited edition glow-in-the-dark blikjes zijn speciaal uitgebracht voor het Halloween seizoen. Ze geven een feestelijke draai aan de klassieke Pringles-smaken en zijn ontworpen om een extra element van plezier en opwinding toe te voegen aan je Halloween-snackervaring.