JJ House Antwerpen // Nieuwe vegan-friendly plek

Alweer heeft Antwerpen er een vegan-friendly plekje bij: JJ House. In het prachtige iconische barokgebouw (voormalig van Jacob Jordaens) huist nu een creatieve coworking space en bar waar je elke eerste zondag van de maand kan gaan brunchen in buffetvorm met veel vegan opties.

Vegan brunchen in Antwerpen

Ik was uitgenodigd op de (volledig) Vegan Brunch, die plaatsvond naast de Antwerp Fashion Exchange (een kledingruil, for the planet!) De brunch bestond uit een groot buffet van voornamelijk superlekkere groentenbereidingen, versgemaakte pitabroodjes en brood en heerlijke dips. Alles homemade en healthy. Super om een zondag mee te starten. Een greep uit het buffet: homemade pickes, salsa van mango en koriander, gegrilde aubergines met (royaal veel) vegan pesto, een Oosterse salade met parelcouscous en om af te sluiten een heerlijke bananencake met chocolade frosting. YUM!

Ook de inrichting is leuk gedaan, modern maar toch passend binnen het oude iconische pand. Aan het design is duidelijk veel aandacht besteed, met oog voor detail.

JJ House is dus ideaal voor wie op zondag uitgebreid wil gaan brunchen, maar het toch graag gezond houdt. De mix van Meditteraanse en Oosters-getinte gerechten maakt het heel boeiend en anders dan een andere brunch.

JJ House, Reyndersstraat 6, 2000 Antwerpen
https://jjhouse.be/nl/

Ken jij deze plek al?


Wil je meer tips over vegan eten, fairtrade fashion en duurzaam leven? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Liefs, Lisa!

Meer lezen:

Vegan Food Tour Antwerpen // ontdek culinair Antwerpen

HART // Nieuwe TOP vegan hotspot in Antwerpen

WILD project // plantbased food from the warmth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s