Vegan Food Tour Antwerpen // ontdek culinair Antwerpen

Vegan wandeling in Antwerpen

Ja, je leest het goed! Sinds kort kan je samen met mij op culinaire ontdekkingstocht in Antwerpen. Tijdens een brunchtour gaan we langs mijn favoriete vegan hotspots, proeven we lekker eten en wandelen we langs mooie plekjes in de stad.

Reserveer HIER jouw plekje om mee te gaan op Vegan Food Tour in Antwerpen of stuur een mailtje naar nom.eat@outlook.com. 3,5 uur, 35 euro, al het eten en één drankje inbegrepen. Lees hieronder meer over wat de food tour inhoudt.

Ga samen met mij op culinaire ontdekkingstocht in Antwerpen. Tijdens een brunchtour gaan we langs mijn favoriete vegan hotspots, proeven we lekker eten en wandelen we langs mooie plekjes in de stad.

*Heel veel dank aan Lies Praet Photography voor onderstaande foto’s!*

Food tour-014

Food tour-005

Food tour-069

Wat kan je verwachten van een vegan food tour?

De kostprijs is 35 euro en daarin is een volledige brunch inbegrepen, 1 (warme) drank en een 3,5 uur durende tour met leuke weetjes over veganisme en Antwerpen. Andere drankjes zijn exclusief, zodat iedereen zelf kan kiezen wat en hoeveel zij/hij wil drinken.

“Iedereen is welkom, vegans, vleeseters, pescotariërs, flexitariërs, veggies, flexanisten, maakt niet uit”

De groep hou ik klein, op 9 personen. We gaan zowel zoete als hartige gerechten eten en zo vormt het een volledige brunch. Als je mee wil gaan op tour is het best dat je graag nieuwe smaken ontdekt en veel lust. Iedereen is welkom, vegans, vleeseters, pescotariërs, flexitariërs, veggies, flexanisten, maakt niet uit. Zolang je openstaat om lekker vegan eten te ontdekken in het prachtige Antwerpen ben je meer dan welkom om aan te sluiten. We gaan langs 6 à 7 plekjes (afhankelijk van de openingstijden, passeren we minder plekken, dan eten we meer op een van de andere plekken).

Ik laat je kennismaken met mijn favoriete gerechtjes in Antwerpen, en ze zijn niet allemaal per definitie gezond. De nadruk bij deze tour ligt op lekker en vegan.

Food tour-067

Food tour-123

Ja, ik wil meegaan!

Reserveren kan via deze link of door te mailen naar nom.eat@outlook.com. Volg me op sociale media of via Instagram voor nieuwe data die ik aankondig via die kanalen.

Food tour-115Food tour-058Food tour-051Food tour-052Food tour-124Food tour-131Food tour-094Food tour-081Food tour-088Food tour-079Food tour-001Food tour-070Food tour-006

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sanssaucis schreef:

  Dit ziet er superleuk uit om te doen!

  Liked by 1 persoon

  1. nom.eat.live schreef:

   Dank je! Altijd welkom om eens mee te komen 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s