Wij maken een KOOKBOEK

Zoals je misschien al wel hebt gezien op mijn social media of in een eerder blogbericht zijn mijn zus Eva en ik bezig aan een kookboek. Helemaal van ons, helemaal zelfgemaakt.

Ik bedenk gerechten, samen maken we ze klaar, we stylen ze, ik fotografeer ze en pen de receptjes volledig neer. Eva ontwerpt het hele boek, want zij is grafisch ontwerpster. We hebben ook volledig dezelfde smaak, dus dat is ideaal.

Het wordt een volledig vegan kookboek, met uitleg over bepaalde (minder standaard) ingrediënten en waar je ze vindt. De insteek… die houden we nog even geheim ;).

Hoe zo’n proces eruit ziet…
… met veel chaos, rommel en afwas 😉

kookboek 1
Kookboek 2
Kookboek 3
Kookboek 4
Kookboek 5

Dé échte foto’s… Daarop moet je nog even wacht…

Oke omdat ik écht niet kan wachten, deel ik er al een paar. Laat zeker weten wat je ervan vindt #thankyouplease ❤

DSC_0019

Hopelijk ben jij al even enthousiast voor ons kookboek als wij zelf.


Wil je meer tips over vegan eten, fairtrade fashion en duurzaam leven? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Liefs, Lisa!

Meer lezen:

Ik heb een droom met Nom eat…

Vegan Food Tour Antwerpen

Top vijf Nom Eat recepten van 2018

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s